27

Иван

преди 1 година

КНСБ не плаща заплати, много лесно е "с чужда пита помен да правиш" На всичко отгоре това е като снежна топка, повече изхарчени пари, по висока инфлация.

26

absurd

преди 1 година

Да заповядат в частния сектор за да разберат как се изкарва прехраната.По цял ден ще изпъват жили и телата ще ги болят

25

Наблюдател

преди 1 година

Според мен запляти ще се вдигнат, когато свършат служителите.

24

Анонимен

преди 1 година

В държавния сектор е лесно. Вземеш от едните, дадеш на другите и увеличението е лесно. В частния сектор първо трябва някой да ги изработи тези пари. Ако един работник изработва 2000 лв на месец, няма как да получи 2500 лв. заплата, а ще получи 1000 лв. Ако ще хляба да стане 10 лв и горивото по 15 лева литъра. Това е истината.

23

Анонимен

преди 1 година

33 Като турска провинция.

22

Парадокси

преди 1 година

В България половин милион частен сектор храни 6 милиона население. Познайте от 3 пъти как ще завърши тази трагикомедия.

21

Пешев

преди 1 година

Комунизма не е свършил в България и нямаме пазарна икономика. Тези синдикати са фалшиви и напълно излишни... имат около 5 члена, всичките увиснали.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе галфончо тая работа с призиви не става,изкарвайте вашите членове на общонационална стачка другото са празни приказки!

19

Специалист

преди 1 година

В момента в който някой ми се представи като "работодател", получава един голям среден пръст от мен! На мен работа не ми се дава! Наемат се моите качества и умения! При моите условия! Мантрата: "100 човека чакат на портала за твоята работа" вече не важи.

18

Бай Х

преди 1 година

всеки левак знае че с ниски лихви и повишаване на заплатите ще идеме на над 50% инфлация,докато производителите фализар поради спиране на потреблението,НО явно има някакви нови правила ...? печатиш пари и раздаваш....НО края идва

17

Аз промяната

преди 1 година

Инфлацията е около 50 % НА Всичко Ток горива стоки услуги жилища Как се стигна дотук в сравнение с Европа

16

Анонимен

преди 1 година

ВДИГНЕТЕ ЛИХВИТЕ И ОГРАНИЧЕТЕ КРЕДИТИТЕ,ХАРЧОВЕТЕ И СВИЙТЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО ,А НЕ ДА УВЕЛИЧАВАТЕ ДОХОДИТЕ И ТАКА ДА ХРАНИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СПИРАЛАТА ЗАПЛАТИ-ИНФЛАЦИЯ-ЗАПЛАТИ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ ДОКАТО ВСИЧКО СЕ СРИНЕНЕКАДЪРНИЦИ

15

Анонимен

преди 1 година

Защо чак сега преди като бяхте нахранила кротувахте

14

Анонимен

преди 1 година

Защо само на тези Агенции да им се вдигат заплатите, защо е толкова избирателно? А другите агенции, а хората в частният сектор? Само на едни учители им се вдигат заплатите през няколко месеца и това е!

13

Робовладелец

преди 1 година

Ааа не така, сега е време да си напълним гушите, вие са кво искате, криза е, а за някои е удобен случай

12

Румен

преди 1 година

Това КНСБ е пълно със служители , които имитират , че работят. Тридесет години на хранилка държавна.

11

Анонимен

преди 1 година

Това КНСБ е пълна ГЕРБ-ДПС'арска пародия. 12 години спаха, по времето на най високия икономически ръст в света. А сега, по времето на най тежката криза от години насам, искат увеличение, за да се покаже едва ли не, че ако беше ГЕРБ-ДПС на власт, щяха да дигнат заплатите с по 30 процента. Всеки икономист ще ви каже че пътя за ще по висока инфлация е дигане на заплати.

10

1

преди 1 година

ЗАЩО до ден днешен няма законово регламентирана почасова ставка, както е в европейските държави с които ние много обичаме да се сравняваме. Защото не е удобно за бизнеса нали, хората кучета ги яли. Егати подкрепата.

9

Режим

преди 1 година

И ние работниците искаме ,ама шефове не искат ..все нямат пари!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Без кютечец нема да стане !