38

А иначе

преди 1 година

Котилото е със самочувствие по заплати. Да ги ограждат с бодлива тел и да си стоят там в кутията на Пандора.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако беше друга топлофикация,досега да е спрян газа.

36

Срам

преди 1 година

Стотици софиянци години се топлят и не плащат. Заради скапания закон за давност повечето суми остават несъбрани. Топлофикация вдига цените и редовните платци са потърпевши. Същото е и с водата.

35

Анонимен

преди 1 година

Спирайте всичко. Блокаж на държавата и да се свършва. Само с избори на едни и същи няма да се оправим

34

ссс

преди 1 година

Сметката ми за хол и маломерна кухня е средно 200 лв. на месец. Кое ми е евтино. Спрете да пишете глупости. Със същите пари топлите поне двойно, че и тройно по голяма площ.

33

До Комбайнер

преди 1 година

"Софето" почива на Лазурния бряг или Адриатика. Гърция и Турция са лоу-кост дестинации за такива, като теб. Ако съвсем си пробил джобовете кеф ти Поморие, кеф ти Приморско или Китен.

32

Топлофициран

преди 1 година

А дано, ама надали. Няма откачане от тия кърлежи, щото крадците в блока трябва да са съгласни да се откажат от топлофъкация, тоест да няма от къде да крадат, не се съгласяват естествено. А и топлофъкация колко краде си е отгоре. Затова дано им спрат Газа, веднъж и завинаги

31

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е и софиянци да изпитат благините на капитализма и пазарната икономика. Нека си плащат пазарната цена на газа без дотации от държавния бюджет. Както е навсякъде в останалата част от страната. Равнопоставеност и недискриминация са принципи залегнали в конституциите на повечето държави по света, включително и в българската. Вместо да правят безсмислен одит на Топлофикация, да им вдигнат сметките за парно и готово.

30

Анонимен

преди 1 година

Много хора, умишлено и нагло не си плащат сметките. Искат отоплението да им бъде без пари. Това е факт. Топлофикация не е виновна.

29

Прекрасно,точно

преди 1 година

навреме. Като останат софиянци без топло,питам се къде ли ще са Кирчо *** и Кокорчо тогава.

28

Анонимен

преди 1 година

Софиянци живеят в соца, в ерата на дотираните от държавата комунални услуги. Те никога не са заплащали реалните цени на топлоенергията и това им дава повод да се мислят за "десни" и "пропазарни" умно-красиви елити, които са призвани да събарят правителства, когато считат, че някой ги е подценил. Вълнуват се предимно от консуматорски въпроси, като къде да отидат на почивка със спестените от субсидираното парно пари или къде са открили най новия мол. Доволни са, само когато принадлежат.

27

алф

преди 1 година

сметка за юни за топла вода 90 лв - ТОВА НОРМАЛНПО ЛИ Е. КЪПАЛ СЪМ СЕ ВЕДНЪЖ ОТКАКТО СЪМ В ТОЗИ АПАРТ

26

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да спират. Ще вземат от бюджета едни милиарди и ще ги налеят на едни фирми, а данъкоплатеца ще седи с пръст в ... и ще чака да му актуализират заплатата, ама друг път. Е, ще вдигнат и цената на парното естесвено, никой няма да връща никакви пари, разбира се.

25

Просто Киро

преди 1 година

Или Жан Виденов 2.0. Харвардски ъпгрейд. На спечелилите - честито!

24

Анонимен

преди 1 година

Кметицата защо трае, нали тя ръководи Топлофикация от години, къде са парите.

23

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПрочети малко история и не се излагай...

22

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Ако топлофикация софия спре да работи, крепстниците ще продължават ли да плащат?

21

Анонимен

преди 1 година

До ДО СЕЛЯНИТЕКой е селянин според теб, варненеца, пловдивчанина.....кой ? :))) Нали знаеш, че Варна и Пловдив са били градове от оно време, докато София е била едно село :)))

20

Анонимен

преди 1 година

ЧУДНО

19

ДО СЕЛЯНИТЕ

преди 1 година

А вие защо не си издържате общината, а искате пари от общият бюджет, който се пълни от живеещи и работещи в големите градове? Или когато вие лапате чужди пари може! По тази логика и на мен не ми дреме колко са ви доходите. И за справка ползвате евтини дърва от държавни гори, които колкото ваши са толкова и на софиянци.