120

Бай Дрън

преди 1 година

Глупости. Пестейки пари, ние финансираме мафията и в частност банкерите. Точно сега бе времето да се купи всичко запланувано със спестените пари, а не да се държат в банки и обезценяват. А сметки винаги ще може да си платим, ще ограничим и кюфтетата ако трябва и то само с месечните си доходи. Лошо е ако сме имали спестени пари, евентуално за някаква техника и тем подобни, а не използваме тия пари. Ако сме пестили за здраве, там венче няма какво да направим, но спестяванията за забавления...

119

Що бе?

преди 1 година

Забавленията не са спирали. Някои се напият, дрогират се и литват като орли по пътищата да газят народа. Не ги спират ни цените на бензина, ни на ракията, ни на дрогата, ни на авточастите, камо ли на глобите. Важното им е да се забавляват.

118

Не съм съгласен

преди 1 година

Никой не може да ни отнеме най-голямото забавление: театъра на парламентарните дебати.

117

Анонимен

преди 1 година

Да превземем бункера на Путин. Запасите му ще стигнат за цяла България.

116

Кредитовзимател

преди 1 година

Имам артисани 1243лв. Каде да ги сложа Сащо 73 $ са чудя кво да правя

115

Лопе

преди 1 година

Другари и другари, аз си взимам другото паспортчето и изчезвам, вие се слагайте и на дядо Иван и на чичо сам и се оправяйте.

114

Анонимен

преди 1 година

Връщаме се към робските времена.

113

Анонимен

преди 1 година

"All work and no play makes Jack a dull boy"

112

Да не му

преди 1 година

мислим. Идват пожарите. Буквално. При глобалното затопляне върху изгорялата страна ще засадим банани. По цял ден ще лежим под палмите и от радиоточката на близката колиба ще слушаме речите на Продължетелната Промяна. Рашков ще гъне гръб на тръстиката, наказан от Лена, че не е опекъл Гешев жив и не го е изял. В топлите курорти на китайски Сибир радостни московчани ще се плацикат в поточетата. Украински туристи ще се селфят с мумията в мавзолея на Путин..

111

Захари Потър

преди 1 година

Ако сега ще се прави буфер е малко късничко. Прикзаката за баба Мравка уж всички я знаем, но много малко хора са си взели поука.

110

Анонимен

преди 1 година

"По добре да студуваме и да гладуваме и децата ни да студуват и да гладуват и да се разболяват, отколкото да позволим на Русия да спечели."____ .... ____ ..... ______ ........ Очевидно нямаш деца. Колко е тъжно, когато липсата на мозъчни гънки е "комбинирана" с липсата на деца.

109

Анонимен

преди 1 година

Демек те ще се забавляват, ние ще пестим вместо тях. Пък нали и плащаме и осигуровките. За какви ни вземат. Не може ли те да пестят, защо ние.

108

Ели

преди 1 година

Това е доста *** съвет, който води до бедност! Ако аз пестя от забавления, хората, които са в бизнеса с т.нар забавления ще имат по-малко доходи. Те ще започнат да пестят от маникюр да кажем, маникюристката ще има по-малко работа и ще пести от ресторант. Ресторантьора ще има по-малко доходи и ще пести от нещо друго. Така ни карат да обедняваме! Напротив! Харчете си парите както до сега, за да се нормализира икономиката! Не казвам да си хръляте парите за скъпи б0клyци, ами да не случате тези.

107

аз

преди 1 година

Работете като мен на 2 места.

106

шума

преди 1 година

Пестим за муниции - не ни мислете.

105

Българин

преди 1 година

По добре да студуваме и да гладуваме и децата ни да студуват и да гладуват и да се разболяват, отколкото да позволим на Русия да спечели.

104

Анонимен

преди 1 година

Мийте само тези 4 места, ако иската да разсърдите Путин! Водата също трябва да се пести заради свободата ***/dimsmirnov175/35551

103

в Германия

преди 1 година

"Фактът, че санкциите са наложени за дълго време, беше ясен от самото начало. Нито едно ограничение няма да бъде премахнато, ако Русия наложи мир на Украйна", заяви Шолц. "Това е тежко изпитание дори за развитата ни страна. Всички имаме нужда от сериозна издръжливост", пише Шолц в статията си.

102

Какво?

преди 1 година

Пестете пари за сметки?!?Ако инфлацията се бореше с пестене на пари, то при подходяща капитализация на пазара не би трябвало да съществува изобщо.Но нито реалността, нито пазарите работят с благопожелания.такива специалисти би трябвало да се срамуват от глупостите, които ръсят.

101

Анонимен

преди 1 година

Вече не се забавляваме с месо, плодове, хляб, почивка, нови дрехи, нови обувки.