10

баба Ванга

преди 1 година

hahahahahahahahahahah

9

Анонимен

преди 1 година

"но можем да разкажем на младите хората".....Eeeeeexxxxx

8

От Вселената

преди 1 година

Примерно Натуралния, Естествен Витамин B12, който се намира в Черния Агнешки Дроб е огромна Протеинова молекула в центъра на която се намира "-ОH". В изкуствено направените червенички на цвят хапчета Витамин B12 са заменили "-ОH" с атома АРСЕНИК, който е Тежък Радиоактивен Атом.. Та за какво да приказваме? И как след това тялото ти ще изчисти този ТЕЖЪК РАДИОАКТИВЕН АТОМ - АРСЕНИК?. Витамин Б12 във вид на ТЕЧНОСТ за инжекции е добър, понеже там в центъра на молекулата са сложили "-ОH"!

7

kuhaveli

преди 1 година

лапайте направо ауспусите на старите си автомобили и се душете бе, като ви е толкова тегав живота. слабаци, отгледани от бабите си.

6

пути велики

преди 1 година

В Русия е решено взимаш калашника и трепеш наред и краднеш тоалетната чиния за в къщи.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе то и животът е опасен ама го живеем.Като сложиха детски ограничители на запалките та какво ?

4

Георги

преди 1 година

В Америка имат един принцип които започнах и аз да възприемам.. оставят простите хора да се самоунищожават и никой не прави нищо, за да им помогне или да ги спре да се самонараняват. Казват му "естествен подбор".. умните ще оцелеят, глупавите да теглят - ще се дрогират, ще се избиват, ще са дебели, болни и нещастни.. И никой не им помага, защото те сами си го правят. Американците са гадове.. Ние не бяхме такива, но нали от тях се учим вече ?

3

Анонимен

преди 1 година

аре стига глурости, що тогава още го използвате за анастезия, а количствата са много по големи от едно патронче на снимката

2

Анонимен

преди 1 година

Да, това е новото забавление на учениците. Поне е по-безопасен от традиционните наркотици. Макар, че тези, на които им трябват вещества, за да се забавляват няма да останат само с райски газ...

1

Анонимен

преди 1 година

Ганчаганьоси,ако вземате витамин В комплекс, може да си дъните райски газ на воля и после газ на дръгливите тридесет годишни кошове.