143

Анонимен

преди 1 година

Първо признайте софийският език, пазарджишкият, кюстендилският, търновският, варненският и чак тогава македонският

142

Анонимен

преди 1 година

Не знаете ли, че Бог е създаден от половината от реброто на г-н Македон и половината от реброто на г-жа Маке. Чак след това Бог създава вселената т.е. македонците реално са по-древни и от Господ и са съществували дори преди създаването на вселената. Докато това не се признае, ЕС не може да започва преговори за присъединяване на съюза към Македония.

141

Анонимен

преди 1 година

Македония е толкова дремна държава, че техните църкви са от 300 година преди новата ера. Света не е подозирал още за Христос, но те са имали вече църква. При това православна!

140

ТИТО

преди 1 година

МАКЕДОНJA ЗАСЕКОГАШ, БУГАРСКА 😀

139

Анонимен

преди 1 година

е щото не искат да признаят че са писали на български старобългарски преди 1945, изкарват го езика от абексанър македонски....

138

Анонимен

преди 1 година

Тия какво искаха да кажат че не се разбра? Не е врат, а шия? Македонският език е кодифициран като държавен около 1945 г. Някой оспорва ли го? Сега какви диалекти е имало преди това кой го интересува? Нашият език се казва български, макар да няма нищо общо с езика на кубратовите българи.Македонският, аналогично, няма нищо общо с Александър Велики.Преди 1945 г. и преди 681 г. е имало славянски диалекти.Без значение какви.

137

Шморца

преди 1 година

Македония съществува още преди българия да е замислена ,имам предвид преди 681 г. Точно не е доказано но се спори че е преди Христа,буквално те са най-старото племе на земята и ние българите сме тяхна семка. Сега като прочети тази глупост,чустваш ли се вече Македонец?

136

Анонимен

преди 1 година

Жалки ***

135

Една идея

преди 1 година

Незабавно отнемане на паспортите на всички македонци,ако не подпишат клетвен лист ,че са Българи и снимка със знамето на Република България!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Тези не знаят ли че кирил създава глаголицата ,а не кирилицата

133

Morski

преди 1 година

Егати и "макебългарите"?! За 500 години турците не успяха да ни претопят, а само за 50-60 србете им промиха мозъка на ТЕЯ!!! Наистина тези не може ДА се считат потомци на българския рода, на Левски и Ботев! Жалко, че заради тези 150 - 200 хил. СТРАХЛИВЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ В РСМ, които са се свили като мишки и не им завъртят главите на сръбоманите там, загубихме беломорието! Ще жавърша с думите на Иван Михайлов "МАКЕДОНСКИЯ БЕЗ БЪЛГАРИ ОГЪН ДА Я ГОРИ!"!!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се окаже, че ние говорим на македонски, а български няма!

131

бай Даньо

преди 1 година

До kirasirrav _ Не е да не съм съгласен но има една тънкост. По скоро е верно че хората в северна гърция са близки до тия в родопите генетично ...тънка разлика. Ако говорим общо българите не сме толкова близки с гърци. *** в Гърция и се на бива на очи в гърция има две породи едни са по бели от нас други са като египтяни ( от мала азия преселници след войните) , българите сме по хомогенни... българи, македонци и румънци сме на практика нераличими. не са гените които ни разделят нас българите .

130

Иванов

преди 1 година

Абе заблудени учени или каквото сте там измислени македонци, когато ние сме били вече на балканите макар и още без официална държава и няколко столетия по късно като такава и със писменост вие не сте съществували кога ще ви уврат мозъците че Македония е географско понятие район,област от древна Елада Византия или Гърция както си изберете,и помен няма от държава на име Македония или народ населявал като такъв тези земи македонския е всъщност български книжовен диалект в Македония.

129

бай Даньо

преди 1 година

Аз имам един въпрос България като най верен руски съюзник и Югоизмислия като парии в соц системата до 89 г. дали имахме лостове за влияние над процесите на дебългаризиране в Македония!? Май имахме а, ? Е гега е резултат от това проспано време ... дано убедим мънкидонците че са българи но се съмнявам с тая "държавност" по скоро ще създадем Бургаска и Варненска народни републики ... ай хаирлия да е!

128

ьааььа

преди 1 година

Дарт Вейдер е Македонец,а и ще правят статуя на него. Все пак историята трябва да се съхранява и таче. До него и Люк ще сложат след време. А зад тях три големи пирамиди за да кацат корабите на империята.

127

Бул гур

преди 1 година

Наистина.Защо ли се срамят да чуят само думата... българин.Ами ,защото не са българи ,а са македонци.

126

Патриот

преди 1 година

Братя ли сте,сестри ли сте не знаем!Знаем само едно че "СИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ"!!!

125

Красимир

преди 1 година

Няма смисъл да се коментира каквото и да било те са си българи изкуствено създадена държава без смисъл разделяй и владей разделили са България тогавашните световни дерибей те винаги са били едни и същи

124

АЗ КАЗАХ

преди 1 година

Този период кога се пада веднага след динозаврите ли или след бронзовата ера?