21

taschunka witko

преди 1 година

Корна пак ще абортира политически

20

Анонимен

преди 1 година

От всички в коалицията най-гнус.ни са ДБ. Другите си бяха комунисти по начало. Но тези така рязко обърнаха резбата, че... даже лявото ще провалят.

19

Анонимен

преди 1 година

И да сформират правителство, кратък ще е животът му. Но през това време така ще задълбочат разделението, кризата и такива поразии ще направят, че десетки години след тях ще трябва да мизерстваме. Ще се маргинализират всички бедни, средната класа ще изчезне, престъпността при Рашков отсега тръгна нагоре. Той гони само политически неудобните, а убийците не може да озапти. Властта е лудост. Нелечима.

18

Ком

преди 1 година

33 години, ченге,комунист, комунист,ченге! Големия бизнес няма да го коментирам в чии ръце е!

17

полковник Колев

преди 1 година

Никой не ги иска,ни тия,ни някои други! Нещастна България,поробена пак от 30год. насам

16

А бе

преди 1 година

Тая да спре да се мотае и да държи още това правителство.

15

Начи

преди 1 година

безпринцилна, нелогична аморална политическа лИбов... до вчера коалиционни партньори, впоследствие се разведоха... тази седмица се опитват да демонстрират старата лИбов ръжда не я лови... ляво, дясно, център йок, има само интереси и власт... политически буламач, ае на избори, че сте вредни за цялата държава, а да полезни сте единствено и само за вас...

14

Анонимен

преди 1 година

Неслучи народа на уоравление , страшни гадове

13

Анонимен

преди 1 година

Големи консултации бре,мошеници гадове

12

Анонимен

преди 1 година

защо ги наричат социалисти , социопати са СРАМ ПОЗОР и тая конярка от крушовица слуша американското посолство ИЗБОРИ

11

карачанаков

преди 1 година

БСП и ДъБъ нямат проблеми ще се разберат.Ала Надка има проблем с този Гешев сън не я хваща какво да направи за да го махне.И сега и хрумнала страхотна идея НЯКАКЪВ съдия да бъде избран от НЯКАКЪВ софтуер и въз основа на НЯКАКВО нарушение на Гешев този съдия да го махне.Хубаво бе Надке ама и това не е сигурно че ще стане.По сигурно е някой да му даде чай с НОВИЧОК,да го блъсне кола да му гръмне колата и т н така че се замисли над тази идея и побързай че може слънцето на не те огрее за мин

10

Продьлжаваме пеша

преди 1 година

Предлагам - черепа за анти корупционната комисия той е с повече имоти от рашков

9

Анонимен

преди 1 година

Айде да не е рашков с -22 та имота

8

Дядо Соци

преди 1 година

Стабилно правителство без ГЕРБ не може да има.Най голямата и стабилна партия , доказала че може.Всичко друго е лакомия и некадърност.

7

перко

преди 1 година

Разтуряите седянката! Стига сте тупали топката. Избираите си Рашкоф за шеф на ПК КОЙПИ то се видя, че това е динственната ви цел.

6

Продьлжаваме пеша

преди 1 година

Да не бавят мандата и да губят ценно време на бьлгария - избори е единственното решениеДори да сьставят кабинет за колко време ще се задьржьт - месец , два по малко - вчера са вдигнали тока на бизнеса с -20% които ще платим пак ние в цените на всички стоки

5

Праведен

преди 1 година

Четворната-продажна коалиция иска отново и отново властта, а газ няма и изобщо нищо вече няма, а "народа" блее - но...тя зимата ще дойде !

4

Анонимен

преди 1 година

Докараха народа до просешка тояга , големи управници

3

Анонимен

преди 1 година

Кабинет няма да има, но нарочно протакат времето и изборите вместо септември ще са през октомври. Всичко това е скроено от жалкият фигурант- кРадев.

2

Цирк БСП гастролира

преди 1 година

Кога ще свърши този цирк? Очевидно никой не иска да прави кабинет, поне не и от ПП. Сега, че тези им се ще, понеже може да им е за последно, е друга тема.