43

цел на пакета :

преди 1 година

Цел на санкциите е да се проучи къде зимуват раците :):):)

42

Анонимен

преди 1 година

Браво. Мачкай империята на злото, която окупира България през 44та , а после я натисна и за атентата срещу папата. Никакъв компромис за тея комунягиии само бой.

41

Анонимен

преди 1 година

тея мишоци западни не разбраха ли че на путин не му дреме за запада свърши еднополюсния свят

40

До европрайда

преди 1 година

Сега се молете в Европа да не дойде руската зима (минус 30÷40 градуса) и да не е продължителна, че тогава....както викаше баба ми : Няма по лошо от руска зима и румънски глад ! Уточнявам, по времето на комунизма румънците бяха докарани до мизерия. Ядяха само мамалига. За това им викат мамалигари. И за това убиха Чаушеску и жена му веднага през 1989г.

39

Анонимен

преди 1 година

Току що вдигнаха цената на златото.Ако продължават в този дух,еврото скоро ще настигне турската лира по стойност.Европа се управлява от малкоумници и наивници,имам чувството,че са учили до шести клас и сигурно са повтаряли години

38

ПроСоТо

преди 1 година

не мога да си обясня това УНИКАЛНОМАЛОУМИЕ на "еврогейскитефактори"!!...До сега са наложили цели ШЕСТ "пакета санкции" с/у Русия и се видя,че те /"пакетите"/ изобщо не им действат на руснаците..Сега подготвяли "седмия"...Боже,Боже!!!!...Има една народна мъдрост:-"Волът рие,на гърба му пада"...Наистина не разбирам какви игри играят тия и най-вече:-С КАКВА ЦЕЛ !Защото ТЕ,"еврапейците",се гласят да студуват зимъска,НЕ РАШЪНИТЕ!!!..Единственото приемливо обяснение се крие във "Фак ЕС!",което Килъри

37

Анонимен

преди 1 година

Дъртата шефка на Ек със 7-те деца, Тимерманс и Борел направо са изкрейзили. Преди 7-ия пакет санкции имах чувството, че чиновниците със суроватка вместо мозък ще позволят на Русия да си заплаща банковите операции със злато.Сега вече съм уверен, че германците,испанците, белгийците и французите ще карат зимата при температура 15С, а промишлеността - без Ni, Ti, Al, Cr, Mo, с понижено производство на стомана и с ограничителен режим на газ.Такова нещо дори Просто Киро и Кокорчо не могат да измислят.

36

Анонимен

преди 1 година

На мястото на Путин щях да унищожа Европа!

35

Анонимен

преди 1 година

Поредни санкции - пореден камшик за ЕС. Самоубийци.

34

Анонимен

преди 1 година

Това са краварски пакети срещу Европа, пък вие си ги наричайте, както си искате!

33

Дядя Путин

преди 1 година

Абе, хитреци, само квичите по страниците, ама в Русия имало евтина газ, хората ви казаха, че 70%процента от държавата не са помирисвали газ. Путин бил подготвен, да подготвил е половината държава да фотосинтезира, защото нали четохте/това го пише и в руски сайтове/, има поне 10 региона където поне от 2 месеца не са вземали заплати и ще става се по-лошо. Като не сте ходили в Русия скоро поне говорете с руснаци от провинцията, да разберете за каква мизерия става на въпрос, тогава ръсете глупости.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 "От трите държави само Саудитска Арабия може би донякъде се доближава до това." Мне. Саудитска Арабия е класически религиозна авторитарна монархия. Явно не знаеш какво е Тоталитаризъм.

31

Анонимен

преди 1 година

Това дъртото Урсула със 7-те деца практически рсботи срещу Германия с пакетите си санкции. Не вземе Шолц да й каже тя да стане от септември канцлер на Германия и да осигури държавата с газ и петрол. То бива непукизъм у германците, но дали не е време да се вдигнат на протест и да поискат оставката на Урсула.

30

Анонимен

преди 1 година

46. Интересно как пращат неща в космоса. Трябва да е посредством "просотия".

29

Азис

преди 1 година

Българинът и руснакът са си лика прилика - прoсти, необразовани, социално и материално на дъното - като 2 капки вода. И разбира се затова им е виновен западът, най-вече ЕС и Щатите.

28

Анонимен

преди 1 година

Факт в кухата ти лейка, даже не знаеш, какво значи думата. От трите държави само Саудитска Арабия може би донякъде се доближава до това.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 "Хайде, долара ще мине еврото, честито на Америка, добре обработват тъпите лидери на Европа." Путин е агент на САЩ?

26

Анонимен

преди 1 година

Хайде, долара ще мине еврото, честито на Америка, добре обработват тъпите лидери на Европа.

25

Анонимен

преди 1 година

Казах ли ви, че Путин е един олигарх, който спекулира с необходимостта от суровини, надува цените на газа, играе си с него, иска да печели пари по изкуствен начин, да командва с газа си Стария Континент.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 "И би отишъл примерно в Германия, където има повече "свобода", нали?" Даже и в Турция и Саудитска Арабия е по-добре от тоталитарна Русия :)))) Факт. :)))))