75

Чичо

преди 1 година

Пълни леваци..така е като решения се взимат от ЛГБТ та.....

74

Анонимен

преди 1 година

абе крадци на ресурси България по бързо излизане от ес

73

Анонимен

преди 1 година

Ето до какво ни докара членството в ЕС!? До мизерия! ЕС ако е решил да мръзне ние имаме ли някакъв интерес да мръзнем. Гинеколожката нека да си мръзне!

72

Стоянов

преди 1 година

Тази "умница" Ердоган я държа права като кон на официална среща в Анкара. Много умно е постъпил! Показа и какво струва. Нищо!

71

тъй де

преди 1 година

Абе ЕС-то нека си пести, тя България не е в ЕС-то............

70

ПроСоТо

преди 1 година

тая ку ку..Мявка от снимката едва ли ще пести газ!!!!..Тя и "Четиридесетте,пардон,ЧЕТИРИСТОТИНТЕ разбойника" около нея са ОСИГУРЕНИ за сто години!!!!..За това изобщо не им дреме за останалите...Мен обаче ми е чудно как става така,че "МОРИТАРИТЕ" оставят такива "Цезари" да ги яхат ,при това толкова БРУТАЛНО ?!

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.97. Извинете, 5 държави от 27!

68

Анонимен

преди 1 година

Не така бе, проста и несмислена германко? Забрани това за Германия, а не за цяла Европа! Какво са виновни държавите членки на ЕС, че ЕНП начело с германци, А.Меркел и големият брой евродепутати от Германия, Франция, Италия ,Испания и Белгия те избраха теб, гинеколожката с 7 деца, начело на ЕК? В крайна сметка нека зедно с твоята родина мръзнат и посочените държави - 7 от 27!

67

Така трябва

преди 1 година

Европа си заслужава съдбата с прости лидepи като тая и спящо население. Щом са готови да се сабоубият само и само да са лоялни на интересите на САЩ, то Европа няма място на картата. Не покриват мининимумът необходим за съществуване. Това е един от многото лишени от елементарен акъл гафове. Ами танцът с ислямът, ами останалите простотии.

66

Анонимен

преди 1 година

подавай оставка некадэрнице,да не съм те карала да правиш бойкот на руснаците и да навиваш украинците,ти стой на студено не аз.

65

Анонимен

преди 1 година

Щом европейците минават на икономии смятай какво ще се случи с българските гащници

64

999

преди 1 година

Още сега да обявят строги мерки срещу covid ,да затворят хората,за да не протестират и да ликвидират малките производители,ползващи газ.Пропуснах режим на ток,на вода и жетони за газ за домакинствата както и купони за храна.Купоните не е задължително да са обезпечени с продукти.Този филм не го ли играхме в България деветдесетте години на миналия век?

63

Анонимен

преди 1 година

УРСУЛИ МУРСУЛИ требе да свикнат и на тъмно щото скоро ги пращаме там дето слънце не огрява.

62

Железният Феликс

преди 1 година

Иначе, бабичката ще си се топли зимата с нейната приятна еврозаплтка, нали?

61

Анонимен

преди 1 година

ЕС трябва да изгони всички краварски марионетки, като Урсула Мракобесната акционерка, за да продължи да съществува!

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 "България излиза от ЕС преди зимата. Точка! Всеки който има тази програма има моя и на семейството ми глас!" Как така "и на семейството ти"? Купуването и продаването на гласове е престъпление :))))))

59

Анонимен

преди 1 година

Някак си не си представям Урсула и останалите членове на комисията завити с родопско одеало в именията, където живеят да вечерят стриди на свещи.

58

Анонимен

преди 1 година

Другарко ла й нарко аз стриктно спазвам Зелената Сделка. Изхвърлих радиаторите закарах ги на вторични и парите които ми платиха с комшията пихме за здравето на топлофикация. Купих и печка на твърдо гориво. С нея ще отоплявам трите си деца едното от тях е бебе на 2 месеца. Това дето ми казваш да намаля отоплението го кажи на тези от Карлуково. Аз все още съм си с всичкият не съм склерозирал. Зелената сделка ще я изпълнявам стриктно. Купил съм въглища и дърва от това по ЕКО гориво няма.

57

да знаете

преди 1 година

Този ''съюз'' съвсем скоро ще се разпадне..........

56

Анонимен

преди 1 година

Ще пести от газ който има газ. Ние като се топлим на дърва и въглища какво да пестим.Аз не знам в България кой се топли на газ освен държавните структури. Е има тук там частни клиенти но са малко. Знам за поне поне няколко човека които си бяха пуснали газ преди няколко години и после отказаха защото излиза по скъпо от отопление на ток.