23

Ти си идиот

преди 1 година

До ФинансистДобре продай ми яйца, аз ще ти платя с картофи е твоята идиотска логика....типично за руска ***...тотално безмозъчна...Не е само РаZZия на тоя свят дето има газ и ще се оправим и без нея...

22

Анонимен

преди 1 година

ЕС взе решение, че унищожението на Русия е по-важно от здравето и благосъстоянието на гражданите на Европейския континент. Това решение идва със своите последствия. Няма на кого друг да се сърдим освен на европейското началство, което провежда важните политики е енергетика, финанси, околна среда и външна политика. Съвършено без значение е кой точно ще бъде министърът председател на България, доколкото, всеки на тази позиция е длъжен и ще изпълнява директивите и регламентите на ЕС.

21

toti

преди 1 година

Ами нека си ви клатят как си иаскат,роба си остава РОБ за цял живот ако не вастане!!!

20

Финансист

преди 1 година

Бих искал да попитам какъв е обменния курс на еврата спрямо руските рубли. Този който продава нещо, определя цената и начина за плащането му. Та така е с природния газ.

19

Гадняр

преди 1 година

Буквар нужен ви е... За учебник по-граматика не сте дорасли.

18

Проф. Христов

преди 1 година

80% *** комунисти, личат си отдалече...

17

До 18

преди 1 година

Само че Газпром ни спря газа, защото нашите тикви не искат да си плащат. Също като у нас - опитай се три месеца да не си плащаш на енергото, и ще видиш как ще ти резнат жиците!

16

Хм

преди 1 година

Ще се мръзне зимъска. Нещо е посърнал министъра.

15

Нютон

преди 1 година

Троловете май нещо не са разбрали, простено им е в края на дежурството... Става дума за неустойки които Газпром ни дължи за едностранно (от руска страна) преустановени доставки.

14

Журналя

преди 1 година

В Тази статия и заглавието й нещо не е наред. Пълни безмислици

13

Аз промяната

преди 1 година

А комисионните 100 милиона къде отидоха от прекупуването на руският газ при коя фирма промяната

12

Аз промяната

преди 1 година

Промяната какво сте забъркали с онзи меморандум Киро нещо е крил има разследване Лъжеха с Асен нещата ви излизат наяве затова ли искате Рашков е не стават така нещата

11

Тцтц

преди 1 година

Какви неустойки бе давиебаврусофилите !?В случая по договора се явяваме съвестни платци , аблядоветече правят фасони си е техен проблем , дори ние можем да ги съдим за неизпълнение!

10

Ноби

преди 1 година

нали щяхме да ги осъдим за белене ? какво стана, платихме 1 милиард неустойка. ама много забравяте бе. сега да не стане същото . щото много умни глави ни управляват. помислихме че ще дойде някой, да не е толкова резил като боко, то по-зле се оказа

9

Анонимен

преди 1 година

Това не е никакъв проблем в момента за България , дължим 10 % от заявените количества, и ги плащаме но сметката е блокирана и ни връщат парите, на практика сме съвестен платци и си имаме свидетели за това както всички от Европа така и САЩ са свидетели , така че на практика не могат да ни съдят, свидетелите и съдиите са на наше разположение.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе те нашите ако можеха да осъдят Газпром,досега да са го направили поне 100 пъти,ама явно нещата не са толкова прости и руснаците са ни обвързали от краката до ушите с договора,така че да не можем да мръднем въобще...

7

Анонимен

преди 1 година

Киро кръв повръща пари не връща. Ще го 'фанете за парапета.

6

Анонимен

преди 1 година

Остава Кире да се разпалти сега с РФ в натура - област Варна и област Добрич.

5

Анонимен

преди 1 година

Кирчо е руски агент, обикновено такива пробутват в ускорения двуседмичен курс на Харвард. А нашия са го пратили заедно с оня на Македония и оная на Молдова, все руски губерни.

4

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха Киро Лъжеца като ви казваха, че е измамник и лъже, някои не вярваха. Дори снощи в Панорама Божанков се плюнчеше заедно с Настимир Ананиев, че ние нищо не сме спрели. Сега неустойките да ги плаща Киро. Междувременно Киро има да връща 6 заплати.КС отсъди, че никога не е бил министър е служебното на Радев. Има да връща и 26000 лв.за Еърбъса до Солун,където отлетяха двамата с Лена в 150 местния Еърбъс. Има да връща много пари за щетите, които нанесе на България. НЕУСТОЙКИТЕ ДА ГИ ПЛАЩА!