45

Анонимен

преди 1 година

До Теб тесла е по скоро хърват Роден е в харватско в харватско село не говори сръбски жителство и образование авсроунгарско а от 28 му годи'нина е и американски гражданин в сърбия е бил вси4ко на вси4ко 1 ден в живота си

44

Анонимен

преди 1 година

василий мономах да видим какво описание дава за него византиския посланик архонта на московите прекалявайки обилно с вино се съвокопи във си4ки дупки с красив младеж Сигурно и тая хроника е от гадния сащ се тая 4е ще минат векове преди сащ да се появят

43

Черниа

преди 1 година

По принцип интернета трябва да е изцяло държавен. Страници и публикации трябва да се правят само след изрично разрешение от специална правителства а комисия!

42

Анонимен

преди 1 година

Те лъжат и ние се правим, че им вяваме на лъжите, но има и доста хора, които действително ще повяват на лъжите! Хитлер цял отдел за лъжи и пропаганда е имал, това не се е родило днес, същото пише и в книгите на Оруел!

41

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА те и немогат много

40

Мен

преди 1 година

Като великия англо-санксонски Нютон и свидетелите на гравитацията!!! Науката е религията на нашето време.. жалко, че не всички го осъзнават!!!

39

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

УИКИПЕДИЯ е проект, замислен и хостван от британците. Русия също можеше да се сети да направи този проект, обаче явно нямат време от крадене и вземане на рушвети. Руснаците не искат да направят нещо, но искат чуждото да стане каквото те кажет.

38

Sgt. Pepper

преди 1 година

Wikipedia се редактира в крайна сметка от американци, които винаги успяват да наложат своята гледна точка, далеч не само в политиката. Много научни открития на европейски учени се представят по начин, който омаловажава техния принос и преувеличава приноса на американците.

37

Анонимен

преди 1 година

Тези статии все едно са писани от гледната точка на Зеленски. Уикипедия по принцип трябва да е по-неутрална, но си личи, че е западна компания и е пристрастна на тяхната гледна точка.

36

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеННа мен и с източник на информация са ми изтривали , изобщо много лъжи има в Уикипедията за редактиране , но не става лесно или изобщо не разрешават, понякога пишат откровени лъжи , редактираш ги и след пет минути виждаш, че са изтрили написаното и пак са оставили лъжите!

35

СССР

преди 1 година

Така е когато министерството на истината пише своя история се оказа, че в Украйна има война вместо специална военна операция

34

АнонимеН

преди 1 година

ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕХАРЕСВАТ УИКИПЕДИЯ , ЗАЩОТО ТАМ ПИШЕ, ЧЕ НАПАДЕНИЕТО НАД УКРАЙНА Е ИНВАЗИЯ, А НЕ "СПЕЦИАЛНА" ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ ПО ЗАГРАБВАНЕ НА ЗЕМЯ :)

33

Анонимен

преди 1 година

Марк Бърнстейн - ясно еврейския прочит на историята, много ясно няма да пише срещу своите Зеленски, Нюланд, Сорос, Ротшилд и сие.

32

Анонимен

преди 1 година

гейщината в московия не е от от скоро патриярх Хикодим 1552 описва армията на иван грозни където имало 27 хиляди войници и 12 хиляди мом4енца за мъжеложество Духовника остава потресен и дори вазкликва само 400 распътни жени и 11 000 мом4енца грях грях над московия Истори4еска хроника .... има я дори в ермитажа ама дето ще влезе в руско вики )))

31

Анонимен

преди 1 година

До СССРПисаха, че и Израел също имат отдел , специално за контрол в Укипедията

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 От всеки, но не от всеки, а само от тия, които цитират достатъчно достоверни източници. :)))

29

Анонимен

преди 1 година

мъжеложеството на Василий боголюбски с двамата сина по скоро мом4ета 16 годишни са на боярина Ку4ков е факт всъщност то4но те заедно с жената на василий няколко години по късно го и заколват докато се варгаля пиян >> Още минуси от педеруснаците за щещо станало преди 11 века и поставяшто ко4ината им в реална светлина Или сащ са им платили да заколят великия руски владетел )))

28

Анонимен

преди 1 година

Принципа на укиинформацията е че винаги можеш да я промениш и редактираш от всеки ,но явно при конфликти, не важи за всичко.

27

Анонимен

преди 1 година

Линията на кремълската пропаганда може да е крива но,винаги е права.

26

СССР

преди 1 година

Уикипедия е собственост на Гугъл. Гугъл е собственост на Американското правителство.... ЦРУ одобрява и публикува информацията там.