65

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 60. Мислят си за 1984 ама на Оруел.

64

Анонимен

преди 1 година

Прави са. Понякога с уикипедия се пишат пълни глупости. Информацията се дава непълно и двусмислено, така че да се промени значението и.

63

АС

преди 1 година

СИГУРНО ЛЪЖАТ И ЗА 3-те ЕСКАДРИЛИ Ф-15 И Ф-16 С КОИТО САЩ ЧЕРПЯТ УКРАИНА ? И ИМ ОБУЧАВАТ ПИЛОТИТЕ ! МОЖЕШИ ДА НОСЯТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! НА кремъл ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ !

62

Анонимен

преди 1 година

И сега какво ще правят без Уикипедия? Ще качват Балшая Съветская Енциклопедия онлайн ли?

61

между другото

преди 1 година

в Уикипедията повечето статии за историята,включващи и НАШАТА са доста пипнати,НЕ В НАША полза.

60

Те не са хора

преди 1 година

Точно заради тази причина Русия си няма собствена история.Те дори не искат да напишат в учебниците по училищата,че Казан е българска столица.Колкото и руска история да търсиш,винаги започваш от 1917 година.

59

Анонимен

преди 1 година

Ще забранят интернет на кукуво лято, сигурно си мислят за "1984". Путинова Русия ще се срине в следващите години, тъй като забрана на информацията днес е невъзможна!

58

Възрастен Римлянин

преди 1 година

В Уикипедия вече лъжат повече и от нас!

57

Анонимен

преди 1 година

"По принцип интернета трябва да е изцяло държавен. Страници и публикации трябва да се правят само след изрично разрешение от специална правителствена комисия!" - в Северна Корея е така. TLD домейна е .kp и има 38 регистрирани домейна. Направо сбъдната мечта!

56

Анонимен

преди 1 година

Имената им били скрити. А, защо са им скрити имената? Предполагам, че не не са направили нищо незаконно.

55

Време е

преди 1 година

Русия да забрани правото на собствено мнение. И да приеме закон за това. Не може пълнолетен гражданин на света, без значение дали е от Мадагаскар, Нова Зеландия, Юкатан, Патагония, Хоншу, Далиен, Мумбай, Фарьорските острови, Кейптаун, Анкоридж, Ещорил, Систихиори или Дивотино да има мнение. Тцъ!

54

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е по-скоро кой нормален човек ползва Уикипедия? Всъщност може да се ползва, но само за нечувствителни теми - например география. Всичко останало може да се следи само ако човек иска да знае каква "истина" се опитват да прокарат елитите. Дори гледах преди около 2 години интервю с един от създателите на Уикипедия, който твърдеше, че това вече не е Уикипедия, която е създал, и той самият не я ползва.

53

Авс

преди 1 година

До 60: сега има лъжесвидетели, но на времето през комунизма свидетелите бяха проформа ,присъдите се знаеха предварително,както и при избори резултатите.

52

Дедо

преди 1 година

До 60......Младежо, лъжата се е появила хиляди години преди демокрацията така че не слагай каруцата пред коня!

51

Анонимен

преди 1 година

От демокрацията хората се научиха да лъжат и което е още по лошо да лъжесвидетелстват. Нито едно дело за показно убийство не може да завърши заради лъжесвидетелствуване. А в библията е казано не лъжесвидетелствай и че това е грях. Медиите грубо манипулират пък те.

50

до 55

преди 1 година

Нямаш и идея за какво става дума дори и какво е отвореен код :)))))))))))))

49

Анонимен

преди 1 година

Никой честен човек не иска лъжи. Особено в бившите социалистически страни хората не искаме лъжи. Не сме махали комунизма за да ни лъжат в демокрацията. По принцип го казвам за всички медии, че си личи когато лъжат. На лъжата краката са къси и лъжата е грозна картинка по принцип.

48

Мужик

преди 1 година

Да си гледат бензинджийницата пияните мужици и да не се занимават с придобивките на свободния свят. Нито са измислили компютрите, нито Интернет, нито уикипедия, даже и колите за които продават петрол не са измислили, така че като нормални потребители да не се месят в творчеството на услугите които потребяват щото исторически са доказали че не ги бива за това. .

47

Анонимен

преди 1 година

Много преди тази статия забелязах неточности и неправилни неща в горната media. Например войната още не е свършила а се правят заключения, които ми прозвучаха странно най малкото. Аз почти не чета.

46

МНЕНИЕ

преди 1 година

Уикипедия е с отворен код , тоест - всеки може да пише глупости на търкалета .Пример - напишете град Перник - ще видите че територията на Перник е колкото Русия .