16

Не не

преди 1 година

Без такива приказки, нали повече от половината плажове в БГто са на концесия... концесионерите да помислят какви цени да слагат, току виж и някой българин да дойде

15

Никога повече Бг

преди 1 година

Туризмът се държи от бившите СИК и ВИС хотели, паркинги,ресторанти раздадени преди 30 години . Паркингите на Златни пясъци, ресторантите и дискотеки на слънчев бряг.Всичките пари отиват по разпределение в партии и групировки.Никога на българското море.Хора с ланци до земята седят по бариерите и щавят туристи после пият като *** до сутринта и се отчитат на партийния бащицата на прехода.

14

Макак така

преди 1 година

Що да е неглижиран от политическите сили, половината бивши депутати и министри имат я хотел, я къща за гости, я подпорна стена, а някои дори и кей.

13

Анонимен

преди 1 година

без рус тур бг загива нали щяха да идват англичани и немци пак излъгахте народа си

12

Анонимен

преди 1 година

Нито един лев за дивите черноморски селяни по линия туризъм. Като се научат да се държат като хора тогава може и помощ.

11

Анонимен

преди 1 година

Туризмът в България е хищнически. Обезкостява си финансово клиенти и ги унижава, а после се чуди, че не идват нови будали, а обезкостените не повтарят.

10

Анонимен

преди 1 година

А вие се ненаядохте с държавни пари.

9

алоо

преди 1 година

БХРА идете в Гърция и Турция,които бяха затворени за пъти повече време, какъв им е туризма-не моеш да се разминеш от хора,които искат да си изхарчат парите.Поне вие се спрете да се оправдавате с политиците.Вашата единствена работа е да подобрите обслужването си,да предлагате услуги,съпоставими с качеството.А какво правите вие-лятото е 3-4 месеца и принципа"ден година храни" е в пълната си сила през последните 30 г.А по лошото е,че виждате какво правят комшиите,но вие си знаете своето-бой бой бой

8

Анонимен

преди 1 година

Хотелиери и ресторантьори - най-сивият сектор от където и да го погледнеш, а най-много реват за помощи.

7

морски

преди 1 година

Укробежанци туристи-колкото щеш. Като вземат Бг паспорти, ставаме малката Украйна!

6

Анонимен

преди 1 година

Бийковистите кви чат. Затвориха им кранчетата.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия като се научат да правят туризъм и след като стигнат качество поне като в индия чак тогава може да искат каквото и да било от държавата.

4

Анонимен

преди 1 година

Едно време тия бяха ХОРЕМАГ-хотели,ресторанти и магазини!Какъв туризъм в пивниците е?

3

Малария

преди 1 година

До Анонимен Кефът е взаимен.

2

Анонимен

преди 1 година

А БХР какво общо има с туризма като са си частни кревати и маси и печалбата отива в джоба им?Да спиш на хотел и да ядеш в ресторант турист ли си?

1

Един Българин

преди 1 година

Никакво затваряне! Няма да храня кръчмари и хотелиери че да ме дерат догодина защото разбираш ли не съм организиран като англичаните и ще ми вземе 10-торна цена. СЪрбезова ВЪН от Додуков 2!!!