34

До гларуса

преди 1 година

Никой руснак не продава по нашето море, налягат си парцалите и не им минава и през ум да се разделят с имотите си в сегашната ситуация. Това че продавали си го чул от същите специалисти, които разбират освен от имотен пазар, от медицина, оръжейна индустрия и прочие. В Турция купуват тия руснаци, които са намерили начин да си изнесат парите от азиатската *** на североизток.

33

Гларус небесен

преди 1 година

Купуват ,ама защо? Защото разпродават в България и ЕС и си местят летните хасиенди в Анадола.Кой ще си купи апартаментче в Поморие? Каква ирония: Основните купувачи са турци от Делиормана и много черни гастарбайтери .Вече по нашето море ще строим джамии понеже за в бъдеще ще са по търсени от дискотеките.Да не е честито новото евроатлантическо бъдеще!

32

...

преди 1 година

Епа тука като чета п.ткинофилията и някак си бре то в русия било все е дно рая бре! от пиле мляко! даже бетер рая! всико по мед и масло било! Пък сега чета, че те даже руснаците не щът да живеят в русия и си купуват къщи я по турция я по египет я некъде другаде само не и русия! Не им се живее в матушка русия!? Е що така бре п.ткинофили!? Що така!!!???

31

Анонимен

преди 1 година

Сега в турция ще разберат какво е пиянство нонстоп.

30

Анонимен

преди 1 година

имат пари купуват хората а българите що не купуват щото пазят за плащане не сметки и преживяване ли

29

мдааа

преди 1 година

турците ше са доволни , рускините още повече :) ако ме разбирате

28

Анонимен

преди 1 година

Бягат от фашистка Русия. В Турция ще са много по-добре.

27

Брокера

преди 1 година

Бедните руснаци... направо да ги ожалиш..... Впрочем, някой чел ли е някога новина от международна медия за "Българи изкупуващи имоти" в някоя страна ? Що така ? Нали станахме Швейцария на Балканите ... Всяко едно правителство обявява ПОВИШАВАНЕ на стандарта ни на живот и как сме забогатявали.Аз лично съм чувал ЗА ДВАМА .Станишев дето си купи имот във Швейцария и за луксозния апартамент на Бойко Методиев Борисов във Барселона ...... Упс, пропуснах апартаментите на Дебелянски и Черепа в Дубай ..

26

Анонимен

преди 1 година

Чечна и Дагестан са с пълна мобилизация на мъжете им за армията и много дезертират за да не се бият за Путин. Все пак Путин ще събере около 1 милиона армия срещу Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

До20. Коментара се отнася за 13.!!

24

Анонимен

преди 1 година

Рускините гледат некой тъмен балкански субект да си хванат, да не говорим колко леки са :))) Имаше едно предаване по руската, как един турчин държал рускиня като робиня, но оназ си мълчала :))))) Да ходят там, те турците както ти се усмихват, така и може да ти очернят живота, поне ще ни избавят от сибирските неандерталци :)))

23

бай онзи

преди 1 година

do 8-miЕ аз си пробутах 2 имота на англичани ...дори по-евтино, просто руснаци да няма около мен ...ти им прави дудуци ...аз пари си имам :)

22

ZV

преди 1 година

Вие не мислете за русите. Мислете как ще изкарате зимата без газ. Русите и турците си имат газ, абългарите нямат. През зимата ще има "умирай трудно 5"

21

Анонимен

преди 1 година

По времето на Петър l руснаци не са бягали в Турция.

20

Анонимен

преди 1 година

До1. В голяма част от тия руски имоти са с неточни данни за собственост в документите. И представляват риск за купувача. Не е ясно след години дали и друг няма да прояви претенции за имота.

19

Анонимен

преди 1 година

Ще оссеерат и Турция.

18

Анонимен

преди 1 година

Малии то в Русия толкоз хубаво че руснаците бягат презглава.

17

ot

преди 1 година

мьжката любов по силна няма

16

аз

преди 1 година

До Анонимен12 - оттървахме се, за това хотелиерите по морето реват за помощи ит държавата. Да ни е честито новото освобождение. Сега ми е интересно бабите германки дали ще напълнят хотелите по морето и по-важното - колко са платежоспособни. Само да поясня - немец и поляк бакшиши не оставят

15

Анонимен

преди 1 година

Готови и в Турция да отидат само и само да избягат от Русия.