132

верно си фуул

преди 1 година

До FoolРусия изнася повече газ и нефт в момента за Китай само, от колкото за Индия. А са подписали договор дори на Саудитска Арабия да продават нефт.... А ти че си сляп не разбра, че не Русия ни спря, про100 КИРО спря газта, да може да се нагуши с комисионни от посредници. Докара газ с 30% по-скъп и то веднъж. После не се знае. Ама ти е евро-атлантическо нали?

131

Пенчо

преди 1 година

Тук не става въпрос само как ще се изкара зимата без руски газ. Зелената енергия няма да направи изведнъж западната икономика по конкурентноспособна на световния пазар и ще даде предимство на Китай които като най голям замърсител на световно ниво не се отказва от въглищата. Със този скъп петрол и скачаща инфлация се очертават фалити и безработица в Еропа. Не разбирам защо не се започна поетапно въвеждане на "зелени" енергийни източници.

130

Мария

преди 1 година

Топлината ще намалите,няма да се къпете ,така ще приближите денят в който ще върнете чумата и холерата,също като в миналото.

129

Анонимен

преди 1 година

Не просто лъжци, ами и наглеци които си поставят високи оценки видиш ли. Обаче са да объркали, оценките ги поставяме ние наесен.

128

Някой

преди 1 година

Къде е нашият ефтин американски газ??? Лъжци и продажници! За колко продадохте на северномакедонците нашият език, история и герои? И на всичко отгоре отново се опитвате да правите кабинет и да останете на власт. Всички които са управлявали и управляват България от 1944г. до сега трябва да бъдат разстреляни.

127

Реалист

преди 1 година

Май е по добре да се намали европейската глупост и сервилничене пред сащ !

126

Луканов и Виденов

преди 1 година

Европа най-накрая ще разбере какъв рай беше у нас през 90-те!

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен===Само че има подробност! Режимът на Путин си е в Кремъл,ама ал-та-вия Джонсън го няма,фъшнаха го като непотребна и вредна вещ и то неговите хора! Такава ще е съдбата и на останалите евро-пин-do-си! Путин е велик лидер на велик народ! Слава на Русия!!!

124

Fool

преди 1 година

До 154 Българин - ние не сме солидарни. "братска" рашка ни резна на нас и на поляците първо крачето. И то не защото сме важни, а за да покажат, че могат. Само времето ще покаже който колко може и колко ще изкара. Личното ми виждане е, че Европа ще изкара без газа на братушките. Дали с алтернативен внос или с въглищата, но Рашка без Европа и парите ѝ няма да прокопса още много. Това обаче само времето ще покаже.

123

Правилно

преди 1 година

Да си купи повече вазелин ЕС.

122

Българин

преди 1 година

Този Путин явно е виновен за всяко едно решение по света. А реално няма "Путин" - има Руска федерация. Има и Газпром. В момента има техническа профилактика на Северен поток 1. Съответно се подава по-малко количество, което винаги е било така в подобни моменти. СП2 е готов за ползване, но Германия не иска да получава по него. Ами като не иска, ще мръзнат зимата. Въпросът е ние защо трябва да сме солидарни с Германия и да мръзнем и ние?

121

До 148

преди 1 година

Шрьодер от Костенурките Нинджа, може и да се е подвел.Бившият канцлер на Германия, от друга страна, не само че не се подведе, но и работеше официално за тях допреди няколко месеца само!

120

А, така

преди 1 година

И за Кво се борихте 20 год. срещу глобалното затопляне, тогава?Даже на Ал Гор платихте да прави филмчета.Сега щеше да е вече почти 1Келвин по-висока среднодневната температура, което щеше да доведе до икономия за Европа от приблизително от 390Мил. м3 природен газ на месец.Или това е гейо-политика, извинете геополитика, от която обикновените хора нищо не разбират?

119

Анонимен

преди 1 година

Сега ще видят какво е студ на кутийки.

118

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече Русия губи войната, толкова по нагла става шайката в Кремъл.

117

Анонимен

преди 1 година

Забравете за руския газ. Търсете други сериозни източници. С бандити бизнес не се прави. Меркел и Шрьодер се подведоха по акъла на престъпника Путин и сега германците ще прекарат зимата на 18 градуса.

116

Анонимен

преди 1 година

Сега робските държави като нас трябва да пестят за да може Германия да си запълни хранилищата

115

Анонимен

преди 1 година

къде са се европофилите и американофилите за някой коментар , тази милярдерка Урсула ще си намали ли отоплението, на путин му писна , санции , задържане на пари , газта ще си проде другаде

114

Лекар

преди 1 година

Зелените нещо да кажат

113

Анонимен

преди 1 година

От 159Извинявам се но исках да напиша -колкото да не ЗАГИНАТ от студ а не да замръзнат,както написах.