115

иво

преди 1 година

АКО НЕ Е ПЕТРОЛА /и той ще свърши / , РАШЪН НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВО ВЛИЯНИЕ ПО СВЕТА ! С КАКВО ДРУГО МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ? С ЛАДА-НИВА ЛИ ?

114

Star

преди 1 година

Путин ще го бръснат за слива на Изток,изложи се много.Нищо не е постигнал от това което бе обещал.На Изток вече му нямат доверие,и скорошните му приятели може и да го нападнат.Оказа се че Путин е един картонен тигър.

113

Анонимен

преди 1 година

и камво очаквате да има написано в Блумбърг след окъканното писещения на дядката в Риад. И пищното писрещане на Путин пак там. Коментари не трябват

112

Хм, в интересни

преди 1 година

времена живеем... Това е интересна новина. Тепърва ще виждаме още интересни събития. Важното е България да се откъсне от смъртоносната прегръдка на педераския ЕС. В ЕС България е на последните места по жизнен стандарт, на първите места по беднотия, съсипана икономика, ниска раждаемост и висока смъртност. ЕС и НАТО убиват България!

111

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, Блумбърг тоталносеосра! Всички арабски държави са сърбали попарата на американските военнолюбци, в Египет ,Тунис, Либия, Сирия колко кръв проляха. А Блумбърг се занимава със съчинителство. Имаше период когато СА не отговаряше на телефонните позвънявания на ПодпръцкващияБайДжо. Нека си помпат самочувствието. Ще им се наложи и те да се подписват под украинската капитулация.

110

Асен

преди 1 година

Най тъпите хора на света ха ха ха

109

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Путин ама на байДън, не само избледня, ами никакво го няма!

108

Неразбрал

преди 1 година

Като гледам как са се хванали за ръчичка, май избледнява влиянието на САЩ и Израел по тези земи?

107

хахаха

преди 1 година

сега само да им засвирят дзън дзън ганке ле дзън баювата и да тропнат едно хорце бай *** ще тропка в края а ердо ще развява масала

106

Анонимен

преди 1 година

Ей го на бе! Жужето от лево - "защитникът на православието", който проси оръжия от мюсулмани за да убива православни.

105

мдаа

преди 1 година

интересна снимка джобния Петър велики до султан Ердоган

104

Анонимен

преди 1 година

Само погледнете как бин Салман посреща Байдън и как Путин и пак ще си говорим...

103

Анонимен

преди 1 година

"Русия се превърна в източник на нови кризи за много държави" Всъщност фактите показват точно обратното. Да вземем за пример Сирия. Кой изкорени Ислямска Държава, внесе относителен мир и намали емиграцията към Европа? Да не би Щатите?

102

Дечо

преди 1 година

С тази военна операция Путин пренареди световното влияние. САЩ, Великобритания и ЕС вече са бита карта. Техните съюзници също. Това е.

101

Анонимен

преди 1 година

Страните от Близкия изток все по-ясно виждат НОВИЯ партньор - Русия. В резултат - САЩ биват избягвани в сделки и изтласквани от насилсвено завзетите територии там и въобще от цяла Азия

100

Анонимен

преди 1 година

Слаб пропаганден материал който незалужава парите изплатени за него ! Точно обратното е. Близкия изток е с Русия и отхвърля САЩ. Вече го направи Саудитска Арабия а вие си пишете и си вярвайте

99

БХК

преди 1 година

отиде и подписа сделка за 40 милиарда, отвори и специален транспортен коридор до Индия.Избледнява, да.Нашите какво направиха - с мръсните обувки докара газ, един танкер с 32% по-евт ... така де по-скъп. Отиде в Азербайджан да се моли за газ, дето уж има как да пристигне при нас ама май нема. И не се знае на каква цена. Кратко сравнение. И 25% от работещите нямат възможност за почивка. Ама им е демократично и евро-атлантическо.

98

Най-великия човек

преди 1 година

на Земята е Путин!

97

БГгражданин

преди 1 година

Джудже, Ходжа-Терорист и Султан Ердоган. Каква прелест.

96

БАНко

преди 1 година

ЗАЩИТАВА РУСИЯ ОТ НАТОВ СКАТА ИНВАЗИЯ ...УВЕЛИЧАВА СЕ УВАЖЕНИЕТО КЪМ ПУТИН !!!