15

Анонимен

преди 1 година

бг потъва как ще живеят бг корупцията в бг победи

14

Бай Илийчо

преди 1 година

Контур мъа трий дъ му изсъйнат чорапите ! ЧСИ у къщи дъ му дой! Гол кът пушка дъ го остави ! Три години полов дживот дъ не води! Тъй да си знаете офци !

13

мак

преди 1 година

Изтрихте ми коментара, защото написах за братчеди, които не плащат. "Мерси много" за възможността да се изказваме свободно.

12

678

преди 1 година

По крадливо и продажно племе от ганьовското няма никъде, през османско един данък сега сто, Господ да ви накаже дано, крадливи кучета миризливи.

11

Анонимен

преди 1 година

все едно сме в африка там за литър жеточе пускат , имаме вода , какво е това безобразие

10

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе къде какво влагат че да, вдигат водата навсякъде течове и крадене от джунгалите дето даже и водомери нямат нали щяхте да подменвте цялата, вик мрежа с нови тръби и електронни водомери

9

Евроатлантик

преди 1 година

Тока и водата на неблагодарните българи трябва да е лукс.Който не му харесва в икономическа стабилна България,да отива да бере маслините на мързеливите гърци.

8

рН

преди 1 година

Абе, Ямбол и Елхово у Сахара ли съ намират??? Или у този регион неостана нищо друго за крадене???

7

Пророк Бай Шиле

преди 1 година

Виждам в скоро време потоци бежанци от провинциални селяни към големите градове. Също и ръст по градовете на проституиращии селянки от провинцията.

6

Държавата ви шиба

преди 1 година

Шибаййте държавата, ако вие не шибаате вас ще ви нашибваат всеки ден.

5

Евролибераст

преди 1 година

Спокойно има още НЕЩА като например такса Слънце и сметка за плащане към топлофикация през лятото. Еко стикери по превозните средства, нови зони платени за паркиране и такса въздух която ще се определя през задължителни смарт маски които отброяват броя пъти вдишван въздух и издишан въздух. Като към издишания въздух допълнителни такси за въглеродни емисии и такса замърсяване.

4

Анонимен

преди 1 година

Некадърно управление от години.

3

Еко Либерал Активист

преди 1 година

Точно така трябва да има високи цени. Хората да си плащат и за дъждовната водата и за селските кладенци. Хората да се научат да живеят екологично и да свикнат да си плащат големи данъци и сметки. Без течаща вода пренасяне на кофи с вода пеша това ще подобри ЕКО ЕВРО стандарта на живот.

2

Анонимен

преди 1 година

Никой да не плаща високите цени и ще видите как ще паднат.

1

Анонимен

преди 1 година

от години плащам всеки месец точно 8 куб за вода