16

Коки

преди 1 година

След тези агресивини кампании, така става. Обратното.

15

Анонимен

преди 1 година

На хората им се отвориха очите, че всъщност масата от ваксините са нищо повече от отрови.

14

интересно

преди 1 година

Има спад след промяна на дефиницията за ваксина. Преди ваксината предпазваше не само от заразяване но и от по-нататъшно разпространение на заразата. Но с глупости от рода на ще се заразите ама по-леко, ще сте в болница ама няма да умрете, *** понамаляха рязко...

13

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите наплашиха по-простите майки въобще с ваксините. Сега ще м рат от болести, които спокойно можеха да бъдат избегнати, включително и ковид.

12

До Караибрахим

преди 1 година

Една дума за теб - овца! Блей си пред телевизора и се ваксай с де що има и са го кръстили за благозвучие "ваксина"...

11

Караибрахим

преди 1 година

До 23: Тогава ще yмреш като куче от болест, за която има ваксина. Няма лошо. Дарвинова селекция се казва.

10

Анонимен

преди 1 година

Никога вече няма да има такава ваксинация ,като првди да пуснат ковида. Хората се отвратиха от лъжите. Аз лично никога няма вече да се ваксинирам и ще изтръгна сърцето на всеки ,който се опита да ме задължи.

9

Анонимен

преди 1 година

Сега ще видите спад... Никога не съм се и замислял за ваксините, приемах ги за даденост... След тази огромна, безжалостна, катастрофална измама, на която бяхме свидетели, повече никога не бих си сложил никаква ваксина... Като видях как се натъкмяват резултати от тестване, как лъжат лекари и професори, как прикриват всякакви проблеми от всички медии и социални мрежи. Вероятно не съм единствен.

8

Фармакия=Вещерство

преди 1 година

Интересно, откакто влезе ваксинационният календар 1994г, преписан мотамо от СЗО, българите сме в едно цветущо здраве, направо цъфтим..

7

fact

преди 1 година

СЗО ***!Гадните лекари направиха думата вакцина токсична, отровна и нежелана дума, която те затваря вкъщи и ти спира доходите.ИМУНИЗИРАНИ? ПРЕДПОЧИТАМ ДА УМРЕМ ОТ КОНИД, НЕ ОТ МЕРКИТЕ СРЛЕЩУ НЕГО.

6

Мелинда помакесата

преди 1 година

До Анонимен 4 И сред бедните не останаха балами, които вярвст в безплатния обяд. За последните 3 епидемии от Полиомиелит (Детски паралич) в Индия, знаеш ли кой е виновен?

5

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте следващото поколение криви уродливи деца но забележете спасени от злите ваксини.

4

Анонимен

преди 1 година

Даже много закъсня тоя спад. Не дезинформация, напротив, хората са информирани за истинските намерения на СЗО и взеха своите решения.

3

Анонимен

преди 1 година

Последната ваксина ми беше Мантуто при военната комисия за казармата, в която така и не ме взеха, днес свободно янките да ни разграбват страната по план. Предполагам е било плацебо като всичко американско.

2

антиваксър

преди 1 година

На българите им стана ясно, че през последните 33г са тровили децата си с ваксини бъкани с естроген, живак, алуминий, формалдехид и клетки от умрели фетуси. Затова поголовно се въдят прайдаджиите/***.

1

Анонимен

преди 1 година

От много бърборенее за измисленте ковид препарати, че са ваксини, компроментирахте истинските и работещи такива.