13

Сриват Европа

преди 1 година

Експерти да огледат внимателно КОИ ДИВЕРСАНТИ ОБЯВИХА Че целят целенасочен срив на връзките евросъюз Москва с цле блокиране доставките на газ и ефтини суровини и рязко оскъпяване на европродукцията.. ТОва в хода на следствието кои са началниците на Путинов и от къде са..

12

Внимателно

преди 1 година

У НАс преди години нямаше нужда от горене на газ в условията на силно развита индустрия..Цените на тока бяха достатъчно ефективни .. НУжно е експерти да направят пълна оценка - ПРОИЗВЕЖДАТ ЛИ ТОК ГОДЕН ЗА КОНСУМАЦИЯ ОТ ЕЛ МРЕЖИТЕ - ФоТОВОЛТАИЧНИТЕ СКЕНЕРИ... Засега при нас постъпват данни за *** спекулация.. Плащат високи цени за НИКАКВА енергия..Диспечерите да докладват колко ток от фотоволтаици денем и колко нощем плащаме..

11

CCCP

преди 1 година

Ех Белене, Белене къде си?. Трябваше да са 5 централи в БГ вече.,а и да няма затворени реактори. Проклети да са тези от ЕС . Да живее Путин.Той ще ни освободи пак. След Украйна е наш ред

10

Анонимен

преди 1 година

Путин го прави нарочно за да подчини великия ЕС - решението е да диверсифицираме доставките на слънчева енергия от най-близкото алтернативна звезда - алфа кентавър. С танкери. Цената ще е малко по висока, ще минава през мафиотски офшорки но ще сме слънчево-енергийно независими от това слънце което не може да бъде предвидим партньор на великата ЕС цивилизация.

9

Анонимен

преди 1 година

Европа отчаяно се нуждае от газ, а цените на електроенергията са близо до рекордно високите нива, но отчаялата се да навреди на Президента Путин Акушерка реве за нови и нови самоубийствени за ЕС санкции срещу Русия.

8

Малко им е…

преди 1 година

Да свикват. Ние от АЕЦ и 3 ст. за кВтч битова цена за ел. енергията стигнахме до дръвца пред входа И така вече 20+ г.

7

Бонго

преди 1 година

Защо да я уврежда?Колкото повече слънце, толкова повече ток.

6

Искам

преди 1 година

До славянинда ти го сложа 25см и ще се радваш да го видиш много.

5

Анонимен

преди 1 година

Европа се самоникожава, чрез краварските агенти, които са назначени, да я управляват

4

Анонимен

преди 1 година

От 4 г. парното не сме го пускали и топломера е 0, но от топлофикация все си искат над 100 лв. Всички ни лъжат, с криза без криза.

3

Анонимен

преди 1 година

Аве,тия в Европата не им трябва никой да ги напада,само една седмица жега или студ и тия са колабирали,ама иначе ходят да ръсят акъл по света,пък техните държави не могат да оправят...

2

Анонимен

преди 1 година

Всеки си получава заслуженото. Европа сама се съсипа, а природата и помага

1

Анонимен

преди 1 година

да усетят в Европа как оцеляват най-бедните и членове, без климатик, без отопление, но не защото няма газ, а защото не ти плащат достатъчно за работата, която вършиш и сътветно не стигат за такива "луксове", не могат да ме уплашат със студена зима или горещо лято