229

Анонимен

преди 1 година

искат да я приключат а реват за оръжия е как така да веят белия байрак и да се приключва иначе и ние да си патим около тях обаче големия брат не им разрешава нали до последния украинец

228

путин терорист

преди 1 година

Най-мразеният терорист на планетата е Путин!

227

Пълен бълвоч

преди 1 година

Колко време ще я дъвчем тая дъвка за победата? За Украйна и нас като нейни ортаци в тази война има само поражение. Зависи само какво. През април всичко можеше да свърши но не - бой до последния украинец и снаряди от Арсенал Казанлък. От тогава паднаха Мариупол, Лисичанск и мн.други.Очакванията че Русия ще се разпадне са силно преувеличени. Но пък виждаме едно по едно нашите правителства да падат и да клякат.Война се води от войници а не от ***.

226

Анонимен

преди 1 година

Укрито не желаело. Укрито щяло контраофанзива да прави. Укрито съобщава плановете си по медиите. Укрито е яко нашмъркано. И лакеите на Стюард Тил, който е господярат на "Инвестор", ни заливат с тези смешки? Херсон бяхте превзели, к'во стана? Муахахахахахаааа!

225

Атанас Велмазов

преди 1 година

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ОТ ИМЕТО НА АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ - ПЪЛНА, БЕЗРЕЗЕРВНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА МИРОТВОРЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА ГОСПОДИН ПУТИН !!!!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

224

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241зимата добре ама коя година и кой век

223

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да е неграмотен и злобен "човек" за да напише Кутузов с малка буква, а другата използвана дума няма дори да я коменти рам, тя се отнася за който я използва. Той ще свърши така. Но безславно явно.

222

Ама!?

преди 1 година

Ще има ли Украйна до зимата!?

221

Анонимен

преди 1 година

До До 239 избиват дръжки знаешли с колко войници Кутузов стига до полша 27 хиляди другото го избива наполен докато остъпва п ътюм прегазвайки и армията на там как беше някакъв адмирал впро4ем и котузов пуква И само баналното дезертиране на прусаците в пълен састав под Рига към берлин подсилено и с англиско злато и без един истрел освобождава армията на Берхар ДЕ ТОЛДИ немец в про4ем ем та да има нещо руско срещу наполеон

220

Анонимен

преди 1 година

а може би се опитват да я водят баш през зимата и да омотват рашките които са извсни като глупав народ баламурници

219

кос

преди 1 година

До Анонимен 236 по правописа - със сигурност е вярно, че ти си липсващото звено между охлюва и бастуна.

218

Анонимен

преди 1 година

рогорин шеф на днр е те 2014 бяха 5,5 милиона сега са 2 с него до крак ще изпукат до зимата

217

Анонимен

преди 1 година

оба4е е вярно 4е руснака е липсващото звено между 4овека и май муна та ...

216

Анонимен

преди 1 година

Е, Зеленски е играл Наполеон във филм. Затова желанието му всичко да приключи до зимата е лесно обяснимо. Всъщност това е много лесно достижимо и даже неизбежно -- нарича се безусловна капитулация. И да горе-долу до зимата укрите ще узреят. Лично мене обаче ме съмнява, че Зеленски ще оцелее като Наполеон в края на краищата. Все пак Украйна се опитва да прилича на Германия, а не на Франция.

215

Анонимен

преди 1 година

за украйна незнам но с рогозин за шев днр и логадонците ще испукат до зимата

214

Анонимен

преди 1 година

147 ден от дву седми4ното ходене до ламанша северск руска граница 74 км ох,,люв да беше по дале4 ще стигне

213

Анонимен

преди 1 година

Украйна загуби войната още в момента в който извърши кървавият преврат през 2014г. Оттук нататък вече е въпрос на време наркомана от Киев да подпише капитулацията и държавата Украйна да спре да съществува. Който давал пари и помощи ще пие една студена водичка, както ние пихме една студена водичка с иракския дълг от един милиард и петстотин милиона долара, както ще пием и няколко студени водички със самолетите на чертеж дето една тиква и един тумбак платиха накуп, както и водичка за ваксините.

212

Анонимен

преди 1 година

До До 204 Крали Марко руснаците много глупости говорят а и са тотални самохвалковци бетер роми

211

Налазиха

преди 1 година

Форума ,като *** путинистите. А истината е една...войната ще родължи 10 г.,ще завърши след смъртта на путин и Русия ще бъде тотална унижена и съсипан. Защото....икономиката...ггггллллуууууупакоооо,икономиката. Готов съм да се обзаложа.

210

Анонимен

преди 1 година

Украйна можеше да играе ключова роля между изтока и запада но вместо това избра позора и западните оръжия срещу най близкия си народ на света. Русия може да прости но няма да се примири докато не победи.