56

Totenkopf

преди 1 година

Тотално неадекватен, кви договори има кой с кой нищо не се разбира, че газпром не доставя газ от месеци не се споменава имали сме договор ахахаха, лакей на кремъл заработва копейките

55

Анонимен

преди 1 година

Няма да сме без газ, ама радиаторите ще са студени. Радиаторите ще са студени, ама сметките ще са високи. Абе... важното е да наказваме руснаците - като мръзнем и си плащаме, че мръзнем.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен==Изобщо не го слушайте този пишман експерт! Най вероятно е в господарските западни държави радиаторите да са топли,а нашите судени! Този лъже,че в Чирен хранилището е пълно на 43%! Но дори хипотетично да допуснем,че това е така продажните ни политици веднага ще го изпразнят в посока запад,когато урсулите им заповядат. И българомразците ще ни оставят да изпукаме от студ и глад без да им мигне окото! В Брюксел създават център,който ще дирижира и разпределя оскъдните доставки на газ!!

53

ни са знай

преди 1 година

От Брюксел новина: ДЛЪЖНИ СМЕ и то ДОБРОВОЛНО, да .....някакви си 15 %....за студуване на някои само...До кога ще го търпим???

52

SS

преди 1 година

Съветвам всички ( най приятелски разбира се ) НЕ ХАРЧЕТЕ ЗА ГЛУПОСТИ ! ЗАПАСЯВАЙТЕ С ТРАЙНА ХРАНА ! КУПЕТЕ СИ АГРЕГАТ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ! И СЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ !

51

До SS

преди 1 година

Да, БРИКС и новите желаещи Иран, Аржентина, Турция, Египет, Саудитска Арабия ще видят сметката и на ЕС, и на НАТО. Та ще гледам цирка на разни фон дер Лай, укронацисти и вся остальная Жалко, че пак сме в погрешния съюз.

50

SS

преди 1 година

Трябва да кажа на всички Сороски слуги който наричат другите путенопитеци само защото не са съгласни с политиката на Брюксел,че тече ново прекрояване на света ! Ако някой е заблуден и не проумява от геополитика да си отвори очите ! Нас ни набутаха в ЕС и NATO без референдум и един ден ( помнете ми думата) ще бъде потърсена сметка ! А и не желая да стоя на студено заради шепа продажни политици!

49

Анонимен

преди 1 година

Професор Рачев прогнозира люта зима. Аз съм с пет радиатора в хола и обикновено пускам само един или два. Сега ще пусна 4 или 5 радиатора и пак ще ми е топло.

48

Анонимен

преди 1 година

В България все пак газ ще има, но в някои държави от Европа, радиаторите ще са съвсем студени.

47

Анонимен

преди 1 година

По-малко топли радиатори, но все пак топли. Ако сега беше ГЕРБ на власт, радиаторите щяха да са студени през зимата.

46

Анонимен

преди 1 година

Дано зимата да е мека.

45

помнещ

преди 1 година

ИМАШЕ ЕДИН ДИКТАТОР КОИТО НАРЕДИ НА СИНОПТИЦИТЕ ДА НЕ КАЗВАТ ТОЧНИТЕ ГРАДУСИ НА ВЪН И СПИРАШЕ ПАРНОТО ЗА ИКОНОМИЯ ОТ НАРОДА СИ! И ТОЙ НАРОДА ГО РАЗСТРЕЛЯ КАТО БЯСНО КУЧЕ -ГОВОРЯ ЗА РУМЪНИЯ!!!

44

Боко Шлангмсйстор

преди 1 година

зимъска за нас, ще ни уреди с еФтинс газ.Боко Шлангмсйстор с пожарна тръба, прави през граница връзка за гaC!

43

Анонимен

преди 1 година

До44. Колко пъти ще ти се обяснява , че договорите се нарушават от Русия. Доставките не се изпълняват, руснаците не са в състояние да изпълняват поръчките си за Китай, Индия и други страни в Азия.

42

Анонимен

преди 1 година

Заглавието кърти мивки хахаха Газ ще има, топло не хахаха Спокойно народе, храна има, но дали ще ядете е друг въпрос хахаха

41

ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ

преди 1 година

аз трябва да мръзна защото запада мрази Русия !? България е приятел на Русия, Българския народ обича Русия и мрази САЩ и ЕС, защо аз трябва да мръзна заради западните третополовци - какво са ми дали до сега !?

40

София

преди 1 година

По-високи цени с около 1/3, по-студени радиатори. Да ви пи---- на измислената промяна, демокрация и всякакви измишльотини. Обаче, заслужаваме си го. Най-вече жълтопаветните планктони, които заслужават за 2-3 сезона да се спре изцяло газоподаването или да има някакъв режим на топлата вода/топлоенергия за да им дойде акъла в главите.

39

Хемус

преди 1 година

Най- забавното е ,че при изградена газова инфраструктура и сигурен доставчик,чакаме да получим газ от космоса!Между другото тя газта си върви и сега,просто се появи онази лондонска банка,която се явява посредник и си прибира дебелата комисиона!Иначе КиРоТъПуТу като си замине след някой друг ден,да пращат дългия инкасатор да ходи да се моли на руснаците

38

aZ-ът

преди 1 година

До анонимното 38 - аз пък смятам, че съветът ще е по добър без теб. Че и без децата ти. А дано Господ да го вземе при себе си , че са много хубави...

37

Анонимен

преди 1 година

SS, точно вие путинопитецитe ще си платите за предателството, роби на Путин ! Не знам с какъв мерак си тръгнал, като вие сте едно смешно малцинство. Скоро ще се убедиш.