22

ЕС държава

преди 1 година

ЕС трябва да стане една държава, като щатите! Един парламент и единна прокоратура! такива мутри ,като Орбан и Боко не трябва да се допускат!

21

орбан путинист

преди 1 година

Орбан е рублофил гнусен!

20

Бай Дрън

преди 1 година

И после НПО *** да говорят по медии и пишат в соц мрежи, че руските трoloве биле виновни за липсата на течаща вода на Марс...

19

Бай Дрън

преди 1 година

Орбан е в грешка. Не трябва да се ограничават правомощията на европарламента. Той трябва да се закрие и да остане само една голяма икономическа територия, към която да се включва който пожелае и който смята, че има изгода за страната му.

18

Генко

преди 1 година

Русофили без мнение по въпроса, тях не ги е грижа!

17

Гроби Таласъмо

преди 1 година

Какви промени бее - направо да се премахне ЕС....Или тия които командват в ЕС да се изгонят и реда да се възстанови

16

Анонимен

преди 1 година

Европейското диктатоправителство е стъпка напред към световното диктато правителство, където решенията се вземат отгоре на хиляди километри, а мравките - рая имат право само да слушат и да се подчиняват. Скоро ще ви задължат да ядете брашняни червеи и ГМО отрови за ваше здраве, разбира се и за нулеви емисии. Ще трябва да спрете да дишате в името на общото благо и спасяване на планетата

15

Анонимен

преди 1 година

Тука минусите ги праскат американоробите. Тия дето искат някакви с неопределен пол да им казва какво да правят. Тези дето си говорят в среден род да не обидят някой гендер. Тия дето нямат и на идея как се живееше преди 89 година, и колко беше по-уреден света. Същите тия гендъри таиха омразата си към Русия и сега им се видя истинското лице. Ставайте роби на американците, те имат огромен опит с робовладелството.

14

Анонимен

преди 1 година

Все повече добро предложения се чуват от Орбан. Единственият истински лидер.

13

ѣ

преди 1 година

Съединението прави силата

12

Анонимен

преди 1 година

Много ме вбеси наглостта на немците, които чакаха да подпишем, че ще имаме право на вето с макетата и буквално 1 час след това вкараха предложението никой да няма право на вето. Нашинките мълчат по въпроса, защото всички гласуваха националното предателство. Но фактите са си факти. Немците пре*баха свой партньор от ентивреме за да се харесат на ония отвъд океана. При такива приятели, по добре без тях. С Орбан съм.

11

Анонимен

преди 1 година

Орбан не ни подкрепи за Македония и сега търси някаква подкрепа. Предложенията му не са много разумни, особено за евродепутатите да не се избират директно, а да се назначават. Успех на запада е, че почти успя да разбие Вишеград и сега Чехия играе по- скоро в отбора на немците, а поляците и унгарците са изолирани... Нас ще ни изцакат пък с искането ЕС да решава с мнозинство, а не с единодушие и тотално ще ни подчинят.

10

мак

преди 1 година

В ес решения се взимат по усмотрение и приумици на европ..ара..зити, които смятат, че каквото си наумят, е най-доброто за всички членки. Тия не живеят в Унгария или България да речем, но пак решават, кое е "добро" за тях. Защо въобще има правителства, може и без тях, щом във всичко трябва да слушат онези отгоре.

9

Анонимен

преди 1 година

Просто подготвя дипломатически излизането от ЕС.

8

Анонимен

преди 1 година

Че то тоя европарламент за какво е? В последните години само с гл&пости се занимава, то не беше големината на краставиците в буркани, даже нашето Паси 10 год води смъртоносни битки за единно зарядно. Велико, а! Докато хората обедняват, някой се занимава с олигофренизми. Нямаме нужда от стотици бюрократи и спъниреформатори. ЕС е мъртъв. Има нужда от тотална реформа иначе се разпада на източна и западна част.

7

Анонимен

преди 1 година

Партията на Виктор Орбан се обяви срещу Европейския парламент и за връщане на Европейската икономическа общностПарламентът на Унгария призова за премахване на Европейския парламент в настоящата му форма и за заличаване в договорите за ЕС на целта за "все по-тесен съюз", предаде агенция ДПА.Унгарските депутати приеха резолюция, в която призовават за ограничаване на правомощията на парламента на Европейския съюз с аргумента, че той е довел демокрацията в Европа до "задънена улица".

6

Ербан

преди 1 година

Що не излезнете от ЕС, като толкова много ви дразни и не го харесвате, излизате и готово всички проблеми ще ви се решат;)

5

Анонимен

преди 1 година

Пак неточно. Унгария настоява за закриване на европарламента. Даже на ЕС като такъв, а иска да бъде както преди в ЕИО.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво Орбане! Най-накрая някой да им каже на ония многоцветните, че хората сами имат правото да решават дали ще мръзнат или не. Писна ни. За да е зле Путин съсипаха икономиките на целия свят. Не може 5 семейства в ЕС да решават съдбите на цялото човечество. Тоя ЕС за какво е? Официален робски съюз на няколко фамилии ли? С теб сме Орбане!

3

Каквото

преди 1 година

Повикало- такова се обадило - като ще махат правото на държавите да слагат вето да ги оставят да си правят както си решат за себе си.