71

Анонимен

преди 1 година

Според мен коментара е непълен и некоректен. Изключват се две области без които нещата няма да се случат. Одеска и харковска. За сумска не съм сигурен но времето ще покаже. Николаев е част от стратегията. Реално погледнато би следвало целта да е бреговете на Днепър. Дали ще имат силите и възможностите на този етап е трудно да се прецени. Самостоятелно по скоро не. Ще очакваме действията на Корея . Сирия и Иран най вече. Китай ще пасува до последно. Те играят на друга дъска. Не по малко важна

70

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Областа крайна е Руска от памтивека. Ще бъде отново Руска ,цялата. Обичам Русия !!! Така е било , така и ще бъде. В моя двор се веят Българския и Руския трибагреници !!!

69

Анонимен

преди 1 година

"Искаме да изясним това на американския народ", заяви Кърби __ ЯВНО, ЧЕ ИЛИ НА АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД НЕ МУ ПУКА ЗА ТАЗИ ВОЙНА ИЛИ ИМА ДРУГО ВИЖДАНЕ ПО ВЪПРОСА. ЯНКИТЕ, КОГА ЩЕ НИ ДОСТАВИТЕ ПЛАТЕНИТЕ F-16 ИЛИ НИ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ!!!

68

Анонимен

преди 1 година

путин голем го вади но мек.алина кабаева избяга.

67

Български хан е

преди 1 година

Казал , който не иска мира ще получи секира Така че украинците продължавайки измират в тази американска война не им остава друго освен да изгубят повече и все повече докато накрая се самозаличат

66

Анонимен

преди 1 година

Путин нищо не анексира, а връща на Русия изконни руски територии подарени на окрайна от окраинците хрушчов и брежнев.

65

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантици загубихте запада защото не умеете да управлявате.С лъжи,манипулации,пантажи,санкции и т.н. не се постига нищо само омраза към себе си. Инфлацията и високите цени скоро ще ви прекършат този евроатлантически розов балон в който живеете.

64

Доктора

преди 1 година

Украйна е на път да обърне войната и *** и троловете са активирани на макс.Във форума на инвестора са около 3 пъти по-активни(като брой постове) от около седмица.Фашисткия Путински режим ще загуби войната,територийте и дълго ще плаща това,дето разруши и изби.Или просперитет и свобода или рускии мир.

63

az-ът

преди 1 година

Днесчету колко назобихте от либералните фондацийки, че почнахте да триете всяко нерусофобско мнение... Жалко сте бе... Пустите Т#И#М-нета станали х*мнeтa.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66Знам ли? Независимите експерти твърдят, че следващата цел след линията Крематорск и Славянск е Харков и след него Одеса. И ......операцията приключва. Не знам хохолите какво ще вземат, като руснаците си стоят в предградията на Харков. Онова с поставянето на граничния стълб на гола поляна бе.....

61

Хан Тервел

преди 1 година

Ами ако така сте се разбрали с тях-ще анексират. Я не се правете на умрели лисици...

60

До 63

преди 1 година

Може ама към края на август като стане цялата руска.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32Путин не е комплексар, а практичен. Трябва да освободи всички области с преобладаващо рускоезично население и осигури сухопътен достъп до Крим, както и снабдяването му с вода. Прекъснато най-"хуманно"от хохолите, дето сега пищят защо ги нападат. Русия при Путин установи мир в Чечня, Южна Осетия и Сирия. Брежнев-украинец нахлу в Афганистан. Хрушчов-украинец потуши унгарското и чешкото възстание!!!! Пак запвядай.

58

Истина

преди 1 година

Вижда се че с бойкот реално поддържаш врага си.Прецедентът с Косово отвори кутията на Пандора,сега Русия се възползват от това и използват добре утвърдена тактика с която сме загубили беломорска Тракия и части от Турция, и се опитват сърбите да превземат Македония. Изгонваш месното население остава малцинството което те понася и ако може заселваш бедните от държавата ти в тези по-богати региони.Запада не го вижда това защото подкрепяха отоманската империя и си затваряха очите преди век за това

57

Анонимен

преди 1 година

До Я па ти..Жив пример си за лошо основно образование. Толстой, Гогол, Достоевски, Чайковски, Чехов, Мусоргски, Глинка, Рахнманинов, Прокофиев, Римски-Корсиков, Репин, Верешчагин, Шишкин, Тарковски, Михалков, Айзенщайн, Бондарчук, Кончаловски, Станиславски, Рьорих, Ломоносов, Богданов, Цилковски, Павлов и т.н, и т.н. А, аз съм от семейство, дето от сутрин, до вечер псуваха руснаците и комунистите!!!!

56

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А дано ни анексира и нас,че вече не се живее в тоя ад американо-еврейски.

55

Анонимен

преди 1 година

Даже няма нужда да ги анексира. Скоро те ще останат дълбоко в тила на руската армия.

54

Анонимен

преди 1 година

И да ги анексира файда Русия няма да има, защото Украйна ще си отвоюва обратно. Шантажа с ядрено оръжие върви само докато не е употребено, след това следва смазването и изчезването на Русия. Забравете за взаимно унищожение, ще има само унищожение на Русия

53

Анонимен

преди 1 година

"Искаме да изясним това на американския народ" ______________________________ Американския народ очаква говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби и неговият шеф бай Джо да обяснят високата инфлация, непосилните цени на горивата, храните, здравеопазването и забраната на абортите за мъже.

52

чакаме подвизи

преди 1 година

Някой пишат- на Русия не и трябва помощ,но очевидно търсят хора,а в необятната шир на страна огромная явно населението предпочита да гледа военни действия пред телевизора,вместо да се запише в първите редици насред падащите снаряди.Реално контингента е същия както и тукашния.Ежат се,пенят се из интернет пространството,пишат безумни коментари,но са страхливи мишки и извън панелката са по-ниски от тревата.