83

ЕЛЕКТОРАТ

преди 1 година

ЛЕЛЕ БОЖЕ ДОЖИВЯХМЕ *** С 20 *** ЧЕРВЕНИ ДА РЕДИ КАБИНЕТ.ДАЙТЕ КООРДИНАТИТЕ НА ПУТИН И ДА СЕ ИЗТРИЕ СКАПАНАТА ТЕРИТОРИЯ ЗАВИНАГИ...НЕ НАРОД ...А МЪР..Ш. А.

82

Анонимен

преди 1 година

Да правят,каквото си искат. Ще гласуваме за Възраждане и повечето от сегашните маймуни вън от парламента!!!

81

ЬЬЬ

преди 1 година

Комунистите от бсп ще преговарят с чалгарите,опростачили голяма част от българите-сиреч с трифунов, за правителство.Смях и сълзи,но не от смях.

80

черниа

преди 1 година

Народа показа, че можеда имаправителство, единствно под управлението на ДПС. Само те знаят и могат правилно да разпределят парите. Сега е пълен хаус! Някакви които не се съобразяват с политическите реалности, се опитват да правят на управляващи. Какво ще управляват, като всички големи бизнисмени, всички агениции, съда и прокуратурата, всички медии са към ДПС?!? Те не могат обора на майак си на наредят, държава са тръгнали да управляват!

79

Анонимен

преди 1 година

За какво губят време само? Да насрочват избори и да се знае. *** джууки от Плевен няма да министър повече и доста циркаджии ще са вън от парламента. Не може да си избран от една партия и после да ставаш "независим". Махаш се и следващите избори наново с друга партия.

78

Анонимен

преди 1 година

Няма как партийка с 26 депутати да иска да прави правителство. Това е пълен абсурд и мерзост! Тази уйдурма трябва да бъде разтурена час по скоро и да се върви на избори!

77

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура!

76

Бай Колю

преди 1 година

КорНинова иска да продължава да лапка, че дълги тодини беше глад

75

Васко

преди 1 година

Трите партии не могат да смелят брашно. Парите и бързането да опоскат каквото е останало ги прави нервни.А на Бойко Рашков няма да му се получи да направи гръб на олигарсите дето си дадоха парите затози хаос в държавата.

74

158

преди 1 година

Дано успеят да съставят правителство. Да поправят двете фатални грешки на ПП- свалянето на ветото на Македония, което ще върне ИТН и преговори с Газпром за осигуряване на газ за зимата и спасяване на икономиката. Напомням, че предишното правителство продаде през февруари целия запас на газ в Чирен.. Трябва да бъдат съдени затова.

73

Анонимен

преди 1 година

Тая преди избори винаги е хилната, а след изборите се чуди на кой свят е. Като паднат под 200 хил. гласа незнам как ще е.

72

Анонимен

преди 1 година

До 80 Анонимен ДОКОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗДИГАТ ПЪРВОБИТНИ САКАТИ УМСТВЕНО БАБИЧКИ КАТО НИНОВА? ТЯ ГОРКАТА НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ГЛАДКО. _____ Да ама има със сигурност по голяма цифра в банковата си сметка от теб и все още диктува и не и е необходимо да чете! По принцип си прав, но тя не е бабичка а златна лелка с авоари! А сакати (в умствено отношение) са тези които ги избират, затова този път Възраждане другите пътеки ги знаем вече!

71

Анонимен

преди 1 година

До 96 Анонимен Безотговорни българи вкараха Слави в парламента, а сега си мълчат ни лук яли, ни лук мирисали. Сега ще направят същото с Копейката и пак ще си траят. Само си помислете от къде ще намерят 50 специалисти за правителство.____ Не се опитвай да мислиш защото не ти се отдава, не е силната ти страна! Копай (ударение върху първата сричка) или оди пеш! Това е парламентарната група с най висок ценз, ако знаеш какво е, но се съмнявам? На тези избори повече екперименти няма да има! Възраждане

70

Зозо

преди 1 година

До Моисей.............. Това отдавна съм го установил. Най-малко 40г. преход, БСП да не влезе в парламента.

69

С кого?

преди 1 година

Кои са сега итн? Нали бяха десетина човека, а след разпада са Тошко, онази Ива и репортера. Импексова сега всеки ден ще говори с трима-четирима и ще тупа топката. Буквално. Защо губят времето на държавата, а не връщат мандата? Много се лъжат, че така печелят точки. Точно обратното.

68

Малкото Слънце

преди 1 година

До 96 Човеците не са обречени. То си е написано, кои са обречени в една огромна книга. И всичко ще се случи, което пише там до последната буква.

67

Анонимен

преди 1 година

Безотговорни българи вкараха Слави в парламента, а сега си мълчат ни лук яли, ни лук мирисали. Сега ще направят същото с Копейката и пак ще си траят. Само си помислете от къде ще намерят 50 специалисти за правителство.

66

Анонимен

преди 1 година

До Малкото СлънцеПроблемът не е дали те, а дали ние сме обречени. Ние сме главните протагонисти в шоуто, ама малко хора го разбират.

65

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА Ами, не. Тази мантра я слушаме още от 1990 и точно това ни пожелателно мислене на отлагане е проблема. Все едно 1945 в Германия да бяха казали, докато не измрат две поколения, няма да стане. Точно обратното. С колективните усилия на всички, за 10 години пак станаха водещи в Европа. Е, и с малко помощ, ама то и на ние "усвоихме" милиарди, ама...

64

Малкото Слънце

преди 1 година

Звездите ми го говорят, че сте обречени и няма да можете да съставите кабинет в това народно събрание. И знам Защо?