62

Джаба Хатянката

преди 1 година

Въвеждаме Шериата, затова всички тябва да носят маски и да се подчиняват на господарите си!

61

Един Българин

преди 1 година

Тази работи за Копейкин. Накрая ще спечели изборите защото повече тормоз няма да издържим. Искам някой и нея и Ми-не-т-чийски да ги уволни и подведе под отговорност за внасяне на паника. Протичало различно....ами различно протича като всяко грипче, настинка и прочие. Едни имат сополи други нямат и не разбират!

60

Анонимен

преди 1 година

Доби пак е избягал от Хогуортс.

59

Анонимен

преди 1 година

Оф и това недоразумение още ходи по телевизиите...

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54Браво..оцеляли са от настинката.Това е топ новина да знаеш.

57

Тромба Бустер

преди 1 година

Три дена духах сополи, направо се стреснах от новия щам.Но пък бустеризираните познати се трупясаха по седмица-две (засега). Същото нещо се вижда от самолет: има ли поголовно дупчене на овче население - има много болни и "случайно" внезапно починали.

56

Анонимен

преди 1 година

Най - добрата мярка е дистанция от такива като теб!

55

До 61

преди 1 година

Я направо изпий една ваксина

54

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо е това постоянно повтаряне от телевизора - мерки, та мерки...Ами който иска, си носи маска, не е забранено, ако предпочита и скафандър да си облече, но защо всички под строй трябва да бъдем принуждавани да изпълняваме нещо безумно и доказано неработещо?

53

Аз

преди 1 година

Пак извадиха бебето.не мирясва това бабе.

52

Анонимен

преди 1 година

моите свекър и свекърва на по 90г оцеляха от ковид и после омикрон защото бяха ваксинирани,и двамата лежащо болни с памперси.а вие антиваксери пийте чай от лайка и чакайте..

51

Спрециално

преди 1 година

Пък заради нагглостта ви,няма да ви стана роб!и не само аз,а почти целия български народ! Вие. Продашшшшни псеттта, нямате никакъв морал и достойнство, ядете кървав хляб, от страха на народа! Не ви ли заклеква ? Страх от Бога? Май не! Скоро ще ви заклекне цялата дивотия ! Бъдете сигурни!

50

Анонимен

преди 1 година

До всички, които се смущават от външния вид на проф.Александрова: преди няколко години тя успя да пребори един от най-тежките видове рак. Безбройните химио и лъчетерапии не се отразяват добре на външността. Що се отнася до самата нея - тя е най-умният човек, който съм виждал някога. Тази пълна и грозновата жена както я гледате е световно име в изследванията на рака, един от най-продуктивните и известни учени, които имаме. На кой му пука как изглежда, много внимателно слушайте какво ви казва.

49

Алехандро

преди 1 година

Проф Александрова да се качи в един автобус и да иска всеки да носи маска. На втората минута ще вижда задния номер на автобуса.Стига са измъчвали касиерки, продавачки, кондукторки, аптекарки, охранители да се карат с хората и да следят за безсмислените маски и мерки. Петков да отдели 1млрд и да си напраявят Ковид Полиция.

48

Анонимен

преди 1 година

Е как да се разбере от тест,че срещата на човек е с омикрон и то за поред път като не му е написан в теста номенклатурния номер и детайлната спецификация съответстваща за него,че именно той е наличен и открит от срещата с него,а не някой друг по номенклатурен номер и спецификация като появил се заявен или не за среща,насреща,но с друг номенклатурен номер и детайлна спецификация съответстваща нему,но неотчетена за потвърждение,а приписана на омикрон и то на един по вид и по номенклатурен номер.

47

Отстъпление

преди 1 година

Няма ли кой да прегледа Нинова? За основен преглед е.

46

Анонимен

преди 1 година

Аз да питам кой я пита тая какво мисли? Никой! Хората питат Семерджиев и чадърите му кога ше влязат в затвора, ама отговор йок. А това мекотело ни го навират в очите всеки ден!

45

Пфу

преди 1 година

Ега ти изпратената секта са това СЗО. Путин правилно излезе от разни международни организации и бомби лабораториите.

44

Анонимен

преди 1 година

И ако не се спазват ?

43

Анонимен

преди 1 година

Тая дали осъзнава, че няма бъдеще?