17

Вещ в нещата

преди 1 година

Администрацията е сложила цена за освобождаването, която явно не е постъпила. Цената е 5К в евро.

16

Анонимен

преди 1 година

Шефа на затвора явно е свикнал да получава нещо, я в кеш, я под форма на подаръчета, за да напише положително становище за предсрочно освобождаване. Този е опитал да го прескочи и ето... В случая той е наясно че като обжалва сега, докато мине делото, на Токев ще му дойде време за редовно освобождение, тъй че.. дори, явно нашия готвач ще готви още няколко месеца буламачи в пандиза

15

Анонимен

преди 1 година

А Кристиан Николов кога?

14

Анонимен

преди 1 година

Обжалват, щото не искат да го изтърват преди да им дойдт Киро, Асан, Ленчето, Баджанака, Гринч Минджев, Лорерите, Надка, Пинокио, Гнома, селфи текезесаря, Сандокан, Гела, Шишиво, Тарашков, ***, баш Баджанака на републиката, декеврите и т.н.

13

Анонимен

преди 1 година

До 12 "Добре че, беше катастрофата за да чуем за него."Точно. Нито аз , нито някой от моите познати е чувал за него, Например знаем за онзи плешивия и с цайсите, Манчев беше майВиждал съм и този с мръсната брада и нечистоплътен вид.Апропо : във сериозните заведения за хранене, на жените е забранено да имат маникюр и лак, косите трябва да са прибрани, а мъжете трябва да са гладко избръснати. И заради хигиената и за да не се доповръща на клиента.

12

Анонимен

преди 1 година

Добре че, беше катастрофата за да чуем за него.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя ше го разнасят по килиите, а полибюровското Семерджийче дето гнасмете двете девойки ше го галкат с перце

10

Анонимен

преди 1 година

5, 'лятото всички са по курортите' --- всички бедни са по курортите и гръцко. богатите имат ап на морето и ходят на пусти плажове, далеч от потните необръснати бачкатори и тарикати

9

до 6

преди 1 година

Пол Фрийман се е защитил от агресивното отроче на БСП комунист! За това и толкова време го държаха в затвора без присъда. Вижте записите и ще видите, че орда комунистчета го преследва, и хоп, а мястото на "убийството" изведнъж камерите спират да работят. Пол Фрийман е герой! А е престъпник. Брестъпниьи са комунистите от бсп!

8

до ОБЯВА В

преди 1 година

Приготвяй пачките Токев,докато не са ти спретнали още някоя присъда.БГ съд е строг но справедлив, ако си платиш ще се оправиш.Ако си пинтия ще береш много ядове.

7

Анонимен

преди 1 година

Е как ще кара без джанти? Ало!

6

=

преди 1 година

Токев ще го държат до дупка,а касапинът полфрийман заклал две прекрасни български момчета го пуснаха предсрочно.И това се прави от съда,най-корумпираната институция в държавата. Докато ни шашкат с постановки че Гешев е виновенен за всичко,корумпираните съдии са недосегаеми и си правят каквото поискат,а политици и журналисти гузно мълчат. Години наред не желаят да осъдят убиеца на М. Цветков,а за това дело прокуратурата отдавнаси е свършила работата перфектно.Но родителите на убиеца са милионери

5

Ставри

преди 1 година

Ми да в затвора им трябва готвач, а сега лятото всички са по курортите...Как да го пуснат без 2 месеца предизвестие, тъкмо да си излежи присъдата в пълен размер... ;-) Нали той е най-страшния престъпник и май единствения който лежи и се разкайва... Другите са света ненапита и полицията ги пази а него какво - да му пазят манджите... ?!?

4

Рико

преди 1 година

Шофирал без джанти ??? Вие чувате ли се какви ги говорите

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

От администрацията обжалват, защото няма кой да им готви вкусна храна и то точно през лятото.

2

Анонимен

преди 1 година

Следващият емигрант от Бг....ко искат от човека!?Постъпил е лошо -да,но жертви няма...излезе мъж и си пое наказанието...още колко ще раздуват медийте? ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМАМЕ ЛИ В БГ?!

1

Анонимен

преди 1 година

Браво Андре! Пак може да пиеш и да караш!