78

Янков

преди 1 година

Източна Русия ще мине към Китай. Западна Русия ще стане част от Украйна. Путин вече пътува към вечните ловни полета.

77

Анонимен

преди 1 година

Лондон да Каже на украинците да спрат да обстелват Запорожката АЕЦ, че заради *** им его всички ще го отнесем

76

баба мара

преди 1 година

защо не си гледате вътр проблеми а се занимавате с русия

75

лъжата

преди 1 година

БРАВО НА ЦОНЕВА ДЕЦАТА СИГУРНО ЩЕ И ПОВЯРВАТ НА ГЛУПАВИТЕ СТАТИИ!

74

Анонимен

преди 1 година

В коментарите смърди на русофилска мозъчна морга....

73

БРИТНИ СПИБРС

преди 1 година

Хванаха преподавател в Медицинския университет, шофирал надрусан. ЛЕ ЛЕЕЕЕ.

72

Анонимен

преди 1 година

И така от няколко месеца

71

BorrisJ

преди 1 година

А пък на острова няма кой да работи. Няма шофьори, няма хора в селското стопанство, няма хора в производството. Да добавя, Борис Джонсън подаде оставка, заради това. Основно англосаксите са мързеливи хора свикнали вече от десетилетия да имат слуги от източна Европа. Честито хайлази!

70

Ясно точно

преди 1 година

Щом англичаните,са го казали то значи едно сто процента фейк нищо друго лъжи и предположения но пропагандата им идва вече в повечко то тях да си видят до къде я докараха а не винаги на чуждия в канчето да бъркат

69

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАЗАХ ВИ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА Е ГРЯХ! ДОРИ АМЕРИКАНСКИЯ ИНСТИТУТ ЗА ВОЙНАТА ТВЪРДИ, ЧЕ РУСИЯ ВЪВ ВОЕНАТА ОПЕРАЦИЯ ИЗПОЛЗВА 10/13% ОТ АРМИЯТА СИ И ОТ 5/8 % ОТ УРАЖЕЙНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ - НАПРАВЕТЕ СИ СПАВКА. ЛЪЖАТА Е ГРЯХ!

68

Яяяя

преди 1 година

До Еврейн (Да де, ама..Така е бавно, систематично и сигурно. При това руснаците без да си дават зор чакат зимата когато в Европа ще стане тъмно, студено и може би гладно и всички ще забравят за Украйна, а правителствата ще капят като презрели сливи

67

Яяяя

преди 1 година

Хм! Сигурно е вярно, ама други източници казват ,че Русия струпва много допълнителни войски и техника по цялата линия на фронта от Херсон до Харков и това налага Украйна да разпределя малкото и ресурси по цялото трасе. Така се отслабва защитата в горещите точки и руснаците приключват набързо с тях и с по-малко жертви от тяхна страна.

66

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама "Лондон" да не бере грижа за военните резерви на РФ. Ингилизите да не се правят на много хитри - такива евтини внушениица едва ли ще да подтикнат армията на РФ да атакува фронтално укро-нацистите...Така си е добре- бавничко и систематичничко денацификацирането си върви. Удар оттук,удар оттам...укровермахтът всекидневно се редуцира с повече от хилядарка. За къде да бърза РФ?А и за какво й са укро-пленници?-Не стават за работа, мъзеливи са,не са като двата милиона пленени немци през ВСВ

65

Жуков

преди 1 година

Същото разузнаване преди месец твърдеше че Путин е в кома болен от рак.Големи анализатори има там който надминават способностите на Нострадамус.

64

Анонимен

преди 1 година

Няма кой да победи Русия.Наполеон опита,Хитлер и той опита.Путин решава какво ще стаа.Правото винаги е на страната на по-силния.Всъщност,войната започна през 2014 година.За мен България е по важна от Украйна.Работя за 800 лева,а украинец спинка в хотел в България за 1200 лева на месец.Аз плащам,плащаш и ти,който четеш написаното от мен.Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ.

63

Анонимен

преди 1 година

ще има още да плачете отначало за крим сега за югоисточна уккраина укрите нема да имат излез в черно море

62

до Лондон

преди 1 година

Не ги мислете. Гледайте си вашите проблеми.

61

Londinistan

преди 1 година

Русия така иначе аааа дай малко дизел а? 70% от дизела идва от Русия в юдею кингдом. Май голямата инфлация от G7 и западните държави плачат на чужд гроб. NHS го прилапват американски корпорации нали са им братя. Както на нас руските корпорации са ни братя. FOking stupid cOnts mate.

60

Анонимен

преди 1 година

Тия ингилизите май не са чули като руснаците казаха, че при война с русия първия удар няма да е срещу полша , литва, Естония а ще бъде унищожителен срещу Лондон и англия потъва в дълбините на океана

59

натовски популист

преди 1 година

абе вий олио нямате у магазините си за мощ н а хората говорите