16

Маке

преди 1 година

Блгариа постапи правилно со трганието на ветото за преговори на Македониа и Албаниа. Конечно победи разумот. Благодарност до Киро и Боико, дваицата наимокни политичари во Блгариа кои направиа ова да се случи. Поздрав од Македониа!

15

Анонимен

преди 1 година

До вчера БЮРМ а днес РСМ утре ще са западна България.

14

Анонимен

преди 1 година

Какви македонци бе? Краен Благоевградски квартал е решил да се интегрира по европейски, а тяхната инвитро нация има претенции за държава ! Македония е толкова държава, колкото патока е ракия....

13

Един турчин

преди 1 година

Братя българи, кога не сте предавали България. Все - едни виновни, а други не. Ами ако има предатели, другите какво правите - изливате яда си в писане на коментари, нали?

12

GG

преди 1 година

Нали след промяната в конституцията ? За пореден път ни прецакаха. Гласувайте за ВМРО за да влезнат в парламента. Те бяха единствените, които държаха за македонския въпрос

11

Пич

преди 1 година

Точно тъй: подписахте им, че ветото пада и им признавате македонския език, нещастници! Ако не знаете, вече е официално регистриран в ЕС и ООН. Вчера дори Блинкин поздрави макетата по този въпрос. И какво получихме в замяна? Нищо! Българите щели някога да бъдат вписани в конституцията на РСМ? Когато 66% от македонските депутати се съгласят на това? Тоест, никога. И сме щели в бъдеще евентуално да си решим историческите проблеми? Чакайте кукуво лято. Но Майка България помни и предателите.

10

Цоне

преди 1 година

Албания и Македония са по-важни за ЕС и Германия от България, Пътя на коприната.

9

До голям резил

преди 1 година

И Мадагаскар да влезе в ЕС, България отново ще е най-бедната страна в ЕС

8

Анонимен

преди 1 година

Е.С. си дърпаме Албания и Македония, а БРИКС Турция и Саудитска Арабия. Абе като цяло Е.С. е прозрачен отдавна, не си търсят икономически партньори, а колонии. Минали са векове, но колониалният манталитет на Запада не се е променил.

7

L.

преди 1 година

Ще ги минат бързо - нямат кой знае каква икономика или реактори за затваряне. Виж, с правата на малцинствата може да се получи проблем.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 По-скоро България тотално ще фалира след като пренасочат от ЕС фондовете към Македония и Албания.

5

голям резил

преди 1 година

Тези селяци ще ги приемат за минимално време без никакви изисквания за срам на ***, който го разкостиха (блокове на АЕЦ, приватизация, ликвидация на земеделие и животновъдство). Като ги приемат, България отново ще е най-бедната страна в ЕС.

4

Анонимен

преди 1 година

ЕС ше дръпне рязко с тия двете

3

Гоце

преди 1 година

Да, вече никой няма да ни пита. Предадоха всичко в ръцете на евро-парламента и ние вече нямаме думата. А това че макетата няма да изпълнят нито едно наше условие си е от ясно по ясно. С всичко което направиха нашите "велики" управници само се уредихме с комшии които ни ненавиждат и за съжаление от тук натам трябва и от тях да се пазим ... :-(

2

Анонимен

преди 1 година

Че да, как не... Нали управляващите от Продължаваме Продажбата ни предадоха на Еврейския съюз. Дано децата им да не виждат хибав живот с парите дето са взели близките им.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя пЪ кой е?