42

Анонимен

преди 1 година

От византийците нищо добро не сме видели досега

41

психо витанов

преди 1 година

скрий се луд!

40

Математик Томов

преди 1 година

Разликата между математик Витанов и математик Огнян Кунчев е че на първия прогнозите понякога се сбъдват, а на втория никога.

39

Зозо

преди 1 година

Наздраве Витанка! Нали тези дето ходят в Гърция са ваксинирани и със сертификат. Как се връщат болни бре??? :)))))))))))))))))))))))))))) Я ходи мисли числата от тотото...

38

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Математика ,изчислил че днес ще има 2 хиляди заразени ...пхахаха ,на тоя *** ,няма ли кой да му обясни че във вторник винаги има повече случаи ,защото се вземат от почивните дни и понеделник !!!Но,незнам как всички вярват в тези тестове (в много държави ги махнаха защото нищо не доказват),но тук са благоприятни за ковид диктатурата !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Гърците са ваксинирани. Нищо не внасяме от там. Математиката е точна наука, тоя лъже.

36

Такис

преди 1 година

Неможе пък само евтини плодове и зеленчуци да внасяме от Гърция.

35

Читател

преди 1 година

Секс,наркотици,уйски,прекрасни условия да се пренесе тук КОВИД-19.*** си правили плътските удоволствия там,българите ще страдат тук.Побеснели за чужди курорти,забравят за обикновените хора в България.

34

Ген Годжи

преди 1 година

Ще се мре яко....................

33

Анонимен

преди 1 година

Всеки петък на границата има опашка от желаещи да се заразят в Гърция.

32

Анонимен

преди 1 година

Витаноооов, има хиляди теореми дето чакат доказване. Отивай да си вършиш собствената работа и престани да се изказваш по въпроси, от които нямаш никаква представа.

31

до 27

преди 1 година

Готин, не разбра ли, че ваксиниран или не, все тая. Точно този вариант го доказа. Боледували и ваксинирани еднакво нямат защита срещу него. Вируса си я кара както си знае, пък ние тук спорим откъде е дошъл. Дреме му. Единственото, което му такова ***... е имунната ни система. За нея трябва да се грижим.

30

Анонимен

преди 1 година

Брей а не ни ли го внасят украинците дето се мотаят по морето? Що пък точно от Гърция? В гръцко нали уж са имунизирани или греша?

29

Татул

преди 1 година

Прав е човека, при започването на сезона в Гърция случаите бяха по 17000 на ден. Само, че ние си ходим там, заразяваме се и го внасяме тук. После Витанов бил корумпе и говорел глупости. От вируса някак си човек може и да успее да се спаси, ама от човешката глупост няма как. Бай *** си е дебела глава и си има собствена философия.

28

Анонимен

преди 1 година

е нали в Гърция са 90% набодени и полвин година излизаха само с смс -си .Как става този номер от най-защитени бустеризирани държави да внасяме много заразени при условие че при нас са 25% само ваксинирани и би трябвало отдавна да сме измрели защото сме незащитени?

27

Анонимен

преди 1 година

Това корумпе още ли е живо

26

Анонимен

преди 1 година

Все някой друг ни е виновен. Ами да си стоим в гетото и да не си показваме носа навън. Нито пък да приемаме туристи. Да сте се ваксинирали! Във ваксинираните държави мерки няма. Ходиш с леки симптоми и на работа. Проблемът е единствено за неваксинираните.

25

Анонимен

преди 1 година

Витанчо да погледне картите - май по черноморието много обичат Гърция?

24

Ха ха

преди 1 година

Е как бе нали в гьрция са тройно ваксинирани - льсна ползата от ваксината

23

Анонимен

преди 1 година

С отвратителната храна на високи цени колко народ разболяха родните бизМЕсмени не даваш статистика бат Витане , мълчиш като комятак всъщност ятак на местните ни олигарси