16

Анонимен

преди 1 година

Повторението е майка на знанието..... и баща на затъпяването!

15

Бойчо Огнянов

преди 1 година

Хайде ако обичате да почнете да си четете статиите преди да ги публикувате, копирани текстове по няколко пъти!

14

IOrdan Ivanov Geolog

преди 1 година

Службите за сигурност да исключат всички рекламни екрани от градове,МАгистрали и села ..Особенно жестоки вреди нанасят тези по крайбрежията вижте Ню Йорк,Токио..Днес бе премахнат малък анти климатичен екран разположен наблизо увредил е тежко милиони кубически метри въздушен океан..до 190 км се засичат увреждания на КЛИМАТИЧНАТА И БИОСФЕРНИТЕ ОХРАНИ>.

13

Владо

преди 1 година

до 1- и като ги боцваха, какво? Умряха ли от боцването? Това да не са умрелите ти мозъчни клетки?

12

Iordan Ivanov geolog

преди 1 година

Нужно е да се блокира наглия анти климатичен терор провеждан с дигитлано холограмни видое пресканиращи оръжия..Исключително жестоки вреди на климата нанасят рекламни екрани облъчващи големи обеми въздух до хияди километри от мястото на разполагане.Жестоки са вредите от режещо проникващи облъчвания от стотици милиони скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове на автомобили.ЗАБРАНЕТЕ УВреждането с включени фарове денем..

11

Анонимен

преди 1 година

Не се спряха с тия простотии.Каква трябва да е температурата през лятотото? Няколко дни температури около 30 и над 30 градуса и края идва , апокалипсис , армагедон.Това са психично болни хора или по точно правят населението на ненормално. Питаите бабите и дядовците си каква е била температурата през лятото преди ако не знаете за да разберете как ви манипулират.

10

Анонимен

преди 1 година

Очакваме да се изселят най богатите бели европейци насам в най скоро време

9

Анонимен

преди 1 година

Никой ли не вижда че краят на света дойде.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами американците се скъсаха да използват оръжия за изменение на климата и сега глупостите им почват да дават резултат.

7

Анонимен

преди 1 година

Китай са виновни. От десетилетие насам залесяват пустинята Гоби и изменят климата. А подучват и народите на Нигерия и Йордания да правят същото. Залесяването е основата на агриктурата и щом ние не се грижим за природата тя не е длъжна да се грижи за Европа. Хубавата реколта в България и обилните валежи 50-90г се дължат на масовото залесяване на Витоша, Стара Планина и Средна Гора 1880-1920г. 1970-1995 сме на челниге места по залесяване в света, а сега на челно място по износ. Капитализъм баце.

6

ИВАН

преди 1 година

ПУТИН Е ВИНОВЕН!

5

Анонимен

преди 1 година

хорошо, тавариш Путин

4

Невъзвращенец

преди 1 година

Амме, няма никакви проблеми. Дялкате си белото, въртете гуми с бангията, отвреме навреме и някоя корупционна сделка... Какво ще му мислите за предстоящият апокалипсис. Нали у софето вчера отвориха нова бургерджийница.

3

Анонимен

преди 1 година

Путин? Опять???

2

Анонимен

преди 1 година

До Европа е мъртва Това е хубавото на България, утре й скимва и вече не част от Европа. Кеф ти Русия, кеф ти Турция. Да не говорим, че никой уважаваш себе си българин се няма за европеец, което през последните години е пример за наивност и овчедушие.

1

Пландемия на простия

преди 1 година

Затова най ги боцаха в Италия. Никой не обича гладни гърла, още повече гладни бунтове.