66

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден все повече ваксинирани на ден. Само дето позакъсняха - вълната на неваксинираните започна преди малко повече от месец.

65

Зозо

преди 2 години

А ваксините ще се вкиснат.... Поради мижав интерес :)))))))))))))))))))) Никой не ще...

64

Починали са

преди 2 години

мъж на 45 г. с хронично бъбречно и сърдечно заболяване; жена на 47 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания и още пет човека по-възрастни.

63

Зозо

преди 2 години

7 души са починали..... Искам поименно, както преди.... На 183 години без заболявания :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

62

даааа

преди 2 години

До анонимени със същата наивност все още има хора, които им вярват, и хора, които са наплашени, и най-жалкото- хора, които изпълняват всичко, което им се каже!

61

анонимен

преди 2 години

НЕ РАЗБАРХА ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ МИНАХА ДВЕ ГОДИНИ И ОТНОВО СЪС СЪЩИЯ ПАТОС ПИШАТ. А БЕ ЛЬО ХОВЦИ

60

Анонимен

преди 2 години

До Бате Сашо На вас нищо не може да се докаже, пък и няма смисъл, защото сте ударени от някаква мисловна слана. Няма спасение, ама поне не причинявайте смърт на други хора.

59

Бате Сашо

преди 2 години

До 59 Анонимен А, я ти ни докажи, че точно ,,виррУсо " е причината, а не друго тежко заболяване или доФтор...!?!? Аутопсия направиха ли им...??? НЕ!не им правят-защо да развалят системата на печалба и терор ...?!

58

Анонимен

преди 2 години

Макар да е по-лек, при нас почиват около 1% от новозаразените. Т.е. от тия 2000 плюс до 2-3 седмици над 20 човека ще починат за съжаление. Няма нужда от истерии, но отдавна конспираторите трябваше да осъзнаят, че човешлият живот не е игра и не се повтаря. И да, при Израел има висока вълна, но въпреки изключително астаряващото население и при 3 милиона повече от БГ, имат малко повече от 11000 живота, за разлика от наашите 37 300. Не знам защо се опитват да спорят с неопровержими числа.

57

В Израел

преди 2 години

80 загинали и над 20 000 заразени за три дни. Бустеризирайте сеее, вашето бустеризиране е важно за Нас.

56

Анонимен

преди 2 години

По-заразен вирус, по-малък процент на починалите, но заради по-големият брой заразени броя на починалите няма да е по-малък.

55

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с кашлящи хора навсякъде. При това не всеки заразил се с Ковид-19 кашля.

54

Анонимен

преди 2 години

Всеки нормален човек знае, че 25% положителни сред тестваните не означава 25% новозаразени сред на цялото население. За да не се обърквате гледайте и бройките. 2292 са новите случая вчера.

53

Анонимен

преди 2 години

Мерките се разхлабиха в целият западен свят. Нито Радев, нито Петков са виновни. Не може балона Ковид са бъде на дневен ред цяло десетилетие.

52

Вие се радвайте

преди 2 години

Радвайте се, че вируса мутира и е лек, не води до смърт. Късмет имахме, че лекия вариант се появи точно когато Радев и Кацаров жадни за власт разхлабиха мерките, без медицински причини, абсолютно популистки! Аки беше първия доста по-смъртоносен ковид вариант, при който хората мрът, като гъби кога никнат след дъжд, незнам кой щеше да им прости това.

51

Петър Танчев

преди 2 години

Според мен тестовете са наистина фалшификат. Ако действително има такъв голям процент заразени хора, това щеше да е видимо за всеки. В действителност живота си тече на нормални обороти. Няма неработещи фирми или учреждения заради болен персонал. Няма паника или хора по стъпалата на болниците. Единствено грантаджията Кунчев врещи от сутрин до вечер по медиите и налага рестрикции, спуснати му отвън.

50

Анонимен

преди 2 години

От хората, които познавам около 12% изкараха вируса и то до март 2021, а после всички се ваксинираха и никой не се разболя.

49

Анонимен

преди 2 години

100% от починалите и постъпилите в интензивното са без "дозички".

48

45

преди 2 години

Хайде друг умник. Откъде ви идват такива хрумки, не е истина. Вашият живот е целия направен от конспирации.

47

ДДРОнег

преди 2 години

Засега нищо страшно, Ковид-вирусът става все по-слаб, нищо че е толкова заразен !!!___Вече почти всички сме го изкарали, да не казвам ВСИЧКИ !___Така че се знае, кой го боледува тежко и кой леко !___Да се пазят хората, които го боледуват тежко и толкова !!!