15

Накъде с Алгафари?

преди 1 година

От доста време следя изявления на Нидал Алгафари и се учудвам на постоянният му негативизъм към БСП. Той минаваше за ляво оритентиран журналист а ето: "ако мандатът беше отишъл в ДБ е имало по-голям шанс да се състави кабинет, защото са показали, че ще търсят някакви варианти и ще са малко по-диалогични". Т.е. Алгафари не вижда никаква диалогичност в ръководството на БСП, а много други коментатори я виждат. И още: дали "нейните хора (на Нинова) в партията няма да ѝ погодят номер" Откъде това?

14

Пак по опорката?

преди 1 година

До Има голям: Захлебването ли е опорната ти точка? А какъв е общественият интерес - да има правителство с таова Народно събрание или да вървим на избори?

13

Анонимен

преди 1 година

Няма как с мандата на БСП да стане.То с мандата на ДБ няма да стане та с БСП ли?Избори ще има ясна е картинката.

12

Има голям

преди 1 година

Шанс да се намерят 121 депутати дето за последно виждат НС отвътре и ще направят всичко за да захлебят като за последно. Възможно е правителство - стига да има порции.

11

Анонимен

преди 1 година

това, че другите са *** на сащ не значи, че ще върнем ***, аре къш

10

Анонимен

преди 1 година

Мандат на Нинова - това е оксиморон

9

Ангелина

преди 1 година

Няма по - жалки ,от тези лакеи ,като Алгафари ,които въпреки умът си са стигнали до такова падение ,че де обслужват интересите на една криминална групировка с четири букви!!!

8

От Вселената

преди 1 година

Като бях в седми клас, другарката по гимнастика придържаше панталона на един съученик. Той показваше пред целия клас, как се прави челна стойка. Той се извъртя, понеже не е прочел изцяло инструкциите в комунистическата спортна книга и за да не падне учителката по физически възпитание го придържаше за г.а.щ.и.т.е и пред целия клас остана г.о.л с разсъбути г.а.щ,и. Това стана по време на физическо възпитание и ние целият клас бяхме строени за да учим как се прави Челна Стойка по Комунисически!

7

Анонимен

преди 1 година

Борката Ангелов го знам още от студентските години. Още тогава беше прояден от червената проказа и работеше за БСП-Кюстендил.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма.

5

SWAN

преди 1 година

Ей сега ДС слугите - ТВ артисти, ще Ви обяснят какво има шанс, да повярвате, за да може ДС да ви излъже отново! Затова Винаги артистите са едни и същи, както и Винаги маймуните плащат сметката, пардон, данъците и усвоените от ДС заеми, във всичките им стотици варианти и схеми :))))))))))))))))))))))))))))

4

Doko doko

преди 1 година

Кратко и ясно-Не

3

Анонимен

преди 1 година

България се върти в омагьосан кръг, от агенти на Държавна сигурност ,не може след 30 г. демокрация , БСП да съставя правителство с 26 депутата,ЛУСТРАЦИЯ ЗА ДА ИМА НАЦИЯ!!!

2

бай Даньо

преди 1 година

*** кво значение че го дал мандата на БСП те евроДеБилите са ок да са младши партньор в правителство на буля *** , няма да им мигне окото на "антикомунистите" на Костов , направо живи антифашисти интернационалисти македонски коминтерновци са...

1

Анонимен

преди 1 година

Нинова _ вълшебна и брилятна към Русия?Да.