33

Така е ..

преди 1 година

Тези от БСП така и не разбраха че социализма умря в световен мащаб още през 1989 година.България е в ЕС и НАТО и няма нужда от социалистическа партия.Ако се бяха кръстили СОЦИАЛНА , а не СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия , отношението към нея щеше да е съвсем друго. Ама не , ние ще продължим делото на Благоев и Бузлуджа.

32

Ти да видиш..

преди 1 година

БСП била доказала скромността си ....Какви ги дрънка тоя ? Като си умен и си професор, чий го търсиш в тази пропаднала партия ?

31

ББ

преди 1 година

лицемерно и нагло да извиете ръцете на ПП г-н Петков да не бъде МП,опитите да раболепничите пред раша,да ни рекетират през газа...в Турция има...колкото щеш,използвате ПП...избори и ще сте с итн!,ПП,говорете с хората,бъдете ясни и точни,намерете правилните хора,г-та Петков и Василев...бъдете Вас моля...навеждането не работи за България,бсп са коварен и зависим,г-жа митронищонехванала да започне с минусите!

30

Анонимен

преди 1 година

Скромност? Постоянно поставяха условия и правеха далавери или спънки. Много скромно, няма що. Може би господинът под скромност разбира задкулисие и подмолност, без да се издават много-много. Това - да. Цялата игра лъсна. Назначиха харваддците, за да се провалят и да може да блесне след тях Нинова. Всичко било за връщане на комунистите. Предполагахме го, но не очаквахме подобна наглост от страна на Радев. Ос-ран до ушите!

29

тж

преди 1 година

свиване свиване свиване другари

28

факт

преди 1 година

това не е скромност бе другарю , това е страх че ше бъдете изритани от власта . за това и сте готови да се коалирате с всеки .

27

Анонимен

преди 1 година

Не е необходимо тия от БСП да бият барабана,че видите ли,колко сме скромнички и не търсим червени линии! Всички знаем,че линии не търсите,защото единствено важно за вас е далаверата,кокала и келепира! И престанете да демагогствате,че сте направили нещо добро за народа ни,защото доброто е само във фантазиите ви! Със съвместното управление с Кокорите набутахте БЪЛГАРИЯ в поредица от кризи,икономическа,дипломатическа, геополитическа!Позор е оръжието,което изпращате в ***! Вън от властта!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Ало Гечев теб като те гледах по бТВ как сладко плюеше по другите партии и се радваше че си зел власта да ти не мине котка път с короната

25

Анонимен

преди 1 година

Коя е Нинова какво връща девет милярда ли

24

Анонимен

преди 1 година

А връзките и манифестация да ви сложим ли а професоре

23

Червена бабичка

преди 1 година

Никой не търси червени линии. Ами браво, нали Корнелия въведе този ТЕРМИН, остава и да си го лайквате!

22

Анонимен

преди 1 година

Ура!!! Най- накрая някой да каже за Нинова и Гечев , че са скромни. Смях смях смях!

21

TOZI

преди 1 година

Този професор ни прави на луди. БСП и скромност. Остава да размахаме червени връзки в знак на съгласие и единство.

20

Анонимен

преди 1 година

Живеем в свят на демокрация а не в оня строи демокрация е когато мислиш демократично живееш и се развиваш а не като това мерки и порядки свободна България стига комунизъм

19

Анонимен

преди 1 година

Мерки маски каски газ противогаз да не сме на воина а

18

Анонимен

преди 1 година

И е време някои да осъди Кунчев и държава за тия деяния

17

Санитар

преди 1 година

Докторе,айде да спрете с лъжите за короната!

16

Анонимен

преди 1 година

Сезираите сем прокуратура да си свършат работата преди да е станало късно бизнеса тъкмо стъпи на краката си кои ще плаща

15

Розата

преди 1 година

Професоре,ти си прекрасен човек и отличен спежиалист,НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ СЪЩОТО ЗА Г-ЖА СМЪРТ!МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ на *** български-С колко набъбна сметката на Нинова?И един съвет-да спре с тия вежди,че е заприличала на Румбурак!

14

Анонимен

преди 1 година

Не плашете хората и децата с короната достатъчно паника всяват