161

Лекар

преди 1 година

До От ВселенатаОт къде си пръкват такива н.еграмотници просто не знам.Сигурно вече 90% от населението ни е такова като теб!!!Съжалявам те!!!За лечение си!!!

160

Анонимен

преди 1 година

Поради мижав интерес към войната връщат ковида.

159

Анонимен

преди 1 година

Млако по малко ни подготвят за ново затваряне есента. Да свикваме. Вече се знае в определени среди, че затваряне ще има! Вероятно ще е по-жестоко от досегашните... Ако имате бизнес, който ще пострада от такова затваряне, подгответе се от сега.

158

йес

преди 1 година

и хакай глоби който не спазва закона, да се пълни хазната

157

Анонимен

преди 1 година

До arsenalfc - Като не ти пука - гледай си кокошките там, какво си взел да влизах във форуми и да се правиш на активен гражданин на републиката, след като ти НЕ СИ такъв?

156

Анонимен

преди 1 година

Мургавелките отидоха да берат ягоди на Острова, върнаха се и донесоха бацили! А някой пита ли се ЗАЩО британците не ги пускат без отрицателен тест и ЗАЩО ние ги пускаме без отрицателен тест обратно в БГ? Еми така ще е..... Докато не ги спират на границата по пътя обратно. Не се чудете!

155

arsenalfc

преди 1 година

Кво ми пука за софия, тука на село няма такива екстри!

154

Анонимен

преди 1 година

Филтър - нова дума в речника на Ковидните шарлатани.

153

От Вселената

преди 1 година

Състав на чист въздух, който вдишваме: Азот 78%, Кислород 21%, други 1% от който Въглероден Двуокис е само 0.03%. Състав на въздуха, който издишваме: Азота остава непроменен 78%, Кислорода спада на 16%, а Въглеродния Двуокис се увеличава на 4%. Човека е създаден от природата, а не от доктора! При вдишване с Маска се нарушава нормалното дишане и се разболява от бронхопневмония. Слагат те на кислороден апарат със 100% Кислород и ти изгарят Белия Дроб. *** в Гората и дишай дълбоко Чист Въздух!

152

Анонимен

преди 1 година

А в общественият транспорт защо маските не са задължителни? Там е най-големия развъдник на подобни вируси.

151

От Вселената

преди 1 година

Йогите дишат дълбоко и избиват бактериите причиняващи бронхопневмония живущи в горната част на белия дроб. При нормално дишане кислорода, който вдишваме не достига там. Бактериите не живеят в кислородна среда. Когато си сложиш маска, вдишвания кислород намалява и бактериите които издишваш влизат обратно. Хората се разболяват от бронхопневмония и дофтора ти пише че си болен от "Ковид"! Слага те на КИСЛОРОДЕН АПАРАТ със 100% кислород и ти изгаря БЕЛИЯ ДРОБ - но и хоп в кофчега!

150

БАЧКАТОР

преди 1 година

Кунчев прибра овцете в кошарата.

149

А сега

преди 1 година

Само в болниците да не работят климатиците, ни маска няма да видите, ни слънце няма да ви огрее...

148

До Беее

преди 1 година

Те параноиците излязоха с маски още преди месец, посталоянно се срещат в градския транспорт. Питах един от тях защо е с маска като паднаха ограниченията, вика ми още не бил карал короната. Всеки си знае как му е най-добре за себе си.

147

Беее

преди 1 година

Още ли вервате ??

146

Гиб Мелсън

преди 1 година

Единственото спасение от следващата ковид мания, за която пак ни подготвят се нарича "Възраждане". Ако те са на власт ще живеем нормално. Всички останали партии ви подготвят стъпка по стъпка за втората ковид мания. Най-лошото е че децата вече си мислят, че това е нормалното да жвиееш с маска на лицето.

145

недоразбрала

преди 1 година

И защо трябва да угаждаме на лудия Веждьо Кунчев Маймунчев?

144

УчудЕна

преди 1 година

Защо маскирани в АПТЕКА, ОПТИКА и ДРОГЕРИЯ, там "вируса" е в повече или........?!

143

Анонимен

преди 1 година

Кой ще контролира - Симона ли? Хахахаааааа

142

Маринела Цветанова

преди 1 година

Чакайте малко бе! Нали уж карат по плана? Аз четох в плана че във фаза 1 има маски в болнични заведения и домове за социални услуги. От къде се появиха между другото и маски за аптеките, оптиките и дрогериите? Тези по плана ли карат или май карат както си знаят?