149

Az

преди 15 години

по новините са казали че е имало над 23 малки земетръса.

148

iva

преди 15 години

parviqt trus be6e v 22:07 4asa vtoriq v 07:05 4asa o4akvat se o6te trusove

147

fack offf

преди 15 години

da vi i 7y rabotata

146

Becko

преди 15 години

До Тъпите мекерета на след-преходното детепроизводство.*** ***, НФБ, Био, Даскалгъзко и темподобни кластери на репродуктивната любофъъ, земете си витамин4ето, намажете дупета с мехлем4ето и седнете върху скоростният лост на бащинитои Жигул4е. За ваше сведение и за радост на целият Български род в 4елопе4ене по време на взрива вътре в погребите е имало трима наблюдатели, изпратенеи от Интернашанъл Уо4. Тримата са били на длъжност "Зяпа4-Дегустатор". Поименно Даскалгъско, Биоректум и НФБръдльо са предавали наживо пържите милисекунди на 4елопешката пукня и намъртво подземноте Кремиковски трусове.

145

Becko

преди 15 години

До умника и *** ***.Умен, брао! поне на мен ми скри шайбата. аз съм този дето порка бира и търка моторетката да свети.Не се бях сетил за кислорода, барута и фишеците. Ти оба4е каза нещо много важно: да сравним по спомени на родителите си какво е било през 1974. Тука има едни пубертални дланофили които мастурбират със вси4ките си дупки по десетобалната система. Някакви НФБета, Bio, Даскласесковци които някой с право наре4е Педерасковци и тем подобни, които от физиката ползват само първата буква зада фъфлят, К- зада нари4ат маиките си курб(в)и Т за да кажат къде им е трътката като ги аналват из тръните край гара Каспи4ан. за такива неграмотници няма закон за запазване на енергиата, няма гравитация и няма симетрията.аз се кефя 4е имаме нова искара в тениса и 4е ще имаме финалист при юношите на Уимбълдън. Още веднъж-брао за кослорода и химикалите.

144

????

преди 15 години

По TV "Европа" споменаха за нов трус сега. Някой знае ли нещо?

143

Тъпо дете на прехода

преди 15 години

Върнете на умния човек комунизъм, социализъм и тоталитаризъм, научете физика и нека всички застанем рамо до рамо с него на опашката за кисело мляко...

142

Християн Водкаджиев

преди 15 години

"Умен" горкия *** :(Сигурно само седи вкъщи , лъска бастуна , мисли се за интелектуалец и цъка възмутително. Тъжно , тъжно.

141

Bio

преди 15 години

Всички разбрахме че очевидно си много "умен", но я по спокойно с "дебилчетата на прехода", все пак сме наследници на *** от преди прехода, а преподавателите в университета и учителите в училищата ни със сигурност са били кадри от "преди прехода".

140

Умен

преди 15 години

Боже божее, колко е паднало образованието по физика при демокрацията. Потъваме обратно в средновековието. Нютън се върти в гроба като вентилатор. Абе нещастни тъмни умове, поне разпитайте родителите си за земетресението през 1974. Как няколко снаряда ще предизвикат земен трус, бе *** на прехода. Питате ли се как се добива материал в кариерите с взривове и от това не последват земетресения. Това са несравними по големина количества енергия. Какви са тия лагове във времето, какви са тия кислороди, нужни за експлозия, какви са тия междуметия, дрънкотеници и телодвижения, това не ви е концерт на "Оставам". Взривният материал, който се използува в боеприпасите, не се нуждае от кислород, а съдържа нужните окислители вътре в химическия си състав. Един патрон преди да гръмне да не би да си поема дъх, според вашите представи? какви лагове, всеки ден стават стотици незабеежими за хората, но регистрирани от уредите земетресения, защото се наместват подземните пластове. Абе, уморих се... Някога някой историк ще открие, че по тези земи е имало цивилизация, но никой няма да му повярва.

139

преди 15 години

100% ima vruska sys vzrivovete ,no nqma lo6o 6tot nqkaf profesor be6e kazal 4e ako skoro nqmalo zemetresenie v sofiiska oblast... 6tqlo da ima mo6no zemetresenie sled godina-dve (ne6to ei takova be6e kazal)

138

разруха навсякъде

преди 15 години

Клошарите си трупат така,ненужни неща,и така си ги съхраняват-нали все пари нямат,аз казвам ,че си нямат ъкъл.А това ужасно им личи.

137

преди 15 години

Био, Биo - 1858 - дали ти говори нещо? Статистиката за земетресенията в София е след 1900 г.

136

Bio

преди 15 години

Моите уважения към 137 и статиятя за която е дал линк, но досега не се е случвало земетресение над 7,5 степен в София. Ето такива прогнози вече смятам за психоза. А колкото до това какво ще се разруши и какво не, след вчерашния ден и 12 часово непрекъснато клатушкане на софийските панелки, смятам че те доста добре показаха че нямат намерение да се срутват току така

135

mar

преди 15 години

Bio, не е за голяма радост. Една от причините за земетресение е големи промени в атмосферното налягане. Ударната вълна от взрива създава такива промени.И този прах и този допълнителен диоксит и азотните окиси в тази и без това *** София. Не е розово положението да знаеш.Ще отмине след известно време. Говорят за течения, които са отнесли това. Но малко се съмнявам - над София няма добра вентилация- нали е в котловина. Не знам земетресенията да с епредсказват със 100% гаранция. Не слушай всичко, което говорят. Но все си мисля, че хората трябва да знаят какво е положението, за да знаят как да се предпазят - без излишна паника. Ей тези крайности - нищо няма, много е лошо- те създават психозите обикновено.

134

НФБ

преди 15 години

и за резултата нали се сещате...Друг е въпросът , че се пилеят народни пари!Купува се оръжие или се произвежда...стои на складове и после трябва да се унищожава!и това всичкото струва много ама страшно много пари на ...БЪЛГАРСКИЯТ ДАНАКОПЛАТЕЦ!Ха сега да видим имало да се унищожават още 80 000-100 000т стари снаряди !Колко пари сме дали "излишни " за да ги купим ..после колко даваме за да ги пазят Частни фирми! И сега колко ще ни струва да ги унищожим?Военните сега си правят разни игрички.....които струват скъпо!Купиха си и "курвети" за 2 милиарда, а дали има защо?

133

Bio

преди 15 години

Нали и без това соро излезе инфо, че в София ни грози опасност от разрушително земетресение. Може само да се радваме ако експлозиите са причинили слаби трусове за освобождаване на енергията от земните недра:) Хайде лек и успешен ден на всички!!!!

132

mar

преди 15 години

Не е проучено много добре влиянието на киселинните дъждове върху кожата. За първи път е имало такъв дъжд през 1981. Но се знае, че ако дълго време те вали такъв дъжд - косата се уврежда. Възстановява се след това- нали израства. Но към всяко нещо, което още не е проучено съвсем, е добре да сме малко по-внимателни.

131

преди 15 години

При атмосферни вариации в земните пластове се натрупват еластични напрежениия, които се освобождават при едно земетресение. Рабирате, че процесът не е мигновен и бърз. Минава известно време. Наистина няма място за паника. Дано температурите този месец не са много високи.

130

mar

преди 15 години

Голямата концентрация на прахови частици в атмосферата обикновено причинява астми, пневмонии и бронхити. Освен да носим маски, за да не отива този прах в белите ни дробове за друго не се сещам. Наистина положението не е чернобилско и няма място за паника. Но замърсяванията са си големи. Ще отминат до 5-6 дни.Лошото е, че тези замърсявания влияят на темепературите после.