20

Славянин

преди 1 година

Писах си с моя първа братовчедка. Живее в града. Действително се водят военни действия, но това е фалшива новина. Дори вече са спрели да гледат украинските новини. Всичко е провокация и дезинформация. Не вярвайте на всичко.

19

Алекс

преди 1 година

HIMARS мачка сериозно руските нашественици.Не им остана нищо друго,освен да разрушават жилищата на хората.

18

Анонимен

преди 1 година

300 руски военнослужещи от 63354 в Буйнакск са оставили оръжие в района на "днр" и са заминали за родния Дагестан. ще ги съдят за дезертьорство.

17

Анонимен

преди 1 година

Снимката е фейк. Имаше я със статия с друго съдържание преди седмица. А щом снимката е фейк, значи и съдържанието е такова.

16

Анонимен

преди 1 година

Тази снимка е фалшива. Преди дни беше под новина за обстрел на Николаев. Когато пробутат някаква снимка на разрушения под статия, човек остава излъган, че му представят документални фотографски свидетелства, а може да се окаже, че снимката е от американски бомбардировки в Ирак или Либия.

15

пак ли..!?

преди 1 година

"Шестима цивилни" във военни униформи... Като мола гараж на РСЗО 'Град' - нали?

14

като във виц:

преди 1 година

"Ройтерс, като се позова на украинската служба" - сляп разказал на глух! :):)

13

Бум

преди 1 година

МО на Русия докладва за унищожени над 250 наемници от така нареченият "чуждестранен легион"в казарма до гр.Констатиновка.

12

сина

преди 1 година

като пляснете такава "дежурна" снимка, създавате впечатление че руснаците са разрушили целия град. Я идете в Мариупол да видите как руснаците строят жилища, оправят улици, отварят магазини, банки .... след освобождението на града от нацистите.

11

Анонимен

преди 1 година

Не споменавай Господ бе, азиатец!

10

Анонимен

преди 1 година

всеки ден се унищожават фашистите .Има Господ наистина ,мачкай Вова!

9

Анонимен

преди 1 година

А днес украинския режим колко цивилни уби в Донецк със западна артилерия? Или се опитвате да ни убедите, че цивилни загиват само от руското оръжие...

8

защо ?

преди 1 година

Въпросът е защо до сега украин ите нито веднъж не евакуираха гражданите ? Защо нито веднъж не се биха извън градовете ? Защо се бият само в градска среда ? Защо се бият скрити между цивилните, коитобползват като жив щит ? И защо запада мълчи за тезибочевидни военни престъпления ?

7

Анонимен

преди 1 година

Руски тероризъм.

6

Па съм я бе

преди 1 година

Това укритие сами са се гръмнали,нали не познават западната техника.дай пушки на диваците,и те ще се самоизбият

5

Идва краят

преди 1 година

В Киев е предотвратен преврат срещу фашисткият режим,над 300 човека са убити има много задържани.Западните медии мълчат и крият този факт.

4

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МИСТРКИ СЛУГИНСКИ,КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ КАК УКРАИНА БОМБАРДИРА И УБИВА ЦИВИЛНИ? ИЗГЛЕЖДА ГОСПОДАРИТЕ ОТ КОЗЯК НЕ ВИ РАЗРЕШАВАТ.

3

Анонимен

преди 1 година

Светът ще си плати за това бездействие.

2

Анонимен

преди 1 година

Рашистите не целят умишлено цивилни. Те се целят в някой обект, в който според тях има военни или оръжие и пускат по 7-8 ракети. А защо толкова много - поради това, че по спецификация трябва да бъдат пуснати толкова ракети, за да има определен процент вероятност, че ще уцелят. Останалите 6-7 ракети падат в диаметър 500-1000 метра и квот стане... Затова и четем тези зловещи статистики, а рашаните се бият в гърдите, че не се целили по цивилни. Просто техниката им е такава. Недъгава.

1

Анонимен

преди 1 година

'Спечеля ли, печели цяла България. Загуби ли Украйна, губи цял свят!' --- Васил Левски