20

Майна

преди 1 година

Хм. Това да не е към фирмата на Лилана?? Или да???

19

Анонимен

преди 1 година

Тия харчат повече отколкото събират!

18

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? Досъдебното производтсво ще умре по давност и ще бъде срещу неизвестен извършител.

17

Реалист

преди 1 година

Тол системата работи с пълна сила. Година и половина превратаджиите прибират парите, а ремонти на пътища няма! Някои и все си сънуват някакви чекмеджета, смятайки че като я повторят лъжата хиляда пъти, тя ще стане истина! Тия, дето не са построили и сто метра велоалея, които не са провели и една тръжна процедура за година и половина, ще търчат да търсят дали били "ясни" процедурите! Жалка работа!

16

гост

преди 1 година

за всеки беше ясно че тол системата е една голяма хранилка осигуряване на държавна работа наши хора

15

Халал

преди 1 година

В чекмеджето, там са.

14

Ало, коментиращите!?

преди 1 година

По-долу коментиращите, повтаряте като папагали опорки и мечтаете да хвърляте отново домати, яйца, риба, камъни и други хранителни продукти и предмети!А, големият лъжльо Кирил Петков не се посвени да наруши конституцията, да нарушава законите на РБ, както му падне и да говори лъжи при всяко отваряне на устата! Но, това не му стига и заедно с другарчетата си, с дядовци и баби, получавали най-големите доходи в държавата, сетете се защо, доведоха до фалит държавата и вероятно пенсионната система!

13

Анонимен

преди 1 година

Истинските проблеми на ГЕРБ ще започнат след края гешефтурата

12

2020

преди 1 година

Да, тъкмо по Бойково време, стил гербави фирмени обръчи... Но, затова пак са много "опитни" в управление на държавата...

11

Анонимен

преди 1 година

При ОПГ ГЕРБ законите се решават в Банкя!Каскет Гешев: "Няма данни за извършено престъпление!"

10

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще възложи на Жени Пръскачката да направи петорна експертиза. Тя ще установи, че един файл е бил копиран от диск C: на диск D:, поради което изводите на Сметната палата не могат да бъдат потвърдени.

9

Анонимен

преди 1 година

Как търгове?!Това е "Печàтница за пари"! Но за Капш и чекмеджето на Боко.ЗА Печатниците ,както и Капитан Андреево или златната локва, търгове не са нужни

8

разликата

преди 1 година

не сьм я виждала но знам 4е има

7

неможещите

преди 1 година

са страхливци бе аз се 4удя от кво ли трябва6е да се страхуватама как да се сетя страх ги е от кви

6

ГЕРБ

преди 1 година

Грабете Евраци за Разбойника Боко.

5

Ха-ха-ха

преди 1 година

Щатните плювачи пак не разбрали! Не била спазена "процедурата", и не били ясни правилата за оценка! Доста неясно написано, и май ще трябва и на проверяващите да се обяснява! Някои веднага решиха че парите са "откраднати"! Какво да ги правиш, обикновени комунисти ,Сър! Да не забравяме ,че вече година и половина парите от тол системата се прибират от превратаджиите! Някой да е видял разлика в пътищата?

4

Анонимен

преди 1 година

Нали се досещате, че докато това не се докаже в съда и няма осъдени си остава някакво заключение на чиновници които при други шефове можеха да кажат, че всичко си е ОК.

3

кар

преди 1 година

мазь

2

ето как..

преди 1 година

..се пълнят чекмеджета.

1

daweda

преди 1 година

Почти всеки ден июа новина за нещо което е незаконно но никой не носи отговорност. Щом се нарушава закона не трябва ли да има наказания?