16

Феликс

преди 1 година

до 16 ти:Драги мизантропе, благодаря ти от сърце за квалифицираната помощ.Явно си компетентен в ***.За съжаление логиката ти малко куца. Аз изразих неодобрение (даже презрение) не към факта, а към слабоумните изводи направени от него.

15

до 15 Феликс

преди 1 година

Мили патрЕоте, няма дума на български език в множествено число, която да завършва на 'й'. Така че тия ''нечистотиЙ'' по-добре си ги оправи първо в бедния си речник. Второ, направи разликата между аргумент и исторически факт. Първия коментира цитира чист исторически факт, независимо дали одобряваш или не. Капиш?

14

до Феликс

преди 1 година

Те и сърбите са били смазвани от османско иго, а не са си предали националните герои за жълти стотинки. Разликата между народ и м*рша.

13

Феликс

преди 1 година

До анонимен #1 - лесно е да съдиш сега, седейки пред компютъра, българите , които са били смазвани 5 века от османско иго.Една от основните причини за липсата на патриотизъм са плюващите като тебе, готови да хвърлят нечистотий наоколо, само за да се правят на интересни.Не ти прави много чест! Априлското въстание директно оборва слабоумният ти аргумент!

12

!

преди 1 година

Докога в територия на ЕС и НАТО ще се честват празници на доказаните терористи и сапаратизти. Великия историк Пламен Цветков се обръща в гроба. Когато нямаш истински герой честваш престъпници, безобразие и ужас.

11

Почитаме паметта

преди 1 година

на Ботев, Левски и на другия ден сме си същите...

10

Анонимен

преди 1 година

Само Левски оле оле!

9

Анонимен

преди 1 година

Абе на българина му дайте чалга и евтин с*ейр, и по-добре имена като Левски, Ботев и прочие изобщо да не се споменават. От респект към паметта им.

8

Анонимен

преди 1 година

Много 'гордо' гледат гвардейците за камерата. Жалко, че на времето не се намериха двама мъже в държавата, които да освободят Апостола.

7

Анонимен

преди 1 година

Тези церемонии са някакво промиване на чувството за вина. Това че пееш песни и се наливаш с ракия в кръчмата не те прави патриот, а когато се искат конкретни действия, тогава ще се знае какъв патриот е българина. А историческите факти около залавянето/обесването на Левски са такива, че на българина трябва му е най-вече срам.

6

Анонимен

преди 1 година

Пуснете Чакараката за празника! Едно ферари в цвят червен, едно за теб едно за мен, това му трябва на човека! Да живее царство Чалгария и цар Радо Шишарката!

5

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименИ после след псевдо-патриотичният кортизолен overdose се сяда на едни маси, с едни вина, едни ракии, едни салати, едни мезета... и Апостола се забравя, промилите се навъртат...

4

Анонимен

преди 1 година

Ден, в който шаманите на култа му като Пламен Митев ще изкарат някой лев от празнодумство.Номер 1 е казал всичко.Знаете ли,че Левски ,Ботев ,изобщо големите имена ,е по-добре да са забравени и оставени намира, вместо мишките да изопачават думите им.

3

Анатоли

преди 1 година

Човека който е казал че сами трябва да се освободим защото иначе който ни освободи той ще ни пороби ! Бил е толкова прав !

2

Анонимен

преди 1 година

Първо го предадоха на сребърна чиния на турците, сега го ''почитали''. Ха-ха-ха.

1

Анонимен

преди 1 година

Лицемерие. Българина не заслужава Апостола. Не знам дали знаете, но на времето са возили В. Левски от Ловеч до София с каруца за да го обесят, охраняван от 'цели' 2 турски офицера. 5 дни е отнел пътя между двата града тогава, а така и не се намериха петима българи с пищови да ходят да освободят уж ''най-важния човек в България''. Накрая го обесиха, предаден също от българин. Ей такъв патрЕот е българина. Ако беше жив, Левски отдавна щеше да си е сменил гражданството.