17

Анонимен

преди 1 година

Това е победа за двете дипломации, особено за американската. Ако някой си е мислил, че ще стане нещо друго е наивник. Проблемите на България и Македония, са от много години и един договор не може да ги реши. На САЩ им писна коло-ниите да се карат и взеха процеса на ръчно управление. Това дали е добре за нас или пък за РСМ принципно никого не интересува. Става дума за геополитика, а ние тук сме само територия. Целта е съсзаването на Триморието, за да може да се контролира ЕС. Четете Бжежински.

16

Маке

преди 1 година

Еден од ретките европски политичари во Блгариа.

15

Анонимен

преди 1 година

Значи като е успех и за двете дипломация излиза че ние нещо сме отстъпили истината.Продажници!

14

Анонимен

преди 1 година

Ако Македония е в ЕС,това ще е победа за България.Но сега е рано за да го разберете.

13

Анонимен

преди 1 година

Според мен този човек е в пъти по-добре образован и по-възпитан от голяма чат от Българските политици. Сравнете го с Джамбаски,който пикаеше и изсипваше вода върху майките на болните деца, които протестираха. Замерваше ги с бомнички.Освен това караше пиян колата и по никакъв начин не прие вината.Гледайте интервю с този човек и след това пуснете Джабаски и даже Борисов ако искате.Българския език на този човек е в пъти по-добър от този на Бойко Борисов.

12

Анонимен

преди 1 година

Кажи ми с какво и по какъв начин този договор и влизането на Македония в ЕС застрашава интересите на България?Същото така какво печели България ако отрече Маккедония ,Македонците и тяхния език?

11

Анонимен

преди 1 година

къв е тоз кииквеник, дето се изказва като мис свят. български депутат ли е? от известно време му следя изявите и се чудя кой точно му плаща заплатата?

10

Анонимен

преди 1 година

Точно пък този е н и ч а р ли ще ми каже, че било успех.За него предателството към България е правило.

9

Анонимен

преди 1 година

Много е опасно османците да си дават мнението и да се месят във вътрешно българския проблем с провинция Македония!

8

Пич

преди 1 година

Пфффф... успех било и за 2-те дипломации... Боже... И какви проблеми решихте? За какво точно се договорихте? Договорихте се, че махаме ветото, пък тепърва ще се изясним. Нещастници. Клекнахте им та тия пък сега ще ни покажат среден пръст.

7

Анонимен

преди 1 година

Какъв успех бре Кючук "ага" ко са праиш - в 6 без 10..и двете "дипломации" - ги натиснаха да не се мотат повече- и набързо -хем "агнето цяло ..хем вълка сит"..и всички - къде ...-"НА БАНЯАА"...Та толкоз за " дипломациите" и успеха!

6

Куцук - куцук

преди 1 година

Кючек за протокола с рсм: анам - анам, аман - аман ,зор заман ! Чучук - чучук .!.

5

aa1830

преди 1 година

Този кючук защитава мюсюлманските интереси в района, разбирайте албанските. Те от история не се интересуват.

4

realno

преди 1 година

Prav e dali Hravatia shte trsi ot Srbia da kaje che tehnija jezik e dijalekt na Hrvatskiq i te se mn slicni daze sashti?

3

Анонимен

преди 1 година

що триете истината бе? документ номер 347 от 21.05.1945 от Битоля!!!!!! спорове имало.....

2

Анонимен

преди 1 година

По пет на нож

1

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че тоя Кючек е някакъв представител на всички балкански талибани в ЕС и това, че е български евродепутат е само някаква формалност.