21

Анонимен

преди 1 година

Какви македонци бе? Краен Благоевградски квартал е решил да се интегрира по европейски, а тяхната инвитро нация има претенции за държава ! Македония е толкова държава, колкото патока е ракия....

20

Анонимен

преди 1 година

Албанците и българите се разбрахме за Македонията. Албанците в Македонията говорят български език.

19

makedonec

преди 1 година

do nomer 19 Makedoncite se pobeli od vas be gupci nekoi cerni ste kato afrika

18

Анонимен

преди 1 година

Около милион албанци..няколко стотин хиляди с бг произход и паспорт..още няколко стотин хиляди от съседните страни +египтяни ..!!! - то кво остана - сръбските и руските агенти, слуги и глашатаи..това ли са "македонците"..

17

С албанците

преди 1 година

може би, със срмаците няма как да стане!

16

Тихомир

преди 1 година

И сега кво стана, точно това което обясни Слави Трифонов, ама кой да слуша.

15

Анонимен

преди 1 година

Как се прави преброяване в СРМ?Какъв си ти - македонец - добре. Пишем Македонецкакъв си ти - албанец. - добре - пишем албанец.Какъв си ти - българин - Я го напиши собственоръчно. И се подпиши. И *** в общината да подадеш декларация. И разговаряй с полицията и с всички държавни органи. тогаав ще признаем че си българин.По-натам - семейство 4 души. Единият претендира че е македонец, другите 3 - че са българи.Готовооооо писахме 4 македонци.

14

Анонимен

преди 1 година

Ние искахме да спрат да ни крадат историята и езика. Дойде някой и ни рече, че щяло да е победа да ни признаят за малцинство?!? И сега изкарват като някаква победа това, че ще ни крадат историята и езика(за омразата е ясно - няма как да спрат), но ще ни впишат като малцинство?!? Ние никога не сме искали да ни вписват като малцинство. Ама никога. А сега - това било победа?!? Какви са тия измислици?!? ГЕРБ/ПП/БСП/ДПС - обединени, за да предадат държавата! Бай Тошо даже не я предаде така...

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМногократно е говорено, че почти една трета от България е от преселници от СРМ, през войните.Там си правят оглушки, а Брюксел, Вашингтон и Берлин ги подкрепят.За езика на омразата и правото на самоопределение да сте чули нещо?

12

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗнаем, знаем ...И Урсула фон дер Лайен каза, че призниват македонският език, и държавният секретар на САЩ АНтъни Блинкен поздрави макетата за признаването на езика.ИСторическите спорове, езикът на омразата, правото на самоопределение също са отпаднали от текстовете.От макетата се иска само да впишат българите в конституцията, т.е. излиза че те самите не са българи.

11

Анонимен

преди 1 година

А нашите защо не кажат колко хора са се изселили от днешните македонски земи заради гонения ,изнасилвания на девойки и побоища и са дошли в България,че то само квартал Илинден в София е бил първоначално заселен от наши хора дошли от македонията.Има регистри,има данни,около кино Арена зад кардиологията в София ,това са били къщи на българи подгонени и дошли от македония.Колко ли още квартали са населени по този начин.Защо се мълчи и не се извади остината наяве,до кога тези там ще лъжат ???

10

Анонимен

преди 1 година

Не е ли интересно, че 100 000 души са се писали българи, а в преброяването излязоха...3000Знаете ли какъв тормоз е текъл там, включително и по време на преброяването?

9

Анонимен

преди 1 година

В България така и не знаем все още какво е подписала министърката на Слави Генчовска!Дори и т.нар Френско Предложение не сме виждали.Щом македонците са доволни, значи сме нулирали поне половината точки, които сме имали в изискванията в договорите за добросъседтство.

8

Анонимен

преди 1 година

Лъжец!

7

Анонимен

преди 1 година

Как може албанец да брани така силно македонистката позиция, а нашите ДПС се усукват по килифарски... Тук разни дичевци и прочие пишман професори прегърнаха македонската позиция, а в Македония един едничък няма да каже нещо по- различно! Всичките като зомбирани плюят България и ЕС и се държат неприлично... Как така ги зомбираха сърбите! Ашколсун- майстори са! Но и макетата много бой са изяли...

6

Анонимен

преди 1 година

Петте човека на ВМРО ли са цяла България и 300-те на Костадинов ли? Не си ти цяла България.На цяла България основното което я интересува е да има мир,добросъседство и да имат достатъчно средства за да живеят достоен живот.Да бъдат здрави и биви и да не се случва това което се случва в Укараина и в някои държаве като Африка

5

Анонимен

преди 1 година

Няма да стъпя там по никакъв повод! Никакъв туризъм! То бива омраза и неграмотност, но това е просто потресаващо...

4

Анонимен

преди 1 година

няма такава държава, народ или език, но интелигенцията в ЕС се юрнали да приемат тоя фантом

3

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

В превод "Прецакахме бугарите".... КирЕ ни предаде ама карай.... Май макетата сами се прецакаха... Земете тоя ЕС!!! Няма само ние да затъваме. Добре дошли в евроатлантизма тъпппи попелета.

2

Анонимен

преди 1 година

Албанеца какво се прави на бавен реотан? Никакво доверие не е възстановено, цяла България иска отмяна на споразумението и публичен линч за Киро Истината.