12

Анонимен

преди 1 година

До бай Даньо Благоевград и Кюстендил са обезлюдени селата. Така ще стане и с РСМ.

11

бай Даньо

преди 1 година

До Маке _ Смятай признали сме го македонското малцинство утре ! Ще стане. С това ли ви излъгаха!? Между другото ходил си си да ги питаш дали са македонци в Благоевград , да не ядеш бой!?

10

Анонимен

преди 1 година

Сегашните граждани на РСМ след десетилетия на фалшификации се считат вече за отделна нация.Само дето бабите и дядовците им са били българи...Но правото да си невеж, *** и упорит е неотменно и съвременните ресиманци достойно си го защитиха !

9

Един Българин

преди 1 година

Македонке, имаше един като теб от Скопие (в другите градове мсово хората могат и да мислят), който така казваше на една мацка "Ти си от Банско значи си македонка". Тя му се усмихна и му каза може да сме едно, но аз съм ЧИСТА БЪЛГАРКА, знам каква съм и не ме е страх да го призная. ***'епа го! :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Ще го израстат :()))

7

Анонимен

преди 1 година

Абе и гърците така накрая вече с погнуса и облекчение приключиха и се откачиха от тия миризливции. Това не са преговори, а някаква истерия, комунизъм, спомени за тито и хубавия им комунизъм... Тия хора са объркани- западът им наливаше милиарди навремето за да ги противопостави на комунистическите страни. Сложно е и е най- добре да я караме без емоция. Никакъв туризъм там и затваряме зеленчуците и плодовете от там. С тези хора не може да се общува- омерзително е!

6

Маке

преди 1 година

Слава на Макрон за храбриот потег за признавае на македонското малцинство во украдената Пиринска Македониа! Македониа на Македонците!

5

художника

преди 1 година

До Македонк,ви човешки права бе, они макетата не са хора, они са антички. :)

4

Македон

преди 1 година

Сега е време вие, татари конечно да го признаете македонското малцинство во Бугариа и да им ги дадете на тие поробени луге нивните човекови права.

3

Анонимен

преди 1 година

В Македония може да няма протестиращи,но вярвай има разочаровани от тяхните политици.Те са толкова разочаровани,че малдите напуснаха страната си.Новото в Македония е ,че до преди ветото бяха разочаровани от Македонските политици,а сега са разочаровани и от Българските политици.Те си обичат държавата,както си обича всеки Българин България.Това е и основната причина да има голямо разочарование.В Македония не могат да повярват,че има политици които са по-зле от тяхните.Сега го виждат с очите си.

2

Анонимен

преди 1 година

Не осъзнавате ли какво вършите като непрестанно каните хора,които мразят Македония.Започнете да каните положитлени хора.Това е начина да започнем да мислим позитивно за съседите,а като краен резултат ще започнем да мислим позитивно лично за себе си и държавата ни.Вие нямате ли семейства?Как се рязбирате с тях?Непрестанно ли искате от съседите да правят неща,които са трудни за тях?Какво ще стане ако непрестанно дразните съседа си и го критикувате,а не правите нищо за него?

1

от целата работа..

преди 1 година

..само разбрах ,че Слави Трифонов е geбuл. Ако споразумението със С.Македония беше толкова лошо про-руските партии там нямаше да вдигат толкова пушилка. Реално рассиа е силата която иска България и Македония да са разделени.