32

Ангел Кунчев

преди 1 година

Бустерите определено работят! ;) Тео (братчето родоотстъпник) едва оцеля след бустерчето на връх Нова Година, но тук кармата си е казала лошата дума....

31

Хехе

преди 1 година

Лош човек. Изпълнен с омраза. И случайно е починала на този светъл ден, в който отбелязваме рождението на Левски! И това, ако не е вселенска справедливост!!!

30

Валя

преди 1 година

Като чета коментарите тук и за милионен път се убеждавам, че тук живеят много, много прости и гадни хора. Светъл й път на Бояна!

29

Ивайло

преди 1 година

Голем праз!Мойта баба когато почина защо не писахте нищо за нея?

28

Роза

преди 1 година

"Днес си отиваш ти,а утре-аз!"-ред от едновремешна песен

27

Анонимен

преди 1 година

БУСТЕРИТЕ ПОЧНАХА ДА ДЕЙСТВАТ

26

Асан

преди 1 година

Много млада ми се види на фотото :)))

25

Анонимен

преди 1 година

Плоскоземите щяха да са я чували, ако беше фолк певица, манекенка или футболист. Те друго нямат в главите.

24

Хич не са

преди 1 година

глупави коментарите на хората. Тя може да е починала от каквото и да е, но това не пречи преди дни да си е сложила незнамсикой поред бустер. Няма да се учудя като знам брат и колко глупости наговори в полза на препаратите.

23

Некролог

преди 1 година

Журналистите научете се да пишете от какво е умряла каква болест подробности и на колко години е умряла.

22

Каспаров

преди 1 година

На русофилите и путинофилите мозъците отдавна са умрели ама те още не са разбрали защото бавно загряват.

21

Ваньо

преди 1 година

Светла й памет на тази истинска българка която не се продаде за рубли и не плю по лицето на България!

20

Анонимен

преди 1 година

Мдаааааааааа демонократчета ,ваксърчета ,со..р.о..с..и..дчета ,глобалистчета ,лгбетейчета и други лека полека се пренясят на оня свят.Природата си знае работата самопречиства се от бо--....к....... те

19

Пешо

преди 1 година

Слава на Украйна, олово за Путин!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Глупави, глупави ама сме го докарали до стотици поколения, а тия на които се кланяш от западната кравеферма не се знаят на чии хора са, до преди 100г са се въргаляли в калта при прасетата.

17

анонимен

преди 1 година

Когато пише такива неща, ще спрете да пишете за смърт от Ковид. Коронавирусът не е убил рака, инфаркта и инсулта и няма да ги убие. И множествената склероза не я е убил и няма да я убие. От нея също се умира. Рак, инфаркти, инсулти, множествена склероза си съществуват от много време и се умира от тях.

16

анонимен

преди 1 година

Много са ви глупави коментарите. Жената най-вероятно е починала от рак, защото пише, че е починала След продължително боледуване. И под други новини съм чел глупости. От рак хората си умираха много преди коронавируса. От инфаркти и инсулти също. И преди пандемията умираха от тези болести, по време на нея и след нея. Нищо не правите, като пишете, че била ваксинирана и не знам си какво си.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Не е точно така. Ваксината нарушава ДНК и връзката с Архитекта. Душата е обречена на вечно лутане. Ако не си ваксиниран, земните мъки са само миг от вечността, колкото и да те мъчат докторите, все пак мястото в Рая е гарантирано. Една молитва за покойника и всички грехове са му простени, за разлика от самоубиеца, за който е предвиден специален кръг на Данте.

14

Анонимен

преди 1 година

И без бустер се отива в ада, но с бустер е по-бързо.

13

Анонимен

преди 1 година

Ушев не беше ли индивида дето ревеше наляво и надясно да се слагат бустери ?