82

д-р Обесов

преди 1 година

Лечението за ковидастите е конопена вратовръзка закачена за улична лампа!

81

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

В Португалия са починали около 700 човека в резултат от горещините...мерки ,няма ли да въвеждат,локдаун ,маски на закрито ау?

80

Анонимен

преди 1 година

Професоре, писва ни от такива като Вас и от лекари, подобни на Вас. Накрая ще заиграят шамарите. Пет пари не давам дали съм хванал Коко 19 или дали го разпространявам без да подозирам. Ако мислите, че ще ме бъзикате с робовладелското си човекомразие, жестоко се лъжете. Няма да ме разигравате цял живот с една безобидна инфекция. Няма да ми казвате колко да живея. Вашата наглост надхвърля всякакви граници.

79

Анонимен

преди 1 година

Най-добрата защита е примката и на стълба да висят всичките кромид сатанински слуги

78

Смях!

преди 1 година

Мой само да *** побарате по ... ! Няма как да ви спазвам измислиците !!!

77

Жоро

преди 1 година

Какъв край на август те гони.Края на точ месец и свършва. Ако позная тая я пенсионирайте,че за нищо не става.

76

555

преди 1 година

Шефът на патолозите в БГ е Стоян Алексов.На форум с колегите му от Швейцария,Франция, Германия, Италия,Испания,се установява, че няма нито един починал от ***.вирус. За да кажем,че човек е починал от ***.вирус,трябва да има възпалителна реакция довела до смъртта,без да има други несъвместими с живота заболявания.Такъв случай няма! На обикновените лекари ли да вярваме, независимо с какви титли са,или на последната инстанция за заключения за леталния край на пациент-патолозите. Те са истината.

75

Анонимен

преди 1 година

Абе тая лелка побъркана ли е? ПЕТ дози от ваксина срещу ЕДИН вирус за 2 години доказва категорично, че така наречените им ваксини НЕ работят. Не знам колко трябва да си заблуден да не го разбререш. Естествено, лелята явно си чака бонусите от СЗО и затова плямпа глупости.

74

***

преди 1 година

2019, 2022 отровата с която ни убиват е една и съща въздуха е буквално е наситен с този химичен ковид..

73

българин

преди 1 година

Спокойно не се палете!Има и вирус и ваксини!Всеки да прави каквото иска-да се ваксинира,да боледува-всеки сам си преценя!Зависи и на кой каква му е далаверата.Един може да е на печалба ако работи и не се разболява,друг да е на далавера от болнични и/или застраховки!Слънцето свети еднакво за всички,освен за миньорите!

72

Пикът е УТРЕ

преди 1 година

Свети вторник-празника на лъжливото овчарче. И отново ще затихва цяла седмица, защото ваксинираните с бустери сте жалко малцинство в България. Съвсем недостатъчно за да започне лятната вълна на ваксинираните, кактов западните КОВИД ГЕТА с над 60% ужилени с бустери.

71

,,,

преди 1 година

прозореца на овъртон, по тази методика е внедрен ковидо фейка в масите..

70

Never walk alone

преди 1 година

Днес краката много ми миришат, а чорапите са ми твърди, като бутушки?

69

Never walk alone

преди 1 година

След като се ваксинирах, на следващата сутрин имах разнцветни петна по гащите, които не се перат.

68

Анонимен

преди 1 година

Къде беше вълната от април до сега? А бе, трролке неграмотна??

67

-----

преди 1 година

дежурните ваксотролове са на поста, колко ви плащат импотенти жалки за коментарите :)))

66

До 555

преди 1 година

не, че това-онова, ама гилотината може успешно да се ползва и като някакво много крайно средство срещу вирусите, но при липсата на гънки - с нея и без нея, е все тая...

65

М. Карадайъ

преди 1 година

Човек, който по цял ден седи у дома и пише коментари, не може да се зарази от коронавирус. Освен това и заразени не вижда на живо, понеже не слиза от монитора си. След известно време цялото нещо започва да му се струва една голяма измама и започва да пише анонимно глопусти в интернет. Нямало вирус, имало чипове във ваксините, изпражнението му било лилаво тая сутрин, мразил всичките и т.н.

64

Never walk alone

преди 1 година

За пореден път Дневниците ми трият коментар.

63

Never walk alone

преди 1 година

Парите ви да изгорят и мишки да ги изядат алчни ***