222

Реалист

преди 2 години

Поживьом,Увидим

221

Ивайло

преди 2 години

Психопат

220

Peter

преди 2 години

А това го е казал преди или след като си е взел хапчетата?Ако е преди няма смисъл въобще да се обръща внимание. Въпреки, че исторически света последните 200г. винаги е страдал когато джуджета с комплекс за малоценност като този се докопат до власт - Наполеон, Мусолини, Хитлер, Сталин сега и Путин и Медведев са по 1.60 м. Дали пък проблема не идва и от размера на това в панталоните?

219

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Руснаците още си мислят,че някой ги има за фактор, е не са фактор скоро ще бъдат изтикани и от собствената си територия

218

Тошо

преди 2 години

При такава голяма Русия, се хванал за един Крим, като удавник......а известно ли ти е че цяла Украйна е била българска преди 1400 г., че 10% от Русия също, .....ами да ни ги върнете тогава, ама по-бързо, че ееееееееее ...да си нямате проблеми, ей! Средновековие! Хайде излез от тая дупка и виж света с по-други очи, а тенденцията от 30 г. е обратна...да се обединява и да се инвестира в технологии, ...въпроси, ...няма, ами как ще имаш като не разбираш за какво говоря !?

217

СМЕХ...

преди 2 години

Хидроцефала на Русия пак се опитва да плаши....ха,ха,хааааааа...ШЕ ПРОБВАМЕ --ПА ДА ВИДИМ...!

216

Логист

преди 2 години

Да върнеш нещо, което си превзел насила, означава, че го дължиш на онези, от които си го отнел. Да ви имам логическото мислене. То и дребосъкът на снимката мисли по същия начин, но при него този стил се е самоналожил от прекомерната злоупотреба с алкохол.

215

Крим Гуд Бай

преди 2 години

Крим го пишете бегал - говорителя на Белия Дом сам каза, че връщане назад няма бухахаах Въпроси? чао чаооооооо :)))))

214

Пияница Мастик

преди 2 години

Значи по твойта логика, Американците като правят ядрен опит в Невада на 5 метра от Калифорния обричат 50 милиона на гибел? Не те наричам ***, *** или ограничен, просто те питам? бухахахахахаха

213

До хаха

преди 2 години

А ако прочетеш "микроорганизъм" в уикипедиа - ти не си там.... ти си в по долните теми бухахахахаха

212

До Гражданин

преди 2 години

Мнооооо си тъъъъп Саше.... "връщане" не означава, че е бил Украински, означава, че няма да се върне към Украинска окупация Сашееееееееее бухахахахаха

211

216

преди 2 години

Страшния съд все иде за Россия а натовците винаги дават фира.... живот А? :))))

210

Кики

преди 2 години

Русия ти се смее на теб и господарите ти, защото качествата които описа са присъщи точно на теб и на тях пудел мой. А сега започвай да тракаш със зъбки - секси си така бухаахаха

209

toti

преди 2 години

Адолф и той така говореше, после го поляха с бензин А-95 и му сабиха фоерверки в *** за ефект..... съдба А? :)))))

208

Men

преди 2 години

Скоро бандюгите укропитеци ще ревът яко....

207

toti

преди 2 години

ВИЕ СЕ РАДВАЙТЕ ЧЕ ДО ТУКА НИКОЙ НЕ ВИ ЗАКАЧА !!! ТАКА ЧЕ УДАРЕТЕ ЧЕРТАТА,СЛОЖЕТЕ ,,БЕРЛИНСКА СТЕНА С УКРАЙНА И СИ БИЙТЕ КАМШИКА !!!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ,ЩЕ ПЛАЧАТ МНОГО МАЙКИ В КРЕМЪЛ !!!...ПРОСТО НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО !!!

206

Гражданин

преди 2 години

Товариш Медведев, щом говорите за връщане значи признавате че е бил на Украйна?!Пък вие утре и Балканския полуостров може да решите че е руски???? Понимаете?

205

Очаква и вас

преди 2 години

Страшния Съд,Judgement day очаква и вас,ру.с.к.о.ф.а.ш.и.с.т.к.и. а.г.ре.сори,който меч вади като вас,знаете какво ще получи,а този съд се казва Минитмен,Поларис,Томахоук и др,които вместо рая,ще ви пратят в деветия кръг.

204

Анонимен

преди 2 години

Този не успя със самоубийството преди месец , пак се е наквасил с водка стабилно и бръщолеви ли бръщолеви, но действителността е друга, товариш. Жалки сте!!!!!

203

Haha

преди 2 години

Тоя Медведев е толкова жалък, че няма на къде. Ако отворите речникът на жалко и безсмислено съществуване ще видите негова снимка.