18

Анонимен

преди 1 година

По селските пътища се кара бясно. Така селяните карат и като влязат в града. Не можеш да отидеш на пазар в кауфланд. Селянията и сиганията завличат човека. Голямо изпростяване в тая държава или територия по точно.

17

Анонимен

преди 1 година

Пет човека са загинали, двама или трима оцелели.

16

Ясъмкон

преди 1 година

В България живота нищо не струва. Важното е да изпреваря някой та той да види че съм голем ралиткаджия! Ограниченията на скоростта са за украса и не важат като няма полиция наблизо.

15

Black Metal

преди 1 година

До номер 2:Не са виновни "талигите" на по 30 години. Виновни са хората. Не на 60, а на 460 години да си, когато си пRост като ***, нищо не може да те спаси! Несъобразена скорост, наглост, вечното българско чувство за превъзходство над останалите, и никакво възпитание. Резултатите се виждат всекидневно по пътищата на България. Трагедията е огромна! Бог да прости жертвите. Съболезнования на близките.

14

Анонимен

преди 1 година

Никой не кара с 90 км извънградско. Всяка Събота и Неделя съм на път и ме задминават , като малка гара , карайки с максимума 90. Про.стака е непобедим.

13

Лицемери

преди 1 година

Защо няма инфо за взривените от украински бомби деца ???Долни лицемерни медии.....Колко ви платиха?

12

До Номер 11

преди 1 година

Дай си тиндъра 😀😂

11

Анонимен

преди 1 година

Едно години, като бях дете, имах съседка, оцеляла на косъм в инцидент с асансьор. Живееше на 14-тия етаж и на слизане и на качване, като успее асансьора да стигне, казваше: "Слава на Бога". Всеки път. Мислех я за ненормална и не в ред. Към днешна дата, нея сигурно вече я няма, но вече я разбирам.

10

Анонимен

преди 1 година

Днес, моя мъж като вдигна 120 на "Тракия" и му се развиках, че кара бързо. Допреди да имаме дете, се возехме в Субару WRX - модифицирано до 350 коня. Преди, хич не ми правеше впечатление. Сега се кръстя и на качване и на слизане. На 35 години вече, откровено се страхувам.

9

Анонимен

преди 1 година

Къде е Троян и троянския манастир къде е с.Брестовец на излизане от Плевен,че още инфраструктурата на пътя е без недостатъци само защото пътя може би е асфалтиран,но едва ли по скоро закърпен и дали разделително маркиран щом така са навлезли в прав участък на уж добър път.

8

Анонимен

преди 1 година

е щом в същия участък има паметник , няма видимост ли какво ли

7

Анонимен

преди 1 година

Абе що да не почнат да сакат от цццииииганннняйка книшки? И да ги пращат на ТРУД - да не ЛЕЖАТ, а да РАБОТЪТ!. Те тва ша е таковатъ дека или ша опраи сичкуту или ша го развали!

6

Онзи

преди 1 година

До ИванКъде сте виждал на междуградски път осветление?! Като няма какво да пишете, поне не пишете безмислици!

5

Закон

преди 1 година

До ИванУчастъка от пътя е извън населено място. Осветление няма. Там видимостта е прекрасна, а ПТП-то настъпва в 14:25.Какво осветление търсиш?????Чети бе

4

Анонимен

преди 1 година

До ИванПозна няма осветление. Но пътя е хубав,правиха го преди 2-3 години.

3

Иван

преди 1 година

Бас хващам,че няма и една улична светеща лампа по тъмна доба на тоя участък.

2

Избягвайте

преди 1 година

В България няма пътища. Дори т нар магистрали са на вълни, с дупки, без маркировки. Какво остава за останалите пътища. Хората нямат коли. Имат 30-годишни талиги, никога не минавали сериозен технически преглед. Има множество идЕоти, които са готови да те убият и убият себе си за да те изпреварят. Въобще да шофираш на тази територия е риск за живота. Трябва да се избягва.

1

:(

преди 1 година

ужаст