217

Анонимен

преди 1 година

Ако шкафчетата не бяха истински , нямаше толкова упорито да крият Мата Хари ! Бацето , знае много добре , коя е направила снимките , а и той сам се издаде ! И видеото и записите му , как унищожава хора и казва на кой, какво ще направи ! Ами ето ви дон Корлеоне!

216

Анонимен

преди 1 година

Добреее, а кой е казал че Бацето е нормален ? Парите много развалят и развращават !

215

....

преди 1 година

Аз пък напълно съм сигурен, че тези пачки пари и кюлчета злато , са подарък от депутати , които искат постове от вожда и разбира се поркане дълбоко в дебелото черво.. ха ха ха.

214

Анонимен

преди 1 година

Абе мислех че няма *** , ама нейсе. Много е *** народа. Аз не харесвам Боко , но това със шкафчето е кьорфишек. Трябва да сте много прости да вярвате че е истина.

213

Край

преди 1 година

Прав си. Нормален човек няма как, но вашият гуру.

212

Анонимен

преди 1 година

Истинските проблеми на ГЕРБ ще започнат след края гешефтурата

211

икономист

преди 1 година

Напълно е възможно снимките да не са пипани. И защо да не може, някой, който е придобил парични средства по незаконен начин, да ги държи поне временно в шкаф, докато не реши да ги премести на по-сигурно място? Нищо чудно въпросните ценности да са били получени от Тиквата, непосредствено преди заснемането им.

210

Факт

преди 1 година

Е кой е нормалния!?

209

ПроСоТо

преди 1 година

упс!..ГРЕШКА!...Дано да има малко милост за мен!..Но така е,като гледа човек неподходящата страница..

208

ПроСоТо

преди 1 година

Б.Маа.му!..Започнало е яко *** в тоя сайт..Ето например:-Коментарите са 267 на брой,а последния се кипри под номер 106 !!!...267-106 = 161...ТОЛКОВА коментари са отишли "в небитието" по усмотрение на "аадминаа".."Свобода на словото"...Демек секо писмено слово има свободата да сублимира по секо време..БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ..

207

К. Янко

преди 1 година

Че кой е нормален човек? Борисов и Дончев са алчни психопати които са готови да продадат и баба си за рубли. Скоро ще си къркат водка по цял ден, усамотени като бай Доган.

206

Цеков

преди 1 година

Дончев гледа умно и лошо ама реално е г'ола в'ода и се продаде за руски рубли на примоция. Той един от много национални предатели които ограбиха България през последните 30 години. Ако беше малко по-умен щеше да се е отказал от политиката отдавна. Ама той е с две леви ръце и не умее нищо освен да говори "мъдрости".

205

дедо от село

преди 1 година

Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Па така си е!Значи ,че човека е н***нормален!!!!!

204

Радослав

преди 1 година

До 232: тогава защо не се покажат в ефир всички тези експерти и да докажат публично защо дадени кадри са фалшиви? А пращат писма по вътрешни канали на лица приближени на Бойко, че те да представят пред Европарламента становището на орган Х, истината ви казваме, затова не ползваме каналния ред. Ако после има реална проверка няма да има следа до нас защото информацията е пратена по пощенски гълъб. Защо Гешев не помоли европрокуратурата да направи експертиза и да разсее всякакви съмнения?

203

Нерон

преди 1 година

кой каза, че е нормален, тя власта опиянява...дай ми арфата

202

Доказателствен?

преди 1 година

До До Радослав 241 "Подобни писма винаги биват придружавани от доказателствен материал" И къде го? Изпратен от Гешевтурата на точно определен депутат в Евро парламента. А пред българският парламент Гешев нищо не показва - следствена тайна. Това не ти ли изглежда съмнително?

201

Нищо ново

преди 1 година

"Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче"? Може би. Но не говорим за нормален човек, а за Бойко Борисов. А За "Мата Хари", която правила снимките така и нищо не научихме.

200

Радослав

преди 1 година

До 240: лъжеш, 5 експертизи на Гешетурата твърди това. А експертизата е била: Гешев вика вожда 5 пъти и го пита: вожда, снимките истина ли са? Не! Казва вожда. И Гешев излиза със становище, че 5 експертизи са доказали, че снимките са фотомонтаж. Снимките не са давани на чуждестранни експерти, а само на наши хора които да изкарат необходимия ни резултат! Европа просто цитира отговора получен от българската прокуратура и никога не са твърдяли, че това е тяхно становище!

199

хаха

преди 1 година

Томиславеее, какво викаше, че се набива Борисов? Ти от кои си, на които се набива акъл или онова другото?

198

ББ

преди 1 година

Защо се правиш на луд бе дончев