23

Анонимен

преди 1 година

Помня го това момиче от социалните мрежи. Преди време, беше с паднала батерия на телефон и останала да спи в приятелка. Майка й я обявила за издирване. Ами замръзнах като видях същата снимка от онова издирване под тази новина. Мило момиче, трябваше да останеш на другата спирка. Мир на душата ти! И ние ще дойдем. Рано или късно.

22

Коментатор

преди 1 година

Колко мъка има в тази майка. Няма думи, който да опишат какво чувства.Само 50 години затвор за този изверг и такива като него. И 30 години за ВСИЧКИ, които са го покровителствали, ако ще и до последния магистрат или какъвто и да е висш началник.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Превенцията на престъпността е една от основните задачи на МВР и полицията С настъпването на демокрацията , това беше премахнато и сега им остана констатация и регистрации на престъпността, нарушенията .След това идват на ред ,безкрайни експертизи ,забавяне на разследванията с години и се стига до мижаво ,,правосъдие ,, А основното правило на правосъдието ,,Човек е невинен ,до доказване на престъплението ,,беше направо изхвърлено от ГЕРБ и Ц.Цетанов .Умишлено унищожаване на правдата

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Няма сила на света която да накара нашите некадърни премиери и министри за последните 30 години да предприемат елементарни стъпки такива неща да не се повтарят пак и пак и пак. Толкова са вглъбени в банковете си сметки и се стремят да набъбват, че нямат време да решат този проблем. Нито Винету, нито Киро Канадеца, никой. Други работи ги вълнуват тях. Като например да пращат оръжия за Украйна. Това ги вълнува. Пътния контрол им е последната грижа.

19

Анонимен

преди 1 година

Пингвина още държи властта!

18

Анонимен

преди 1 година

1 Коринтяни 3/16-1716 Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?17 Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие.

17

Анонимен

преди 1 година

В България правосъдие няма. Полиция няма - не работи. Съд няма. В България правосъдето е улично. И ози го пазят полицаите. Няма нищо случайно на Земята. Всяко нещо се движи от разумния свят за по нататъшното израстване на душите. Ако вие знаехте колко красива е душата и там откъдето идвате А вие знаете просто е изтрито от съзнанието ви, няма защо да сте тъжни.Вие ще обичате животът си хората светът и ще знаете че СТЕ ВЕЧНИ! ДУХЪТ И ДУШАТА СА ЕНЕРГИЯ- ЕНЕРГИЯТА Е МАТЕРИЯ. ТЯ Е ВЕЧНА.

16

Анонимен

преди 1 година

И аз обичам България. Онази преди 20 години. Хубава е страната богата. Хората обаче не са. Възпитание . Морал. Култура. Духовно израстване. История. Уважение. Ценностна система. Това днес го няма. И затова виновни са родителите политиката и самозабравилия се човек който не въври по Божия път. Кармата не прощава. Всеки сам избира животът си преди да слезе във физическото си тяло.Тялото умира.Човек не умира. Душата е вечна вижда и чува. Животът е пътешествие.Имаме много животи на земята.И Кармата

15

Анонимен

преди 1 година

до 8, който цитира канадаСпри наркотиците

14

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Алоо, Рашков, престъпниците в Гугъл ли ги търсиш а те газят хора по улиците?

13

ОтНидерландияСлюбофф

преди 1 година

Само можем да съжаляваме че свестните хора в България са подложени буквално на геноцид. И тука има напушени и дрогирани даже повече от БГ но те си се зобят кротко и унесено и на никой не му идва наум да лети със сто и петдесет по улиците в града защото всичко е опасано с камери като в Биг Брадър и полицията е срещу престъпниците а не с тях.

12

Анонимен

преди 1 година

Срамота е как Радеф,Просто Кирчо,Боко,Курнито,Гешеф,Рашкоф и всички които ни плямпат по цял ден за всякакви промени се скриха и даже не отидоха на мястото на инцидента,за да покажат,че има държава на която и пука. Скриха се като мишки,каквито впрочем са и доказаха,че нямат интерес да се борят дори срещу обикновени наркоманчета и дилъри.

11

до 10

преди 1 година

Рашков събира доказателства, досъдебни производства, съдебни, надсъдебни и какви ли не "производства". Случаи има много, и случки има много както пееха НЛО.

10

Анонимен

преди 1 година

Като цяло в обществото няма нагласи за справедливост. Ние сме си шушумиги.

9

Анонимен

преди 1 година

Както е помлян тоя джипа и предимно отзад вероятно са му нанесли силен удар на кръстовището,че се спрял чак забит в асансьора на метроспирката до бордюра дето е огъната кабината и асансьора вътре в нея може да се правят изчисления кой след кой се е движел щот е имало и друг по тежък и брониран джип почти непострадал и с каква скорост,че така да го забие през таксито с късмет в движение,че само с отнесена част около преден фара,а на този джипа на трошляк станал,че още е излязъл без бронежилетка.

8

Анонимен

преди 1 година

Защо Рашков още не е излязъл с имената на виновниците? Защо Симона-вибрaтора и нейният пишман приятел се разхождат безнаказано? Какво трябва да стане, че дадена институция в България да си свърши работата?! Жалко за момичето, трябвало е да избяга в Холандия докато е имала възможност!

7

Анонимен

преди 1 година

Мир на Душата на момичето! Ама, къде в момента е сигурно по света? В САЩ, Чикаго кварталите където финансово могат да си позволят да живеят нашите българи, техни съседи са чернокожи, които редовно се стрелят. В Канада марихуаната е разрешена от сатаниста Трюдо - какви са гаранциите, че някой напушен няма да насмете хора по улицата --- сега точно се води дело срещу подобен наркоман в Торонто, който уби много хора като умишлено ги блъскаше с колата си. Абе, пази Боже!

6

Анонимен

преди 1 година

Не става само със закони. Няма хора и не достигат за КАТ МВР и т. н. Просто държавата гледа интереса и парите само на една върхушка а всичко останало или напуска страната или крета.

5

Анонимен

преди 1 година

Според мен е съдба. Уж в България родена, а името й американско. Така и на много други. Кръщавайте децата си с български имена, красиви са.

4

Страна на мутрите

преди 1 година

Бог да прости това мило момиче Хариет. Майката е сгрешила, че е довела детето си тук. В милиционерска България никога не е имало свобода и демокрация...