53

Селим Селим

преди 1 година

С всеки изминал ден Тошко ми става все по-симпатичен

52

Тоше, Тоше

преди 1 година

Бедни ми копченатискачо, що не си гледаш шоуто, докато и него още го имаш. Щото освен от парламента, май и от към те бизнеса сте аут. Доста хора се отказаха да дават по 78 стотинки. Аз от самото начало, но много други ви видяха в последствие, какво мекерета сте. Та Тоше, бягай о се махай, не сте гора вие ...

51

ИГРИ НА ОЛИГАРСИ

преди 1 година

ТОШЕ- АМА НАЛИ ТИ И КОМПАНИЯ СТЕ МАФИЯТА- ТАКА ВИ НАРЕКОХА ВАШИТЕ СЪОТБОРНИЦИ- ЛОШО, МНОГО ЛОШО И СЕГА КАКВО РЕКОХА ОЛИГАРСИТЕ ВИ

50

Анонимен

преди 1 година

Тези ли, които говориха, че няма да говорят с бсп и Нинова, защото за 12години, нищо не била направила за **изчегъртването на Герпп**?? Тези ли са??

49

Пепелянка

преди 1 година

Аман от този и неговите простащини!

48

анонимен

преди 1 година

А бе то е ясно , че здраво ще драпате за съставяне на правителство , защото при избори 4% за вас ще е Еверест.

47

Анонимен

преди 1 година

тошко и мисли са оксиморони

46

Как

преди 1 година

На тия Герб им свали цената. Бойко каза, че може да даде няколко депутати вместо техните.

45

Анонимен

преди 1 година

Прав е Тошко. Никола Минчев е сега прохождащ политик, к не се справи добре със задълженията си в НС. Моментът на съставяне на правителство е повече от критичен. Би трябвало да се изберат супер елитни личности, които да ни преведат през трудните вретена. Номинирането на неопитни новаци, особено за премиер, е крайно неудачно.

44

Ямболски цървул

преди 1 година

Че Тошко африкански може ли да мисли?

43

Чекай

преди 1 година

Са Корни да не се впусне в големи преговори и с Герб, и с Възраждане, та тоя да се види в чудо.

42

Анонимен

преди 1 година

Бива тая физиономия на мутренска слуга да се разкара от парламента и да си вади честно хляба. Ако ПП се излъжат пак с ИТН, ще потънат. Изборите са като естествения отбор, премахва ненужното.

41

Алекс

преди 1 година

Избори и да изритаме Тошко и останалите чалгари от Парламента.

40

Не мисли

преди 1 година

Само преди 10 дни мандатът беше в ПП и те показаха, кой премиер искат и не преговаряха с ИТН. Тоя на какво се надява? Почнаха да връщат Минчев, за да ги молят да преговарят с тях. Това е отстъпление на ИТН от техните позиции.

39

позор!

преди 1 година

Да, позор! Нечуван позор е този *** да си мъдри грозната и *** мутра между портретите на Вазов и Ботев! Да си натиска *** в спасителната лодка на учиндолския "Титаник" и да не мърда много, че като нищо и тя ще потъне! То не че някой ще зареве за национален пердател, слуга на Кремъл, на мафията и на мутрите, които го направиха палач, ама все пак, може да пострада солидният бизнес на сина, мутра като баща си!

38

Точка

преди 1 година

И тия са поредните обладани от костовистите.

37

Възраждане

преди 1 година

Жалко ще е ако ИТН не влезе в следващия парламент. Те са патриоти и ще са в подкрепа на следващия премиер Костадин Костадинов!

36

А бе

преди 1 година

Тоя има ли акъл? Свалиха цялото правителство уж заради Киро и Асен, а сега нямало значение, кой ще бъде премиер. Ако имат претенции да казват предварително, а не после да реват, че са в агония и не искат премиера.

35

Еврика

преди 1 година

Тошко Премиер!!

34

Тошко

преди 1 година

Йорданов не мисли.