12

Ужас

преди 1 година

Ужас! Побъркаха децата ни с тези отрови. Знае се кои са дилърите, от къде идва дрогата, ама никой не ги спира. Защо са замесени всички от кварталния дилър до политиците, полицаите, граничарите ВСИЧКИ. НЕЩАСТНИЦИ. Едно време децата ходеха по бригади, учеха ги на труд, сега се чудят с какво да се набодат да им стане по весело, че им е скучно.

11

а защо въобще

преди 1 година

ги е захванал, обясни ли?

10

Diabolo

преди 1 година

До 11Аз не карам никой да ми вярва. Иначе да, реших и си спрях. Имах си времето, беше ми забавно. Както написах - просто вече не ми е забавно и не виждам смисъл да се вкарвам излишно отрова.

9

До 10

преди 1 година

Ти и сега май си се надрусал, ей така реши и ги спря....

8

Diabolo

преди 1 година

Пълни глупости. Едно време като взимах кока, амфети, кристал, не спях и не ядях докато купона течеше. След това те пуска, дояжда ти се и ти се доспива... 10 г. друсах нон-стоп и като станах на 35 се спрях, щото ми писна, просто не ми беше кеф вече. А само да кажа, щото все ще се намерят хектъри, заплатата ми е 6000 лв. и не съм пропаднал клошар. Айде със здраве!

7

онясконя

преди 1 година

съвети от наркомани - не мерси

6

разказ от жунглата

преди 1 година

Пример ли ни давате с това нежно Маугли? А и майката... "инджекция". Пишете за стойностни хора.

5

Анонимен

преди 1 година

Цигарите най трудно се отказват след кокаина. 50г. пуша , ама не ми се ще да скачам от терасата.

4

Я па я..!

преди 1 година

Страхотия.

3

Растата

преди 1 година

Давали са му най-големите *** и затова е имал главоболие и е изпадал в депресия. Един от коментиращите правилно отбеляза за влизането в НАТФИЗ, особено, че там може да си намери другари, които обичат партитата - а така наречените актьори имат и досег и с хора от музикалния бизнес, където наркотиците са на особен почит.

2

Анонимен

преди 1 година

Мой братовчед веднъж беше решил да пробва кокаин от един негов приятел, ама се прибра нахендрен у тях, татко му такъв бой му хвърли, че веднага го изтрезня , хахаха

1

София

преди 1 година

Похвално, че се е откъснал и сам осъзнал, че това не е окей, макар и след опит за самоубийство. Дано наистина има силна воля и се откъсне завинаги от тия неща. Да спортува нещо, бягане ли, колоездене ли, фитнес ли, туризъм ли. Варианти безброй. Да предизвиква себе си с някакви в началото дребни и постижими цели, а после и с участия в състезания, масов спорт и няма да има време да мисли за глупости.