78

Анонимен

преди 1 година

България беше продадена заради дребните егоистични интереси на коалицията ,управляваща страната ни по най некадърен и безотговорен начин? Запомнете тази дата! Срам за родината и народа ни! Така е защото ни управляват ***?

77

Венелин

преди 1 година

Макаците ще спазват колкото Украйна Минските съглашения. Измислени нации с промити мозъци...

76

Какво следва

преди 1 година

В подписаният двустранен протокол промяната в учебниците в РСМ за Средновековието е пожелателна и без срок. Можете сами да се досетите кога ще стане.В учебниците в РСМ Самуил ще си остане македонски цар, а Гоце Делчев - чист македонец. Ние българите ще си останем татари и фашисти.

75

Анонимен

преди 1 година

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ В ОСТАВКА - ТЕОДОРА ГЕНЧОВСКА - ПОРУГА КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ - ПОЗОР И АНАТЕМА!!!

74

Стамболов

преди 1 година

Ето че се намери формула за преговори на ЕС с РСМ, с която да бъдат защитени интересите и на двете страни. Браво на френското председателство !И на добър път на РСМ ! Създадената в Югославия през 1945 г. писмено говорима литературна норма на сегашния официален език на РСМ се отнася единствено до тази държава и не може да претендира за монопол над целия географски регион "Македония".От друга страна България не може да забрани на РСМ да нарича езика си "македонски".Очевидно преговорният процес на РСМ ще продължи не по-малко от времето за обективизиране и отразяване в учебниците и културнит

73

Анонимен

преди 1 година

Когато и двете ВМРО-та(нашето и македонското) са против това предложение и двете твърдят, че е против интересите на българите и на македонците, тогава знаеш със сигурност, че е добро предложение. Ако не беше нямаше да възпали толкова хемороидите на псевдопатриотчетата от две държави. Ще им прекъсне далаверките и ще ги лиши от смисъл ако изгладим отношенията с РСМ. Няма да има кого да сочим за враг и няма да има нужда от "революционери".

72

Анонимен

преди 1 година

Разгеле. Айде ся пътя да хваща цялата матрьошка ДБ, ИТН, ПП, че разсипаха държавата. И ся да дават рестото краварите да вдигнем малко стандарта.

71

Българин

преди 1 година

Честито! Обединени Балкани! Поредният сценарии на раша е пълен провал!

70

До до пич

преди 1 година

Ами защото си направих труда да прочета какво макетата са публикували като протокол. И понеже случайно македонският се пада български диалект взех, че го разбрах. И написаното там не ми хареса. Фактът, че макетата така триумфират - също.

69

Анонимен

преди 1 година

А сега да чуем и тези които свалиха Председателя на на Народното събрание защото бяха протитив договор между България и РСМ

68

н2о

преди 1 година

Иде края на една Омирова, Българо-Марсианска "Епопея", която постави началото на една "Легенда" разтърсила орбитата на Марс и неговите Спътници! -)))))

67

Анонимен

преди 1 година

Е като влязат в ЕС, ще цъфнат ли? Пак ще си останат прогнила от бедност и корупция на всяко ниво държава като нас! На нас защо ни беше този ЕС , като не можем да променим елементарното си крадливо балканско мислене?

66

Анонимен

преди 1 година

До 69 "А какво пише в документа, дето македонците са подписали за ЕС и който България НЕ е одобрила" Руските опорки свързани с насаждането на идеята, че предложението е неизгодно, се включват и руските фейкове, че има две различни предложения, че е подписано едно и едно не е подписано, или че подписаното било различно от гласуваното.

65

Анонимен

преди 1 година

До Пич "и вашето предателство ще се помни навеки." А как реши, че е "предателство" като сам признаваш, че дори не си прочел какво е подписано? Кой решава предаврително каква позиция ще има (особено такава крайна като твоята) преди да се е запознал с фактите?

64

Ганчо Гришев

преди 1 година

Сега българите държавотворен народ ли ги записаха или не.

63

Анонимен

преди 1 година

А какво пише в документа, дето македонците са подписали за ЕС и който България НЕ е одобрила, а евроатлантическите *** крият по заповед на брюксел и козяк?

62

Анонимен

преди 1 година

Щом има антични македонци, няма ли и мирмидонци в България? Хайде да си направим една нова държава Мирмидония и да изберем Брад Пит за цар? Все ще ни управлява по-добре от Кирчо и Кокорчо и Слави Чалгара.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 ------ Това е от 01.07 "Премиерът на Северна Македония заяви, че историческите въпроси не са част от преговорната рамка. "В модифицираното предложение имаме чист македонски език, правителството защитава македонската национална идентичност", се казва в съобщение на управляващия Социалдемократически съюз

60

Анонимен

преди 1 година

Те хубаво го подписаха , ама дали ще го спазват? И изобщо те имат ли някаква обединителлна характеристика като народ, освен омразата към България!

59

Пич

преди 1 година

Щом задъхани журналистки с комсомолски плам ми съобщават за "нова ера в отношенията", значи яко сте се о%рали и в момента се чудите как да прикриете миризмата. Никъде не е даден протоколът черно на бяло, за да го прочетем и да си извадим заключения. Вместо това всички ми обясняват каква крачка напред било това, колко голям бил напредъкът на комисиите и т.н. Но българската история нито започва преди 50 години, нито ще свърши след 50 години и вашето предателство ще се помни навеки.