29

Български Съд

преди 1 година

Горкият Семерджиев е бил в шок по време на катастрофата понеже има епилепсия и получава пристъп, което вцепенява кракът му и развива висока скорост и на практика е полуприпаднал, все пак в последните моменти е успял със сетни сили да спаси доста други човешки животи с много трудна маневра, за съжаление и лош късмет там е имало 2 момичета.

28

Fallschirmspringer

преди 1 година

Подготвя се,масата,която в други държави се наричат общество,за по-нова фрапантна версия.Двете убити момичета да бъдат обвинени,че са откраднали джипа и под въздействие на упойващи вещества са предизвикали катастрофата,а Семерджиев,благодарение на вездесъщата Симона по чудо е избегнал фатален сблъсък с летящите части от джипа.След това,изпаднал в шок от разигралата се пред очите му трагедия хукнал да бяга,а полицаи изпълнявайки служебни задължения му донесли стълба,за да влезне през прозореца

27

Хемус

преди 1 година

Скоро очаквайте Семерджиев да получи инфаркт в ареста

26

Евроатлантик

преди 1 година

Че тая Симона нали е била на хранилка,гушвала е по 2 хилки на месец, много ясно че ще дойде.

25

До Лина

преди 1 година

Първо дефинирай понятието: Държава и понятието: Суверен. След това понятията: Права и зафължения. После си отговори на въпросите които излизат.

24

Lina

преди 1 година

На всички видеозаписи се вижда ***.елия прокурор, който гази в останките. Явно се покриват на боко , на таки, на маки и всички четирибуквени престъпници. Ясно е, че няма да има справедлива присъда, също , както няма и за убиеца на Милен , който си пие виното у тях си. За този с такава наглост и 12355 чадъра пък - въобще. Истинските убийци са покровителите му в мвр и навсякъде , а не дрогаря с дамските очила.

23

Серсемаджиев

преди 1 година

Как се пееше в онази песен на Хазарта - имам човек и тук и так...

22

Анонимен

преди 1 година

Карамански случайно ли беше след оня камион с изгорели войничета.... оцелелият случайно нищо не си спомня....., не разбрах само тая Симона има ли приятел, щот...

21

Абе

преди 1 година

Вземам и аз да се замислям, какво толкоз знае Семерджиев. Принципно такова дело не е за НСлС. Само Гешев може да разпореди да се води там, ако не им е подсъдно. А НСлС е към Гешев. Та, явно нещо трябва да контролира тоя Семерджиев, да не хване и да каже нещо, което прокуратурата не иска да се казва.

20

Анонимен

преди 1 година

Предишната власт пази себе си щом и прокурор се е разхождал. Явно ги е страх да не се разплете кошницата и да стигнат до високопоставени лица.

19

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Они сакат да изкарат мометата виновни оти са одили не по шосето а по тротоаро,там дека тоя наркоман обичал да кара....Попо у Нови хан каза: Бог добре го е наказал щом е наркоман.

18

Анонимен

преди 1 година

Кво викате, Симона чула, че е станало меле, и отишла да "си поговори" с полицаите на място и да се "полюбува" на гледката? И после си тръгнала. ТИ ДА ВИДИШ.

17

адвокат Тенев

преди 1 година

Очаквате от корумпирана система истина и правосъдие ли? Има много да чакате!?...

16

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

До Сатир// Така е.Военните прокурори ,най обичат да се разхожда около полунощ по инфлексни места в София.Ако не греша,а аз трудно греша, имаше един прокурор Колев,пак военен ,който в полунощ беше излезел за цигари и беше срещнал куршуми.Пак случайно се разхождал.Чест като изворна вода

15

ИСТИНАТА

преди 1 година

Нормално е случващото се...все пак сме в Абсурдистан!!! Не знам дали има по-бандидстка държавица от нашата на континента...и с по-овчедушен народец....който обича да си трайка...покорна главица брадвата я не сече. Сега умуват, че май бандитина бил свързан с високите етажи на власта?! Хахаха, смях в залата.....ами в булгаристаня всички подобни индивиди са свързани с хора от власта и имат чадъри.....погледнете му возилата, ежедневието и с какво се занимава и ще намерите ключа за палатката

14

Анонимен

преди 1 година

Изходите от това положение са два - Терминал 1 и Терминал 2. Не става за живеете тази държава - природата хубава, хората хубави, но обществото гнило :(

13

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Същото като в природата,невинни жертви и после пристигат хиените и лешоядите....*** история...Ще замажат истината...

12

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ-ДПС ще оправят ситуацията. Видяхте какво става без тях. Бойко щеше да съди Доган в началото на премиерската си кариера да, но това е друга тема.

11

Сатир

преди 1 година

Възможно е военният прокурор да е минавал от там като случаен гражданин. "Моята хипотеза е, че някой го е изпратил там, за да види какво се случва. Възможно е ама аз знам че не е така!!!! Мирише та не се трае! Старата практика - от болнатаглава наздравата.

10

Линда галопа

преди 1 година

15,няма как всички да се държат като монахини.